|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #176Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szomb. Május 28, 2016 7:47 pm | |
| Sort (Azok a fránya véletlen egybeesések. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #177Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szomb. Május 28, 2016 8:03 pm | |
| Kort
(Na ja, csak kár hogy azok nem flessek voltak xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #178Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szomb. Május 28, 2016 8:26 pm | |
| Kolt (Az már mindegy. Mégiscsak jobb, mint amikor azt flesseled, hogy távolodik a ház, hiába sietsz haza. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #179Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szomb. Május 28, 2016 8:39 pm | |
| Költ
(Nálam ilyen nem volt, csak olyan hogy elestem és nem tudtam felkelni) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #180Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 3:50 pm | |
| Tölt (Nekem voltak beteg flesseléseim. ) |
|
|
Wyatt "V-Man" Trinidad
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #181Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 4:03 pm | |
| Telt (Az gáz, ha nekem éberen és egészségesen is voltak flesjeim? ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #182Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 4:08 pm | |
| Teli (Hááát, az úgy érdekesebb. Én csak hangokat hallok. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #183Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 4:11 pm | |
| Teri (Ja, azokra én már nem is figyelek ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #184Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 4:17 pm | |
| Veri (Ha már az elején, Ferinél nem játszottuk ki. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #185Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 4:20 pm | |
| Verő (Nem akartam perverzkedni ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #186Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 5:06 pm | |
| Velő (Pedig mind tudjuk, hogy ott van benned, te kis maszisibe. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #187Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 5:18 pm | |
| Kelő (Na ja, csak nem mindig hozom elő ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #188Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 5:24 pm | |
| Kilő
(De attól én még tudom... *perverz vigyor*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #189Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 5:27 pm | |
| Kiló
(Na ja, mert te kihozod belőlem *ajak nyalás és kaccsint* xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #190Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 5:47 pm | |
| Ciló
(Ahh, ezt olyan jó volt hallani! *gondolatban megveregeti a vállát, s kihúzza magát büszkén.*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #191Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 5:49 pm | |
| Cila (Te okozd ezt, picinyem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #192Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 6:11 pm | |
| Cida (Jajj, milyen csúnyákat mondok! :O Hahaha, szokták mondani, hogy minden az én hibám. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #193Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 6:17 pm | |
| Cica (Hát irulok meg pirulok is mint szűz lány az első éjszakán de ezek jó célzatú hibáid ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #194Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 6:24 pm | |
| Cika (Helyes, helyes. Én meg a számra, vagyis a kezemre csaptam, hogy ejnye te! Örülök, hogy valaki díjazza. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #195Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 6:34 pm | |
| Ciki (De azért tudat alatt tetszett e bűnös gondolat Mivel hasonló gondolkodás módom van mint neked, nagyon is díjazom ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #196Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 6:54 pm | |
| Miki (Elkárhozunk... ehhez már kétség sem fér... Jajj, gyere édi, keblemre! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #197Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:01 pm | |
| Misi (Annyi baj legyen a Pokolban van a legjobb buli *tekintve, hogy user a magasabb, ezért csak magához öleli a picinyét*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #198Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:05 pm | |
| Mini (Az mondjuk igaz. Aaaaahj, olyan ünneprontó vagy! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #199Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:15 pm | |
| Nini (A mennyben unatkoznánk Miért iiiis?) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #200Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:21 pm | |
| Nincs (Az biztos. Vagy kirúgnának a rendbontás miatt. Hát, itt felkínálkozok, hogy borulj a mejjemre, erre jösz nekem itt a magassággal. ) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #201Tárgy: Re: Betű(zz)!!! | |
| |
|
|
|