|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #176Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:03 pm | |
| Mélység (Ja azon én is, meg a visszafogott humorával, a Simpson családon is Neeem! Majd megböklek az ujjammal és ilyen Perselus Pitonosan "Tááárd fel titkaidat!") |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #177Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:09 pm | |
| Zuhanás (Uhh, na azt rohadt régen láttam, de igen. Az sem utolsó. Erre én meg majd felhúzom a pólómat. Aztán: "Ja, hogy nem a didkóim?" xD *user gyógyszere kezd elgurulni*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #178Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:12 pm | |
| Halál (De mondjuk a Furcsa Amcsikat és a Firka Villát rühellem, az Archer meg számomra kicsit unalmas, bár ettől függetlenül jó kis sorozat Én meg majd mint hűséges mellpárti, enyhén ledöbbent arccal próbálok magamhoz térni *ezen user így kedveli*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #179Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:17 pm | |
| Ami halott, nem halhat meg többé (Öhh, Archer még számomra nézhető kategória, de akkor inkább a Holdfény Város. *Sátáni kacaj* Mondtam, hogy olyan kis könnyen elterelhető a figyelmed. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #180Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:20 pm | |
| Születéstől fogva, halottnak vagy ítélve (Abból talán egy részt láttam Nem ér mellel elterelni a figyelmem xD Mert az szexi ha egy nő a mellét mutogatja, persze ha én meglóbálnám amit szokás, akkor én perverz köcsög lennék xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #181Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:27 pm | |
| Az élet rendje (Nekem bejött. Bár csak egy évada van, meg vannak benne elcsépelt hülyeségek, de jópofa. Dehogynem! Ez teljesen szabályos, kérem szépen! Főleg, ha valaki annyira kurvára nem szégyenlős, mint én. Elhiszed, hogy engem nem hoznál zavarba? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #182Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:36 pm | |
| A halál záróakordja (Túl sokadik sorozat lenne amit néznék, most elvagyok a GOT-al De hát akkor is csúnya dolog engem így kihasználni xD Elhiszem Én se vagyok valami szégyellős, egyszer úgy sétáltam be a nővérem szobájába, hogy törölköző hiányába, egy zoknival takartam el amit kellett xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #183Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:45 pm | |
| Minden vég egy új kezdet (Ezek a kurva nagy bölcsességek, honnan jönnek belőlem? | Ahh, én már kurvára elvesztettem a fonalat, hány sorozatot nézek. xD És az elszomorító, hogy rengeteg vár még arra, hogy elkezdjem. Amíg otthon laktam én rendszeresen egy szál pendelyben szaladgáltam amint bejött a jó idő. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #184Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:50 pm | |
| És minden kezdet a végbe vezet (Egy egész Poe költemény bújt meg benned Ha a Family Guyt meg az ilyeneket nem számoljuk akkor én csak egyet xD Én csak pendelybe alszok Egészséges és kényelmes ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #185Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:55 pm | |
| Szuiciditás (Milyen szavak jönnek elő belőlem, tisztára elámulok magamtól néha. Hohh, kismiska vagy akkor. Nézz Vikingeket! Meg Walking Deadet, én most erre a kettőre vagyok rápörögve nagyon. Én csak nyáron, bár már most olyan buzimeleg van..) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #186Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 7:58 pm | |
| Pesszimizmus (Büszke vagyok rád, szép nagy szókincsed van Vikingeknek az első évadát végignéztem, a Walking Deadből meg csak a képregényt követem Megjegyzés: tudom ki fog meghalni Negan által xDDD Én ezt még jól viselem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #187Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 8:03 pm | |
| Elkeserítő realitás (Ugye? Igyekszem sokat olvasni. Meg rejtvényt fejtek. Jaaaj, csak az elsőt? Menj tovább! *-* Öhh, elvileg Negan a filmben nem fog megölni senkit, csak kibaszottul kurvamódon szarráagyalja. Hááát, én most szerintem klimaxolok, de valami elmondhatatlanul kiborulok tőle.) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #188Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 8:09 pm | |
| Dekadens (Az jó én csak marha sokat olvasok Néztem volna tovább, de amin ment adó, hirtelen kivették tőlünk. Újra megkéne néznem az első évadot, hogy formába legyek Ha egy szöges baseball ütővel valakit jól megpicsáznak slungból, aligha éli túl xD mindenesetre tudom ki lesz az áldozata Nekem is baszott meleg van, de tényleg fapofával tűröm) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #189Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 8:18 pm | |
| Vankuj (Én kb nem nézek tévét. Comedy meg Discovery aztán helószia. Engem annyira nem érdekel, Derylt úgysem írhatják ki a sorozatból. *elkalandozó gondolatok...* Te nem vagy ember. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #190Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 8:22 pm | |
| Csalódott (Itt is kb. annyi Nyugi, Deryl épségben marad, bár a képregénybe nem is szerepel Jól viselek minden időt, az esőt szeretem a legjobban ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #191Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 8:26 pm | |
| |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #192Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 29, 2016 8:30 pm | |
| |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #193Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 5:16 pm | |
| Unalmas (Mint említettem, nem igazán az érdekel. Szóval elmondhatod. Azt is tudtam, hogy a GOT-ban Havas Úr nem fog meghalni, pedig nem olvasom a könyvet. Jaaaj, ma annyira örültem, hogy zuhé volt!) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #194Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 5:28 pm | |
| Életunt (Glenn Pont ma néztem Trónok Harcát, egész jó kis vigyorba szaladt tőle a képem Itt meg ragyogott a nap és gatyarohasztó meleg volt *user egésznap csak egy fekete farmerba volt* ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #195Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 5:49 pm | |
| Savanyú (Háááát, lehet, hogy képregénytől eltérnek megint. Glennek is eléggé nagy rajongótábora van, meg terhes a buxája... Hmmm Itt éjjel dirdurrcsittcsatt, napközben rothadás, aztán műszak végi cigi: baszod, kapok levegőt! Nézem a padot, csurom víz, esik megint. De most megint kipucsította magát a nap. :/) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #196Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 5:53 pm | |
| Ízetlen (Hát majd meglátjuk ez a hmm mi volt? Itt este dörgött meg villámlott, de egy csepp nem esett Engem meg cseszegetett reggel a szomszéd xD kisétáltam a teraszra, egy száll farmerba inni a kávém, az meg ott bámult az udvarból xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #197Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 5:58 pm | |
| Rossz szakács (Így-így. Ja semmi, csak elképzeltem. Tudod, én ilyen vizuális állatfaj vagyok. Miért nem szóltál be neki? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #198Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:01 pm | |
| Plusz munka (Na és elégedett vagy a látvánnyal? xD Mert utána én szopattam neki támaszkodtam a korlátnak, hogy lássa a hátam, aztán elkezdtem nyújtozkódni xD Mint valami rossz férfiprosti xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #199Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:04 pm | |
| Fáradtság (Hát, nem panaszkodom. Jajj de rossz vagy! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #200Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:07 pm | |
| Álom (Lehet igazából annyira nem tetszene Áh, szerintem élvezte xD ) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #201Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. | |
| |
|
|
|