♦ ♦ WELCOME TO FABULOUS LAS VEGAS ♦ ♦

Where the world can be your playground.... or You can be the toy

 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦

Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Legutóbbi témák
» Tetovált Bestia & Derek - Facciamo una breve visita
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Tegnap 7:53 pm-kor

» Red Riding Hood and the Big Bad Wolf
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Leon Williams Pént. Május 03, 2024 8:04 pm

» Leon Williams
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Szer. Ápr. 17, 2024 9:38 am

» Alessandra Clark
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Szer. Ápr. 17, 2024 9:29 am

» Elkészültem!
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Leon Williams Szomb. Ápr. 13, 2024 12:51 pm

» KOCKADOBÓ
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Csüt. Ápr. 11, 2024 10:10 am

» Adminhírek
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Márc. 30, 2024 8:32 am

» Harmincas, fehér nő a konténeres bodega falain belül
Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeby Admin Szer. Márc. 20, 2024 10:28 am

Top posting users this month
Derek Moretti
Cour de Metal - Rock on 2 Vote_lcapCour de Metal - Rock on 2 Voting_barCour de Metal - Rock on 2 Vote_rcap 
Gloria "Sapphire" Salinas
Cour de Metal - Rock on 2 Vote_lcapCour de Metal - Rock on 2 Voting_barCour de Metal - Rock on 2 Vote_rcap 
discord
Discord
Regisztrálj az oldalra
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (58 fő) Szer. Márc. 22, 2023 4:23 am-kor volt itt.

Megosztás
 

 Cour de Metal - Rock on 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Trace 'Tomy' Richter

Trace 'Tomy' Richter

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

#1TémanyitásTárgy: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimePént. Feb. 05, 2016 1:30 am

Előzmények...

Cour de metal
Rock on 2
Ember, el se hiszem, de komolyan nem, vééégre ideértünk elértük Denvert és a hotelt! Mintha csak egy féltve őrzött álom válna valóra esküszöm. Azt se tudom hol vagyok, de már imádom ezt a várost, mert végre leszállhatok a buszról, és rendesen kinyújtoztathatom magam. Megmozgatom magam, és még mielőtt kipakolnánk, arcon csókolom Octobert és két percet susmusolunk a "dologról" és máris elhúzom a belem.
- Legyetek drágák, felvinni az én cuccom is, nekem SOS kontroller problémám van, majd jövök. Csóközön - vágok cuki fejet, és már itt se vagyok, nyakamba kapom a várost. Az első sarkon befordulva megállok, és előveszem a telefonom. Oké, gps... hol a retekbe vagyok és hová kell visszaérnem. Ahha, oké, oké.. akkor már csak...
- Héhéhé álljon csak meg - intek le egy taxit máris, és bevágódom a hátsó ülésre, és feltolom a fejemre a napszemcsim.
- Hékás, nem tudja hol van itt Pc hardver bolt? Tropára ment a kontim - sírom el a panaszom, és az a drága jó ember már indul is szerencsémre tudja hogy hol van, közben előszedem a telómat megnt. Felhívom Jimmyt a fotóst hiszen fontos beszédem van vele. Vázolom neki mi a szitu, és hogy kellenének esküvős fotók, és ráér-e, és szerencsére igen. Octi majd szerez gyűrűt azt mondta, én még kérdezősködöm egy kicsit a templomokról.
- Héj, ugye akad itt olyan templom ahol házasodhat az ember titokban? Úgy értem a szülők ellenzik de... nagyon sietős lenne - panaszkodom tovább.
- Há, nézze, van a St. Jeremy, ott... meggyőzhető a plébános hogy rendezzen cermóniát, oszt később meg bejegyzik rendesen... Nem tom mikor van ott az öreg Matthias atya, de próbálja meg a reggeli órákban... mondjuk nagyobb esélye lenne ha kórista fiú lenne de... - vigyorog a sofőr a visszapillantóban én meg elnevetem magam. Hangos, igazi férfias röhögés, még hogy én kóristafiú. Ember, ezz ezz, könnyezek basszameg! Bár ahogy rágondolok hogy Vespa legyen az a kórista, még jobban röhögni kezdek, és fulladozok egy sort, míg új barátom meg nem áll, és kezébe nyomom a fuvardíjat, meg egy kis borravalót is.
- Én ma nem utaztam veled, oké? - kacsintok rá, hisz biztos vagyok hogy felismerte a pofám, elég jellegzetes és hát ha minden plakátról visszaköszön akkor nem is olyan nehéz eltéveszteni. Gyorsan lerendezem a kontrollert, nem is kéne igazán, de emiatt jöttem el, és annyit nyígtam miatta hogy gyanús lenne ha nem csináltatnám meg.  

