Szerző Üzenet Wyatt "V-Man" Trinidad WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #51 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 2:26 am Nyugi én se xD Németül még elhabogok xD Kis
Ville Deadman Wallow WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#52 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 2:33 am Jaja, a német az megy.
Kos
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my
[You must be registered and logged in to see this link.] now"
Wyatt "V-Man" Trinidad WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #53 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 2:38 am Na, nem leszek mocskos xD Sos
Ville Deadman Wallow WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ adminJob : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#54 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 2:47 am som
Valami rémlik.. gyerekkorból.
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my
[You must be registered and logged in to see this link.] now"
Wyatt "V-Man" Trinidad WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #55 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 3:01 am Tom ( Nekem most a somlói, meg Som Lajos jutott eszembe xD )
Alexandra Eve Deloria WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Location : Las Vegas
#56 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 12:25 pm Lom
/Ilyen sok van a szomszédban, ott robbantgathatunk..Aztán meg jöhet a buli
/
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #57 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 4:57 pm Lop (Na szépen lemaradtam itten. :O Nem győzöm kapkodni a fejem!)
Wyatt "V-Man" Trinidad WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #58 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:01 pm Pop
(Semmiről nem maradtál le
csak rólam
)
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #59 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:04 pm Pap
(Hát jó, most az egyszer hiszek neked!
)
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #60 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:44 pm Rap (Micsodaaaa? Nekem mindig hinni kell xD )
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #61 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:46 pm Lap
(Nem, nem szabad. Azt mondták hogy kizárt dolog.
)
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #62 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:49 pm Lak (Opkanflkasfn..... ki mert ilyet mondani???!! xDD )
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #63 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:54 pm Nyak
(Nem árulhatom el, szigorúan titkos. Az életem múlhat rajta!
)
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #64 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 6:57 pm Nyal
(Úrist'n!! Kiderítem
)
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #65 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:01 pm Nyál
(Képes lennél feláldozni az életem? Összetöröd a szívem!
)
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #66 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:04 pm Nyák (Dehogyis!!! A sajátomat adom egy titokért. Ezután nyugodt szívvel, hunyom le a szemem *drámai szünet majd nagy röhögés* xD )
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #67 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:07 pm Nyár
(Naaa, te se haljál meg! Akkor kivel fogok én ellenni?
)
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #68 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:18 pm Vár
(Nem ismersz még
Egy csótány túlélőképessége bújik meg bennem
Ott leszek mikor... L lesz xD)
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #69 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:23 pm Vér (Na, azért! Nem itten elhagyni engem! )
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #70 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:41 pm Tér ("Nem hagylak el! Ne légy buta! Jajj cica, eszem azt a csöpp kis szád!" xD )
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #71 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 7:52 pm Tény
(Hátttttt jó.
Ahogy jónak látod, én nem vagyok az a fajta aki elrontja aztat ami jóságos.
)
Wyatt "V-Man" Trinidad WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #72 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 8:09 pm Lény
(Pedig néha ilyen is kell
)
Elizabeth Jensen WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #73 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 8:15 pm Lány
(Nem értem, a jót csak a köcsögök basszák el. De most eszembe jutott egy zene....
)
Don Heckley WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ #74 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 8:49 pm Hány (Néha minden jónak véget kell vetni)
Alexandra Eve Deloria WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ Location : Las Vegas
#75 Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 9:33 pm Huny /Hány? IHB?? Ilyet már láttam..Régi szép emlékek XD/
Ajánlott tartalom WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
#76 Tárgy: Re: Betű(zz)!!!