|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #151Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 6:08 pm | |
| Slipknot
(Én a visszaemlékezést mindig retrózásnak hívom) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #152Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 6:34 pm | |
| Megőrülés (értelek. Én nem szeretek emlékezni. Mindig elszomorodok. Na jó, nem mindig. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #153Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 6:48 pm | |
| Vadság
(4 évnél korábbra én se szeretek semmire emlékezni) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #154Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 6:58 pm | |
| Kordában tartani a fenevadat ( Több a rossz emlékem, mint a jó, maradjunk ennyiben. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #155Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 7:35 pm | |
| Sikertelen
(Ez esetbe új játék: ha valamiben találok egyezést, elő egy felest és iszunk xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #156Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 7:44 pm | |
| Tehetségtelen
(Jáááj, de csak szabolcsi szilva van itthon, az meg nagyonundi. Egyszer ittam belőle... Öhhhö. :lck: ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #157Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 8:05 pm | |
| Eszetlen
(Itt meg barack pálesz meg csokilikőr) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #158Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 8:22 pm | |
| Fiatal (Gyááá, tényleg megyek hozzád! ) |
|
|
Alexandra Eve Deloria
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #159Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 8:34 pm | |
| Vakmerő /Nem az aki, a nem látót menti ki a kútból / |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #160Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 8:41 pm | |
| Bátor
(Gyerteeeek csak gyeeeerteeeek!) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #161Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 3:52 pm | |
| A gyáva kutya. (De szeretem azt a mesét. *-* Ez most olyan mutogatósbácsis volt. xD) |
|
|
Wyatt "V-Man" Trinidad
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #162Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 4:01 pm | |
| Mjúriel (Meg kell mentem Mjúriellt! xD Imádtam azt a mesét Pedig nem annak szántam ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #163Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 4:05 pm | |
| Tanya a semmi közepén (Haláli mese. Persze amikor kicsi voltam kicsit féltem tőle. Peeeersze, tudom én, hogy szívesen flangálnál ballonkabátban, hogy propellerezz egyet a lányoknak. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #164Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 4:14 pm | |
| Platós kocsi
(Én totál be voltam szarva állandóan attól a rajzfilmtől xD Voltak para részek xD Neeem, tudod én még abban a korban vagyok mikor még nekem propellereznek xD amúgy csak bőrkabátom van xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #165Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 4:20 pm | |
| Rozsda ( Hát igen, nem tökmagoknak lett tervezve, nemhiába mindig este adták. Jajj, tényleg, kis pelyhes csibém! Vigyázok is most már, nehogy pedofilnak tűnjek. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #166Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 4:23 pm | |
| Rákolló (Tök mindegy, én attól függetlenül a bratyóimmal mindig megnéztem Hohó, miért is volnék én pelyhes csibe? xD Nem kell félned, picinyem, pofára még azért idősebbnek nézek ki xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #167Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 5:03 pm | |
| Kellemetlen, ha megcsípi a lábujjad (Én bátyó nélkül... már akkor is szerettem Fuck The System üzemmódban garázdálkodni. Mert miért ne? A csibék cukik. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #168Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 5:20 pm | |
| Medúza
(Igazi rossz lány grrr! xD Ja és én cuki lennék? xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #169Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 5:29 pm | |
| Trópus (Úgy ám! *Olyan Quagmire-esen* Nekem az vagy! Problem? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #170Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 5:32 pm | |
| Tenger
(Migiri-migiri, megdugom! xD Nem, nincs gondom vele xD Először azt hittem a hajam miatt hívsz csibének xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #171Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 5:49 pm | |
| Nyugalom (Azaz! De tudja! Jaaaj, dehogy. A hajadba csak beletúrnék, aztán... na mindegy. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #172Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 5:54 pm | |
| Csend (Tudod egyesek itt szeretik a Family Guyt Iiiigen? Folytasd csak! ) [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #173Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 6:20 pm | |
| Magány (Jó is az, nagyon jó! Áhh, nem lehet... tiltja a vallásom. ) [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #174Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 6:37 pm | |
| Szomorúság (A Brickleberry mellett Bár a Family Guy jobb Akkor majd négyszemközt súgd meg nekem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #175Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 6:50 pm | |
| Sötétség (Jaaaj, az is nagyon jó. Én még a South Parkon szoktam visongani. Öööö, akkor majd úgy kezdjem, hogy "Oldozz fel atyám, vétkeztem"?) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #176Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. | |
| |
|
|
|