Fél órával később egy megjavított kis cuccal járom a várost és ismerkedek, és mit sem érdekelnek a bámészkodók, még iszom is egy kávét valahol, mielőtt egy újabb taxival elvitetném magam a templomhoz, amit kiszemeltem, és sms-ban leírom a címet a kiscsibének és hogy megvan a hely meg a pap. Övé a smink a hajfesték és a gyűrű ahogy megegyeztünk. Magamban már előre szakadok a röhögéstől, és lassan ideje lesz visszamennem, a végén az a fasszrágó Grid már rám förmed hogy mi a faszt csinálok én távol a bandától. Egy darabig taxival megyek de két sarokkal korábban kiszállok, mivel ide látom hogy mekkora baszom tömeg tolong a szálloda előtt, elölről esélyem sincs úgy bemenni hogy észre ne vegyenek, és inkább a hátsó bejárathoz megyek, még jó hogy két bejáratú a hely, és mindkét ajtó a recihez visz. Besasszézok, és a pultra könyöklök hogy kikérjem a kulcsom, meg is kapom, és cserébe csókot dobom a kiscsajnak.
- Tudod, a 210-es szobát adtad - kacsintok, mielőtt felmennék, és a másodikon valami egészen botrányos de mégis ismerős látványba részesülök. Vespa szőke sörénye, és gyíkja, amivel éppen az egyik emeleti pálma tovább locsolgatja.
- Mi van Barbie, nem találod a wécét?  - megvárom míg végez és csak akkor csapok a vállára, hogy mi a pálya.
~ Öregem ha te tudnád mekkorát fogsz szívniiiii~ .


@
Vissza az elejére Go down

Ricky Pascal "Vespa"

Ricky Pascal

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : gitározik a "Slaves of Hell"-nél
Location : Las Vegas
Posts : 12

#2TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimePént. Feb. 19, 2016 11:20 pm

- *fütyörészik* Neeeeem, nem.. nem-nem.. nem fogsz velem kibaszni angyalom.. - rajzolok köröket a földbe aztán jön egy HÁROMSZÖG!
Mester vagyok bazdmeg! - vigyorgok a szembenálló zöldre ahogy azt a rühes földjét áztatom, csak mert.. csakmert megtehetem és mert miért ne! Ha már Ville rohadt képét nem verhetem be, de arra is eljön majd az alkalom. Vagy a kis tetves feketének! - szélesedik a vigyor a pofámon, az utolsó cseppek, megrázom, amikor ismerős a hang hátulról.
Fejjel fordulok.
Té az.
Ez meg mi a faszomat keres itt!??

- Barbi, az anyád! - vigyorral sziszegem, és közben helyreteszem a pöcsömet. - VISSZA A TERMÉSZETHEZ! Nem ezt ugatja minden abban a kibaszott tv-ben?? - vigyorra ránt a szám, közben felé fordulok -  Ha akarom ide is SZAROK! - tolom ki a lényeget - Fizetünk annyit ennek a tetves kócerájnak hogy ha akarom, fel is nyalogassák érte! - kacsintok a szemeibe aztán hátbaverem és megindulok előre.

