|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #201Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:26 pm | |
| Kincs
(Ja aztán a Pokolban se férnénk el szóval még tovább kéne a Földön rostokolnunk xD *Szégyenében összemegy, szóval képes a kebelre való borulásra.*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #202Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:30 pm | |
| Lincs (Akkor inkább most alapítsunk egy kolóniát. Így fogunk pucéran táncolni a tűz körül! Persze, most már jönnél mi? Amikor már összetörted a szívem...) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #203Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:32 pm | |
| Sincs (Jeeee! A pucérkodás úgy is közel áll a szívemhez xD Öööö...igen? ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #204Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:39 pm | |
| Sink (Mint sinkcsont. | Sosenem voltam szégyenlős, szóval nekem sem fog gondot okozni. Max fázni lehet, hogy fogok, ahol nem melegít a tűz... Bizonyám! Teljesen a porba vagyok tipródva! :nyá2: ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #205Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:46 pm | |
| Link (Én még fázni sem fogok az északi őseim vére forrón tart vagy csak simán jól bírom a hideget Jaaaj, ha tudom, hogy ennyire megsértelek, egy szót nem szólok, sajnálom picinyem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #206Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:50 pm | |
| Pink (Én téli gyerek vagyok, de van, amikor kegyetlen módon tudok fázni... *fuck logic* Hát, tudod, hogy nem vagyok olyan nagy testi kontaktus fan. Borzasztó vagy, de most az egyszer eltekintek bűnöd fölött! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #207Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:52 pm | |
| Punk
(Én novemberi vagyok, de olyan nincs hogy fázok. Onnan veszem észre, hogy hideg van, hogy ellilul a kezem xD Jeeeee! *bezsebeli a kebelre dőlést* ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #208Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 7:58 pm | |
| Pukk
(Skorpió vagy? *gyanakvó pillantás* Így ni! *öleli és beleszorítja a fejét... puszta szeretetből...*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #209Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:02 pm | |
| Puki
(Az ám *vigyorog majd gyanakodva vissza pislant.* Te talán nyilas? *Az öleléstől a mennyekbe érzi magát*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #210Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:07 pm | |
| Kuki (Sejtettem! Nem, Bak. Skorpió aszcendenssel, ezért jövök ki nagyon jól a skorpiókkal. De az előbb megbeszéltük, hogy a mennyország nem nekünk való. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #211Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:12 pm | |
| Kaki (Nem sokon múlt, hogy Mérleg legyek november 8.-ai vagyok Akkor csak kuuuuuurva jól érzem magam xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #212Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:22 pm | |
| Keki (Hehe, Anyum: nov. 7., nagyobbik húgom: nov. 2., öcsém: nov 17. körül vagyok bástyázva veletek. xD Örvendek, hogy örvendsz! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #213Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:25 pm | |
| Keksz (Nálam a bátyám az december 12 asszem, nővérem május 5, apám augusztus..passz mennyi, anyum meg szeptember 12 xD mi össze-vissza vagyunk Ilyenek után? a minimum, hogy valamivel viszonzom ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #214Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:29 pm | |
| Kensz (Áhh, nekem borzadalmas, mindig van valakinek. De a november a legdurvább. Akkkor tessék kiötleni valamit. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #215Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Vas. Május 29, 2016 8:34 pm | |
| Keni (Na akkor most már az enyémet is tessék megjegyezni Gondoltam majd elmondod mit szeretnél tőlem én pedig teljesítem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #216Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 5:13 pm | |
| Reni (Simaliba. *mondom most, aztán amilyen szita az agyam...* Jaaa, azt hittem meglepsz. *Kérek perverz vigyorgó smilét!*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #217Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 5:25 pm | |
| Geni (Helyes*user szemei tűzgolyóként égnek* Ez elég perverz? ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #218Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 5:44 pm | |
| Genf ( Háát, ez inkább olyan sunnyogós... :/) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #219Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 5:50 pm | |
| Hát ezzel most megfogtál Nem jut semmilyen szó eszembe xD (Hát akkor csak ezt kapod tőlem: ) |
|
|
Ville Deadman Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
| #220Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 6:06 pm | |
| |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #221Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 6:10 pm | |
| Sörös (Áldassék az Úr, akarom mondani Vé bácsi neve! | Mucus, ez tiszta cukor, ez a pirulgatós puszmancsos! *-*) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #222Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 6:12 pm | |
| Söröd (Jeeee Vé! Bocsesz, ma zokni vagyok ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #223Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 6:15 pm | |
| Sörök
(Megesik az ilyen, én sem vagyok túl fitt és üde! :') ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #224Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 6:19 pm | |
| Török
(Én csak szomorkás vagyok) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #225Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Hétf. Május 30, 2016 6:21 pm | |
| Töröl (Mi a baj Effykének maszisibéje? ) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #226Tárgy: Re: Betű(zz)!!! | |
| |
|
|
|