HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Elkészültem!
by Jenna Kinsey Yesterday at 9:00 am

» Jenna Kinsey
by Jenna Kinsey Yesterday at 12:07 am

» Műsoron a kávé
by Tyler Christiansen Pént. Okt. 20, 2017 10:05 pm

» Micromed-torony
by Alexander Montgomery Csüt. Okt. 19, 2017 6:37 am

» Jazz meg az
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Okt. 17, 2017 8:32 am

» LONDON LIFE
by Ville Deadman Wallow Hétf. Okt. 16, 2017 3:25 pm

» Depis fikusz - Cordelia, Nick & Crisiant
by Crisiant Boldrewood Vas. Okt. 15, 2017 8:09 am

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Okt. 14, 2017 7:36 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Johanna M. Riley
 
Amy Lynn Cooper
 
Raina Maddox
 
Vincent Morris Belvedere
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Micromed iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Alexander Montgomery

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 14

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Micromed iroda   Pént. Aug. 11, 2017 7:11 pm

Micromed torony – Iroda, dolgozószoba
Senor Fuentes & Mr. Montgomery”A nemből sose lesz igen, ha nem merül fel a talán.”

*Alig pár hónapja tartózkodik Vegasban, a gyógyszergyártás a régi családi bánya területén épp csak beindult, az íróasztalon fekvő két vaskos paksaméta, az egyik a rendőrségi a másik a belső ellenőrzés jelentése mégis arról árulkodik, hogy egy drogkartell érdeklődésének középpontjába került. Számított valami hasonlóra, de egy felrobbant szállítmány mégis túlzás volt. Alig pár nappal a történtek után bejelentkezett hozzá egy mexikói. Amanda beszélt meg vele időpontot a maga gyanútlan módján ám Montgomery máris összefüggéseket keresett. Ha nem lett volna gyanakvó, nem egy felhőkarcoló tetején üldögélne a saját irodájában és nem lenne a bankszámláján megszámlálhatatlanul és pimaszul hatalmas összeg. Fuentesről nem tudott semmit, az időzítés azonban érdeklődővé tette és most, alig pár perccel a találkozó előtt már ott feküdt a róla szóló jelentés is. Minden bizonnyal hiányos, nagyon hiányos, de már a körvonalak is igen figyelemreméltóak. Mindez azonban nem töltötte el örömmel, annál is inkább, mert nem hiányzott az üzletmenetnek egy ilyen kapcsolat, sem a szállítmány körül keringő híresztelések, sem a rendőrségi vizsgálat. A gyógyszergyártó cég tiszta volt mint a patyolat, az üzletmenetben nem találhattak kifogást, ám aki veszi a fáradtságot és mélyebbre ás, azért találhat valamit. Valamit…A szóban forgó úriember talán már a halkan zümmögő liftben áll és a diszkrét jazz zongora játékát hallgatja. Hazudott volna ha azt mondja nem kíváncsi rá és arra amit el kíván mondani. Üzleti ajánlat. Sejtette milyen ajánlat lehet. Persze el fogja fogadni, mert egyelőre nem tehet mást, de a lehető legjobbat hozza majd ki belőle. Nem álltak távol tőle a sötét üzelmek, de csak ha ő irányított, Montgomery pedig elegánsan szerette az ilyen dolgokat intézni, a robbantás és a fegyverek túl véresek és erőszakosak voltak az ízléséhez. A fejében máris több kiskapu nyílt meg, hogy lehetőség szerint az egyiken átléphessen, mindez azonban függött attól, hogy ez a Fuentes mivel áll elő. Valószínűleg bájosan fog mosolyogni miközben verbálisan tőrt döf belé, és meg is forgatja, na persze Montgomery sem volt ártatlan angyal és neki is volt a zakóujjában mindig valami, mint a bűvészeknek.
Fuentest Hawkins a biztonsági főnöke kísérte fel a lifttel, Amanda fogadta, Montgomery az ablak előtt állt és a várost nézte mikor az asszisztense bevezette a mexikóit. Már a jelző is akciófilm szagú volt a férfi arca pedig cseppet sem bizalomgerjesztő. Montgomerynek egy kígyó jutott róla eszébe. Felé fordult, két mozdulattal megigazította a zakó ujjait, a férfi elé sietett és a kezét nyújtotta.* -Senor Fuentes! Üdvözlöm. Alexander Montgomery. *Mosolygott, ahogy minden ügyfelére. Ártatlanul, a teljes bizalom fényében és a jó üzlet reményében. Ám mindez csak a felszín volt, egy jó vastag felszín. *▲Music: ▲ Note: A jó kapcsolat kezdete mindig a véletleneken múlik.
Vissza az elejére Go down