- Erről jut eszembe, nincs kedved inni egyet!?? - csak előre makogok miközben lépkedek, de nem állok meg. Ha jön, jön. Ha meg szövegelne, senki nem akadályozza meg, de ha mégis kéne, felé fordulok. Mi is kéne jobban mint egy újabb üveg whisky és két telefonos loncsosszájú bige!??
Ha már az a rühes kurva megint meglépett...
Vissza az elejére Go down

Trace 'Tomy' Richter

Trace 'Tomy' Richter

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

#3TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeKedd Szept. 20, 2016 5:52 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Vespa & ©
A szálloda giccsparádé ahová lakosztályok vannak foglalva nekünk, de nem értem minek kell ekkora felhajtás minden egyes nyomorult állomáson, bár ez a denveri út, ez aranyapáim életem egyik legszebb élménye lesz! Úgy ám, mert hogy esküvőre megyünk, és ezzel a gondolattal haladok a szobám felé, miután megszereztem a kulcsom a kis bögyöstől. Már a folyosón ballagok, mikor ismerős de ettől függetlenül nem túl kultúr látvány fogad. Vespa hugyozza összevissza a díszgazokat, mert a halál se tudja miféle zöldségek azok. Érdekel is engem, nem vagyok kertész.
- Egyszer biztos az volt pajtás - vigyorgok, hiszen nem veszem magamra a beszólásokat, akkor már rég megöltem volna a szöszit.
- Vissza? Ember, te el se szakadtál tőle, természetes idióta vagy mint mindig - nevetek fel ahogy mellé érek és helyre teszi magát. Még jó, semmi kedvem a rémálmokhoz, amiket Vespa pöcse okozna.
- Ahogy akarod.... de. Inni ne akarnék? Ugyan már nem vagyok még a halálomon - nevetek és követem, mert azért jobb pillanataiban kijövök vele, akármennyire is egy egoista Barbie.
- Többiek merre lófrálnak? - érdeklődök, ahogy beérünk Ves szobájába, ami az enyémmel szomszédos, és eldobom magam az ágyán.
Vissza az elejére Go down

Ricky Pascal "Vespa"

Ricky Pascal

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : gitározik a "Slaves of Hell"-nél
Location : Las Vegas
Posts : 12

#4TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeSzomb. Okt. 01, 2016 6:07 pm

Színészi a sóhajom. Csak mert KELLL! Ki nem szarja le!??

- Bekaphatod, pöcsfej! - vigyorgok, de nem adom, nem neki tartogatom.

Útban a szobám felé mégis odaköpöm azt a részt.
Csakmert jobb a társaság, kurva meg van bőven, én meg jó fej vagyok, nem sajnálom tőle.
Annyira..
De Té legalább jó fej.

- Vé, a kis fekete ringyó bugyijában matat .. - a kurvaanyját.. *irigyekedek* - a Zsindelyes megint a szukájának teszi a szépet, Greg meg kurvára ÖREG! - eresztem el azt a kis szünetet - Aszondja kidől egy időre az esti koncert előtt, vágod?? - gülü szemeket meresztek, csak mert így esik jól, miután bevágtam az ajtót.

- Mint egy kibaszott nagypapa... - félfüllel szövegelek, ahogy a minibár ki, és végigsasolom a kínálatot.
Hogyesneleapöcsükreggelre már megint nem olvasták el azt a kurva szerződést!  

- Aaaa.. FASZOM! - ugrok meg - Annnyiszor mondtam már Gridnek hogy ha nem készítik be a hotelszobába amit kérek, kurvára nem lépek színpadra! - baszom bele azt a kispöcsnyi kis üveget a nem messzi fotelbe, csakmert ahhoz van kedvem.
Koppan, de nem törik.
Elfekszik a padlón.

- Mi a fasznak néznek ezek engem, valami TÖRPÉNEK!?? - Akurvaéletbe...  - Bezzeg Vé tutira az elnöki lakosztályban rángatja a pöcsét véresre! - Vagy az a kis szuka neki..

