|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #201Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:12 pm | |
| Hallucináció (Öhh, nem vagyok oda a kifutófiúkért, említettem már? Ha nézte, akkor bizonyára. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #202Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:14 pm | |
| Képzelgés (Miért talán a magamfajta vékonyokat szereted? Eléggé nézte xD Most már azt várom mikor kapom az első ajánlatot xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #203Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:18 pm | |
| Drog (Nem tűnsz olyan csontinak, hogy összetörj alattam. Na, majd én elintézem *felveszi a stricikalapot*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #204Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:22 pm | |
| Kábulat (Annyira nem vagyok csonti csak egy picit Az első menet a tied!*kinyújtja a nyelvét*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #205Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:35 pm | |
| Eszméletvesztés (Na, akkor beleférsz a keretbe. Várjál, én most atestedet árulom! Én leszek a stricid! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #206Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:38 pm | |
| Sápadtság (Majd egyszer meglátod mennyire vagyok vékony De előbb ki kell próbálni mennyire vagyok jó, nem? ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #207Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 6:54 pm | |
| Infúzió (Remélem is. Ja, igazad van. Még be kell tanítsalak, hogyan legyél jó ribi. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #208Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:01 pm | |
| Vérvétel (Úgy is összesodor minket az élet egyszer Azt hiszem így is elég kurvás vagyok, de ha gondolod tanítgass! ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #209Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:12 pm | |
| Tű (Majd teszünk róla. Áhh, nem csak kurvásnak kell lenned, hanem JÓ kurvicseknek. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #210Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:18 pm | |
| Csepp (Majd bepaszírozom magam az első Pesti buszra onnan meg majd megoldom a többit xD Nagyon jó kurvicsek leszek ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #211Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:24 pm | |
| Eső (A vonat kényelmesebb, tapasztalat. Na, ezt a hozzáállást már szeretem! *büszkén kihúzza magát*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #212Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:28 pm | |
| Borús idő (Nekem mindkettőből megy reggelente *Férfiasan megriszálja a farát és ruhái után kutat* Akkor szabad felöltöznöm? xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #213Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:49 pm | |
| Szél (Én ma már autókázom. Farkát olvastam. xD Kezd este lenni meg fáradtság... DE! Hát milyen árú az, ami be van csomagolva? :O Ejjnye....) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #214Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 7:58 pm | |
| Hurrikán (De jó neked Én meg holnap után már melózom *Akkor továbbra is ruha nélkül marad, közbe egy emberes helikopterezésen gondolkozik xD *) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #215Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:04 pm | |
| Pusztítás (Neem, csak az anyósülésen. Még az én jogsim nincsen meg. :/ Na! Az jó is meg nem is. Nana! Gyerünk, szexesen séta, forgás, csábos nézés, stb... Gyerünk gyerünk *ostorral csettint egyet a popidra*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #216Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:26 pm | |
| Halálhörgés (Ami késik nem múlik Nekem csak jó, pláne hogy éjszakás leszek Akkor foglalj helyet, megmutatom a kis műsorom! *Azzal a hirtelenjébe magára kapott fekete inget ledobja kivillantva...öhmm..hát a...hasát..xD* ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #217Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:35 pm | |
| Death Metal (Egyszer biztosan lesz. Csak puding vagyok elkezdeni. Jajj, én az éjszakás melózást biztosan nem bírnám. :/ *Kíváncsian pillog* Ühüm, ahha... *hümmög, méregeti Dont* Egy kicsit több erotikát szívem!) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #218Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:47 pm | |
| Mayhem (Nem baj az Ha tudsz biciklizni, akkor már nagyot nőttél a szemembe *user béndzsa és soha nem tanult meg * Én meg Éjjeli Bagoly vagyok szóval nincs vele gond *Megszívja magát majd elkezdi illegetni magát, fokhagymaseggét kéznyújtásnyira riszálja, férfiasságát egy kalappal takarja el...kéz nélkül.*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #219Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:51 pm | |
| Norvég (Igen, az északi partot a Balcsin át is cangáztam egyszer. Az éjszaka fentmaradással sosem volt komoly bajom, sőt, volt egy olyan időszakom, amikor csak éjjel voltam ébren, csak már kapásból benne van az, hogy munka... blööö. Na, ez már döfi! Alakul ez, jó lesz ez!) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #220Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:55 pm | |
| Kék és sárga (Király Nekem most még a munkával sincs bajom le vagyok égve és rongyá unom magam *Megfordul és most csupán a kalap takar mindent, de ez is csak akkor kerül le mikor újra háttal áll. Csupán a közönségen múlik, hogy megforduljon-e*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #221Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 8:58 pm | |
| Zászló (Na igen, az nem kis húzóerő tud lenni. :/ *Tapsol, lássuk mi lesz ebből* |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #222Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Hétf. Május 30, 2016 9:03 pm | |
| Fal (Ja, szóval nem gáz, hogy dolgozni kell *A végén két lépés előre majd pördül, felfedve bájait és meghajol.*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #223Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Jún. 01, 2016 6:46 pm | |
| Tégla (Nekem sem a munkával szokott bajom lenni. *Elégedetten hümment egyet* Na, egye penész, talán lesz belőled valami!) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #224Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Jún. 01, 2016 6:55 pm | |
| Cement
(Huh, túl az első munkanapon!*fáradtan letörli a verejtéket homlokáról és elkezd öltözködni, bár fél szemmel lesi szíve hölgye következő parancsát*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #225Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Jún. 01, 2016 7:03 pm | |
| Sóder (És milyen volt? Pihenhetsz, de holnap újra próbáljuk. *pajkospónikacsintás*) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #226Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. | |
| |
|
|
|