Frederico Ajola Fuentes

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Big boss
Location : Las Vegas
Posts : 52

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Micromed iroda   Vas. Okt. 01, 2017 3:30 pmAki ebben a városban és azt mondja, hogy unatkozik, az hazudik. Vagy az agya helyén egy adag repollo pöffeszkedik. Már nem kevesen beszélnek arról az esetről, ami nemrég történt. Elég zűrös ügy. Sufrió un accidente. A kolumbiaik nem adták az árut, képesek voltak az egészet a levegőbe röpíteni inkább. A zsaruktól a környezetvédőkig mindenki szaglászik.
Felállok a fotelből, mikor érkezik ez a Hawkins néven beharangozott...kísérő.
Köszönésen kívül nem nagyon vevő a beszélgetésre, pedig próbálunk barátkozni. Hogy rasszista vagy csak egy mereve cégkatona, azt nem tudom. Megyünk szépen, csendben és jobb híján szemügyre vesszük a rendkívül igényes, csillogó-villogó folyosót. Elég rideg, még az a pár kép vagy irodai növény sem oldja a hűtőházi hangulatot.
- Kézcsókom, kedves Hölgyem! - üdvözlöm a kisasszonyt, aki a nagy jefe-hez vezet be minket. Nero alaposan utánajárt a dolgoknak. Meglátjuk, mit érünk el. Én is gondolkodtam, tettem-vettem. Nem jövök üres kézzel, sem tervek nélkül. A pénznek áramolnia kell, mint egy bővízű, csodás habzású folyónak. Ehhez pedig meder kell. Kiássuk.
Ahogy belépünk, a várost fentről szemlélő, már elsőre is komoly üzletembernek tűnő úr háttal áll nekünk. Nem most igazgatjuk az öltönyünket, azt már megtettük a liftben. Hombres de negro. Nero egy csúcskategóriás, fehér-kék nyakkendővel készült ehhez, én pedig egy nagy ezüstkereszttel, ami egész a hasamig lelóg. Jó benyomást szokott kelteni.
- Jó napot kívánok, Mr. Montgomery! - lépek közelebb és lendületesen tolom bele kezemet a szőke director kezébe. Jól megszorítom, hentes módjára.
- Hadd mutassam be senior Nero Calderónt, az ügyvezetőmet és egyben jóbarátomat!
- Örülök, hogy megismerhetem, Mr. Montgomery - szól az öreg, de nálam még mindig fiatalabb mexikói.
Szuggesztív nézése, határozott, de szolid kézfogása egy kicsit mást sejtet, mint az én ragadozó tekintetem és arcberendezésem. A mosolya is sokkal elbűvölőbb, nem olyan vészjósló.
Ha hellyel kínál minket az hombre de negocio, akkor leülünk, vele szemben, Nero kicsit sréhen. Ő a hozott mappán nyugtatja kezeit, maga előtt tartva az anyagot. Én terjeszkedve elfoglalom a karfát és büszke tartással kezdek bele.
- Nos, először is köszönöm, hogy fogadott! Előzetesen nem akartam belemenni a részletekbe, mert tudja, én régimódi üzletember vagyok, még mindig a személyes tárgyalásokban hiszek a legjobban.
A társamra nézek, aki visszanéz, bólint, majd a rubio-t figyeli. Minden részletet, minden rezdülést észre szokott venni.
- Talán meglepő, hogy egy hentesáruval foglalkozó üzletlánctól kopogtatnak az Ön ajtaján. Nem is pontosan ide kapcsolódik, amit szeretnék. A lányom az egészségügyben érintett, masszázsszalont vezet, a férje pedig most vágna bele az egészségügy hagyományosabb ágazatába. Gyógyszertárakat nyitna, én pedig segíteni akarok a fiataloknak egy kis tőkével. Szóval lényegében közvetítőként kerestem meg, mint lehetséges beszállítót.
Várok egy kicsit, mielőtt folytatnám.
- Gondolom, a piac, a vásárlói kör bővítése csak jól jöhet egy ilyen elismert cégnek is.
Elvigyorodom, közben Nero zavartalanul vidáman néz tovább. Egy pillanatra az óriási üvegen át bámul ki a felhőkbe, majd vissza. Primer circulo.
Vissza az elejére Go down

Alexander Montgomery

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 14

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Micromed iroda   Szomb. Okt. 07, 2017 8:03 am


Senor Fuentes & Mr. Montgomery”A nemből sose lesz igen, ha nem merül fel a talán.”