Mászok a telefonig és kapom is föl. Nem várom meg hogy beleszóljon a tyúk.

- Hé, szívi.. ha nem hoztok fel 2 percen belül két üveg Jack Daniel's-t a 22-dikre, azt baszhatjátok hogy ma este fellépjek! - és lekúrom. Lekúrnááám... de eszembe jut még valami - És tudod mit?? Hozzátok FEHÉRNEMŰBEN!

Na és MOST.. kúrom le!
Tádáááám!
Két kör megoldva!

Az este fellépünk??
Vissza az elejére Go down

Trace 'Tomy' Richter

Trace 'Tomy' Richter

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

#5TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimePént. Szept. 15, 2017 12:20 am

to Vespa

Nem állítanám hogy meglepődök azon hogy kedves szőke cimborám mit alkot a folyosón. Hm, micsoda gyönyörűen megfogalmazott gondolat ez, nem is igazán illik erre a szőke pöcsre, de azért bírom a búráját, még ha nála tényleg egy nagybetűs farok akkor is. A gitárral tud bánni, és bulizni is.
- Kapja akinek hat anyja van, én inkább egy csinibaba csöcsét kapnám - vigyorgok, ahogy haladunk, és megvendégeltetem magam a szobájába, mert minek kornyadozzak egyedül, ha éppen vele is lehetek? Mert a többiek eltűntek valamerre és Vespa nem is habozik elmesélni amit tudni akarok. Vagy éppen nem akarok, ez olyan nézőpont kérdése.
A szavaira felhorkanok, nem lepődöm meg hogy Vé merre veszett el, és tény és való, van ízlése na. October jó bőr, és ha nem Apuska lenne a pasija én is rámoccannék ám, nem is kicsit, de házinyúlra nem lövünk. Bár a fejbe tudnám verni ennek a nyomorhozónak is mellettem. Mindenesetre szélesen elvigyorodom.
- Jah hát Vé baszogathatja, mi meg nem, ez mekkora szopás már... Na jó, Greget hagyjuk az még esti kocsmatúrához is túl öreg, ugyan már ehhez nem lehet annak lenni - ráncolom a szemöldököm, mert én leszarom. Én iszok mint a gödény. Akarom mondani, kisangyal. Beslattyogok a szőke után, és eldobom magam a kanapén, lerúgva onnan egy farmert de csak nem sértődik halálra érte, és úgy figyelem ahogy a minibárt fosztogatja. Én már kiakadtam rajta.
- Én nem tudom baszod, de mindenből ilyen faszom kicsit raktak be,  már ugrasztottam őket tisztességes méretű piák után - morgok elégedetlenül, mert ebben nagyon is egyetértek vele. Nem kölykök vagyunk hogy ilyen két deci szarokat iszogassunk! Tisztességes zenész emberek vagyunk, járnak a minimum literes minőségi piák. Úgy ám, úgy ám!
- Ez az, mondd meg nekik - támogatom a háttérből, ahogy felkapja a telefont, mint valami idegbeteg és végül le is bassza. A megjegyzésre is nevetek.
- Jah, remélem jó feszes kis csöcstartóik lesznek, amit könnyű letépni - várakozok, és közben magam is lebonyolítok egy két dolgot telefonról. Vespa esküvőjével kapcsolatban is, meg szerválok magunknak csajokat is, legalább hármat de lehet jönnek négyen is.

■ ■ ♫ Hangulatzene ■ ■

Vissza az elejére Go down

Ricky Pascal "Vespa"

Ricky Pascal

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : gitározik a "Slaves of Hell"-nél
Location : Las Vegas
Posts : 12

#6TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeSzomb. Okt. 07, 2017 12:18 am

Cour de Metal - Rock on 2 0EWMgjL


- Szopás HÁT! Az a kis kurva is szophatna, de fogod hogy nem tudom rávenni hogy boruljon térdre!?? - csak fél szemmel válaszolok, a másik már a minibárban kajtat. De BASZHATOM! Azt is, mert ahelyett hogy a vagy 3 üveg rendelt whisky egy rakat jéggel benn figyelne, kis picsányi kis vodkásüvegek várnak.
NABASSZAMEG!

Kapom is a telefont hogy beolvassak a kis spinének, de az a sipákoló kis hangja.. BEJÖN! Bassza meg, BEJÖN, ezért ahelyett hogy ordenárén a padlóig fröcsögném, megkaphatja a következő követelésemet! Ha nem akarnak itt balhét, az a MINNNIMUM hogy teljesítenek!!
Té felé mutatok.. Ördögvillát, hát mi a faszt mást, és levágom a telefont.

- El ne tűnj, húgyozok! - zúzok be a nemmesszi klozet fele, útközben az eldobott vodkát felkapom, mélyen a torkomra csorgatom, aztán nekibaszom a falnak az üveget. Most legalább ripityára törik össze.

Csorog a cucc, már a sárga, közben hallom Té odakinn szövegel.

- Legalább négyet rendeljél, KANOS VAGYOK! - a falnak fintorgok, de csak bassza meg, kurvára viszket az orrom!
Rázom a pöcsömet, vissza a helyére, aztán az ajtót kilököm, amikor kopognak.
Odafigyelek.

- Navégre! - célzom be, és kivágva hagyom aki bejönne.
De a tyúkok kurvára nincsenek feketében! De még fehérneműben se, csak szemekkel követem ahogy bejönnek és megint fintorgok. De kifele már nem lesz ilyen egyszerű a menet! Leteszik.. fordulnak, de kifelé nem engedek.

- HÉ, pipikék.. Nemerről volt szó, bugyit LE! - és az útjukba állok. Ha mennének... az a minimum hogy mutatni kell valamit, különben nemmegy a százas a seggbe!
Nembeszélve az az ínycsiklandó kis por...
És nyerő a széria, az egyik már vetkőzni is KEZD!
Tádááám!
Mitmondtam!??

MEGGYŐZÉS!

_________________
Vissza az elejére Go down

Trace 'Tomy' Richter

Trace 'Tomy' Richter

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

#7TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeHétf. Szept. 14, 2020 11:40 pmVespa and Té

Can you see that? The beauty, in the dark?

- Elég nagy szopás, én is ezt monom. Na mindegy, Vé csak baszogassa, nekünk ott van az összes többi dögös csöcsös bige jó lábakkal.... - vigyorodok el, mert nem épp kicsi az étvágyam ilyen téren és nem vagyok egy vén csataló, igenis imádom a jó csajokat a farkamon, és az arcomhoz nyomó dús csöcsöket.  Elnézem ahogy a szőke fasz a hűtőt kutatja át, és teljes mélységében megértem a felháborodását, hát nem erről volt szó, kérem alássan és feléssen. Üvegekről volt, nem ilyen kis körömkoszokról. A kanapén csövelek amíg a kiborulását hallgatom.
- Ez az, mondd meg nekik!!! Alaposan! - biztatom, mert imádom amikor balhézunk valamin és visszamutatom a villát, mert ez ALAP. Mindketten elég vad népek vagyunk és szerintem én vagyok az egyetlen aki nem akarja non stop agyhelyen vágni ezt a szőke pöcsöt, mert hát agya nem biztos hogy van. Mondjuk, nekem se, lehet már csak hófehér por-cicák kergetik egymást körbe körbe. Fogalmam sincs, és kurvára nem most fogok ezen elgondolkodni amikor annyi de annyi kellemesenn dolgot is csinálhatunk.
- Most hugyoztál, bazdmeg. Mi a fasz van veled? - röhögök fel hiszen épp az imént locsolta meg azt a trópusi gazt a folyosón és nem telt el tíz perc se! Tíz kurva perc se! Szerencséje hogy nem volt sok abban a vodkás üvegben mert a fejét basztam volna oda. Pazarolni a piát, bűn. Meg kell inni azt, tisztességesen.
- Jönnek bőven négyen. Nyugszik a beteg, jut bőven mindenkinek csaj - nevetek fel hiszen ismerek pár arcot akik jó csajokat szereznek, gyorsan és már jönnek is felénk. Na meg a személyzet is.
- Na na! Hallottátok a barátomat a telefonban! Ruhát le. Fehérneműben kértük a szervírozást - cöccögök nekik és az egyik vöröskét már el is kapom.
- Segítsek levenni, kiscicám? - és már tépem is lefelé a felesleges ruhát, ahogy a mellei közé temetem az arcom, és a melltartó is repül valamerre és remélem nem akad fenn ennek a fasznak a taraján.
- Szórakozunk kicsikét... - húzom oda a másik lányt is, és egyszerre máris kettő kényeztet, de befutnak a mmegrendelt csajok is.
- Huhúúúú, megdöglöttem és a mennyben vagyok! Kurvára, kibaszottul a mennyben - nevetek fel részeg, üdvözült nevetéssel, és hagyom hadd szedjenek szét.
Vissza az elejére Go down