*Észrevehetetlen, de Montgomery alaposan megnézi a hozzá érkezőket. Képes úgy egy pontra fókuszálni, hogy közben minden mást lát és minden részletet meg is jegyez. Ahogy a két férfi mögött álló feszült Amandát is látja, és a kérdő pillantást ami valószínűleg – ismerve a nőt – arra vonatkozik, hogy mikor hívja a rendőrséget. Amanda néha túlreagálja a dolgokat de ez a dolga, többek között. Fuentes nyakában függő terjedelmes kereszt is csak úgy vonzza a tekintetet, Montgomery mégsem néz lejjebb a férfi szemeinél, csupán a kézfogások után pillant a nem csak szép hanem okos is asszisztensnőre.* -Köszönöm Amanda. Kérem hagyjon magunkra az urakkal. *Ez inkább szól annak, hogy nyugodjon meg, nem lesz semmilyen gond, mint a várható beszélgetés zavartalanságának. Néha mulattatja ez a fajta aggódás, a nőre is mosolyog, hogy jelentőségteljesebbé tegye a szavai mögött megbújó nyugtatást, de Amandát nem olyan könnyű megnyugtatni. Kényszeredetten mosolyog, majd lassú és elegáns lépésekkel távozik, az ajtó nesztelenül csukódik be mögötte. Ezek után Montgomery minden figyelme az uraké, kezével a kényelmes és tekintélyes fotalok felé mutat hellyel kínálva a vendégeit.* -Részemről a szerencse uraim. Kérem, foglaljanak helyet. *A szokásos üzleti mosolyt ölti magára mely mögött feszült figyelem honol. Abban biztos, hogy Senor Calderón nem olyan ügyeket vezet mint amilyenekre ezen beszélgetés alkalmával tüntette ki a főnöke, jól ismeri a biztonsági embereket, a jobbakat és a rosszabbakat is és ezek a jelzők a különböző oldalon állásra vonatkoznak nem a hozzáértésre. Nero Calderón minden bizonnyal a csúcson áll ahogy Hawkins. Montgomery megvárja míg vendégei leülnek s csak azután foglal ő is helyet az íróasztala mögött, a szoba berendezése is úgy van kialakítva, hogy a vendég mindvégig vendégnek érezze magát ne pedig a diktáló félnek. Kényelmesen hátradől, kezeit úgy helyezi maga elé, hogy ujjbegyei szemben összeérjenek egymással, figyelmét Fuentesre fókuszálja. *-Ezt örömmel hallom Senor Fuentes. Magam is jobb szeretem személyesen megismerni az üzletfeleimet mielőtt bármire is rábólintok. Kérem, folytassa. *Nincs rezdülés, csupán a mosoly szélesedik picit és az érdeklődés mélyül el a vonásai és a tekintete mögött. Valóban kíváncsi mit akarhat tőle a hentesbolt vezető, noha a róla írtakban nem csak a marhák feltrancsírozása szerepel. Fuentes folytatja és nem is akármilyen történettel áll elő. Montgomery egyre kíváncsibb mi fog ebből kisülni.* -Minden tiszteletem az öné Senor Fuentes, a fiatalok szerencsések, hogy ilyen háttér támogatja őket. ~S mindjárt több gyógyszertárat is. ~ *A gondolat belegyűrűzik a korábban történtek láncolatába. Nem lehet véletlen, sőt, biztosan nem az, hogy Fuentes pont azok után jelenik meg és akar üzletet kötni vele tetemes mennyiségű gyógyszerre és alapanyagra miután a kolumbiaiak leamortizálták a legutolsó szállítmányt. Kolumbia…Mexikó. *-Valóban jól jön, egy olyan területen, ahol nem túl régóta vagyunk jelen, közvetlenül az előtt, hogy megvetnénk a lábunkat az európai piacon is. *Nem üzleti titok, de ha Fuentes nem tud róla, és valami csúnyában töri a fejét, még ez a röpke kis információ is felcsigázhatja. Beszélgetés közben épp csak annyiszor és annyi ideig néz Calderónra, hogy ne rekessze ki a társalgásból, elvégre ő az ügyvezető vagy mi a szösz, de Fuentest tekinti az egyetlen rábólintó embernek. *-Kíváncsian hallgatom Senor Fuentes milyen ajánlatot tud nekem felkínálni. *S már a mondatban is benne van, hogy „neked van rám szükséged, az alku előnye nálam van”.▲Music: ▲ Note: A jó kapcsolat kezdete mindig a véletleneken múlik.
Vissza az elejére Go down
 

Micromed iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Belváros-