Ricky Pascal "Vespa"

Ricky Pascal

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : gitározik a "Slaves of Hell"-nél
Location : Las Vegas
Posts : 12

#8TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeHétf. Szept. 21, 2020 11:26 am

Cour de Metal - Rock on 2 0EWMgjL


- Ne ugassál! Lekúrtam vagy 4 üveg sört! - csak a sloziból engedem nehogy már még abba is belekössön hányszor húgyozok, a gecibe.
Lerázom a farkam, de kopogtatnak. Összefolyik a számban a nyál, csak a kis porhanyós kis ringyók jöhetnek, de beelőzi őket valami más.
A fincsi kis whiskysüveg. De nem úgy ahogy vártam, hol vannak a puncik, és hol vannak a cicik!??
Kurvára nem erről volt szó!!
Szóvá teszem mert nem a falról rántottak le, nem így szólt a megegyezés a KURVA ÉLETBE!!!

Té igyekszik, nemhiába ő a legjobb faszfej, és máris belekap a kis vörösbe, de még mielőtt ugranék, rá legalább a szőkére, azt is magához húzza.
NABAZDMEG!

- Héééé, apukám, haggy' már nekem is, én is benyalnék a mézesbödönbe! - kapom el a zegyik karját, és rántom rá a csőrömre. Nemérdekel ha ellenkezik.
De megin' kopogás, és megnyílik a mennyei manna, egy tag, meg mögötte 4 újabb bula, ajtónyitás, és már özönlenek is be a kéróra, na ILYEN EGY IGAZÁN FASZA DÉLUTÁN!!!

Basszunk egy kibaszott nagy orgiát!


_________________
Vissza az elejére Go down

Trace 'Tomy' Richter

Trace 'Tomy' Richter

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 10

#9TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2022 5:50 pmVespa and Té

Can you see that? The beauty, in the dark?

- Csak négyet? De punci vagy - röhögök fel hiszen mit nekünk négy üveg, meg se kottyan, és még komolyabban neki se álltunk akkor inni. Bár az igaz lehet hogy hugyoztat mint a picsa de hát amekkora ászok vagyunk az ablakon is kiküldhetjük a sárga sávot, az se érdekel különösebben. Legyen áldott akire esik. Hehehehe.
A kanapén döglök elheveredve félig meddig, ahogy hallgatom ezt a szőke faszt a sloziból pofázni de szinte meg se hallom, mert mit idegesítsen engem a morgása. Néha csak a farka viszi előre, semmi más.
- Aaaa végre itt a pia! - lelkesedek fel máris, de aztán a csalódás is jön vele hogy nem csak egy szál csöcsben és bugyikában jönnek hanem felöltözve. Na de ezen mindjárt segítünk ha rajtunk múlik és már húzódik is ezer wattos vigyorra a pofám amikor egy vörös szuka sétál be a látómezőmbe isteni csöcsökkel.
- Hú apukám, ez aztán az élvezet - nyalom meg a szám szélét hogy mint a csecsemő cuppanjak a formás idomra. Mhm, de imádok rocksztár lenni basszameg! Minden jó bigát megkaphatok akit csak akarok és minden este más csajban merülhet el a farkam, nincs ismétlődés. Na jó, de van.
- Jut bőven neked is haver, nyugi van... - nevetek fel ahogy a szőke bula is rám mászik és nem telik sok időbe hogy az előjáték másba csapjon át.
- Van itt mibe nyalni apukám, és mind a mienk - nevetek mert Ville meg a többiek beszopták hogy nincsenek itt, lemaradnak a jó kis pipihúsról.
Alaposan belemerülök a csöcsök és puncik világába mert ennyi jár nekünk. Kibaszottul jár nekünk és meg is dolgozom a csajokat hogy csak na. Nem kímélem se őket, se magamat.

Később pillantok félre hogy egy pillantást vessek erre a szőke pöcsre hogy ő hogy boldogul, de nem csalódok benne hogy nem bírna el egy sereggel.
-Na, ki a király?- lökök oda neki is egy bontatlan üveget hogy nehogy kiszáradjunk a nagyhajtásban.
Vissza az elejére Go down

Ricky Pascal "Vespa"

Ricky Pascal

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : gitározik a "Slaves of Hell"-nél
Location : Las Vegas
Posts : 12

#10TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitimeKedd Feb. 22, 2022 3:53 am

Cour de Metal - Rock on 2 0EWMgjL


- Anyád! - csak mellékvesével engedem, ahogy a cuccot is. Ki a retekbe, hadd csurogjon szééép sááárga, és újra köröket rajzolok a klozetbe! KIRÁLY! Ma a kör a kedvenc védjegyem.

Lehúzom a cuccot, de mire kiesz a fene, már befutnak a bigék is. Két darab, jó csöcsös, de nem úgy ahogy kértem, így teszünk róla, hogy repüljön a bugyi, elállom az ajtót, visszafele nincs szabad út, ez bebuktad kiscsibe, és Té már kap is rá az egyik ízére. Én meg a másikra vagyok irigy. Nehogy már nekem nem hagysz, te FASZ! Amikor máris tárul az ajtó, kinyílik a Menny kapuja, és már áradnak is be a lotyók.
Szépen sorban egymás után, először válogatok, de aztán jöhet mind egymás után.
Egy kis por, egy kis tiszta élvezet, pia, csöcsök, az egyik a farkamon pörög, aztán elkopik a vége, na nem a pöcsömnek, de legalább kifényezte, és a sokadik kör után már tisztán rakom vissza a helyére.

Órákkal később... vagy a fasz tudja már merre lesz a menet, vagy mikor. Őszintén?? OTTBASSZA MEG!

- Hé.. Té.. - lököm oda, amikor ő még azt a formás csinibabát bassza. Nekem egész másfajta nőre áll a pélóm. És baszottul nem tudom kiverni a fejemből.

Rámarok az üvegre, és ahogy az újabb kiscsibe rámmászik hátulról, egyetlen mozdulattal lököm le.

- Hagyjá'.. - jelzem, de ért a szóból a kis picsa, én meg lecsavarom a kupakot, és meghúzom jó mélyre.
És kibámulok a - hol a faszomba is vagyunk!?? Nabazdmeg! Mindegy, az ablakon.

- Szerinted a csaj... fullosan rágerjedt Vé-re? - a geci üvegnek engedem. Az én farkam nem kéne, de Vé-nek, azonnal szétteszi a kicsike.
Mocskos kis ringyó...


_________________
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
#11TémanyitásTárgy: Re: Cour de Metal - Rock on 2   Cour de Metal - Rock on 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Cour de Metal - Rock on 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Denver - Tour de Metal - ROCK ON! \m/
» The Punk Rock Museum

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: ∷ Játéktér - alternatív valóságok ∷ :: mi lenne, ha...-