|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Wyatt "V-Man" Trinidad
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #76Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 9:58 pm | |
| Hut
(Iszunk-Hányunk-Belefekszünk? Odáig még nem jutottam el xD ) |
|
|
Felicity Jane Howard
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Location : Las Vegas - A többiek azt hiszik valahol Tibetben :P
| #77Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 10:30 pm | |
| Sut /Mint a kemencénél..Régen../ /De legalább tudod mit jelent! Isten vagy!...Bakker ha ezt Vé meglátja...De van sokistenhit is nem? :farao: |
|
|
Wyatt "V-Man" Trinidad
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #78Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Szer. Május 25, 2016 10:39 pm | |
| Sőt
(Ööö...hát ha ennyiről isten vagyok számodra xD ) |
|
|
Felicity Jane Howard
Location : Las Vegas - A többiek azt hiszik valahol Tibetben :P
| #79Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 5:51 pm | |
| Nőt [You must be registered and logged in to see this image.]Tény, a Halloween egy jó buli XD :je!: |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #80Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:08 pm | |
| Nős (A többistenhívőség fasza lehetett, szóval én csak támogatlak benne. És szívi, tudom én, hogy vége szakad egyszer, de aki szánt szándékkal rontja el a játékot, az köcsög! Pont. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #81Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:25 pm | |
| Fős
(Oké, picinyem nem tudok erre mit mondani xD meghajlok tudományod előtt xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #82Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:28 pm | |
| Fás (Na, ezt már szeretem! *Úrnő előbújik belőle* ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #83Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:33 pm | |
| Más (Alapjáraton harcolnék az igazamért, de most tényleg nem tudok mit mondani ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #84Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:41 pm | |
| Máj (Höhh, nővel felesleges vitatkozni, nem szóltak még? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #85Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:45 pm | |
| Nyáj
(Nem kell mondani, van nővérem xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #86Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 6:53 pm | |
| Fáj (Na hát akkor meg?! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #87Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:00 pm | |
| Táj (Nem minden nő ugyanolyan harcias ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #88Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:10 pm | |
| Tej (Hahh, majd ha megismersz még ennél is jobban. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #89Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:16 pm | |
| Fej (Az nem gáz Én meg kurva türelmes vagyok ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #90Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:25 pm | |
| Fesz (Mint fesztáv... Amúgy nem lehet hogy vissza kéne térni lassan a négybetűsekre? Csak kérdezem. Ez egy fantasztikus információ, akkor amolyan ülsz és mosolyogsz dolgot képzeljek el? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #91Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:30 pm | |
| Lesz (Ötletnek nem utolsó xD Hááát amúgy baráti társaságba általában én kezdem nyomatni, hogy a "retttyegőőőős kuuuurva anyjááát faszomgecibászdmeg" de más társaságba körülbelül igen xD ha vitára kerül a sor akkor meg vigyorgok mint kurva a banánra ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #92Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:38 pm | |
| Lesi (Akkor én most elkezdem, max nyakon vág valaki érte. Jááááj, akkor vannak szép mondásaid neked is. Dagad a mellem! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #93Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:45 pm | |
| Tesi (Na ja és ilyenkor még finoman fejeztem ki magam xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #94Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:52 pm | |
| Tesó (Hehe. Kb egy hete közölte velem az egyik kolléga, hogy ennyi káromkodást egy mondatban még soha nem hallott, és a pláne, hogy mindezt egy ilyen csöpp lányból. Emberünk van vagy 190 meg fingom nincs mennyi kiló. Na ő egy igazi emberszabású medve. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #95Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 7:59 pm | |
| Lecsó
(Én a kajálással vagyok így xD annó még konyhán megkérdezték, hogy miképpen tudok ennyit enni ha ilyen kis gizda vagyok? Nem értettem miért mondják, miközben három adagnyi spagettit tömtem 2 perc alatt be a számba xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #96Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 8:16 pm | |
| Leró (Amúgy elcseszted szívike. Hehe. Hát, az nálam már régen volt, hogy annyit ehettem, amennyi belém fért... Azóta akkora vagyok, mint hat terhes víziló. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #97Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 8:27 pm | |
| Feró
(A cs egy betű xD Jaj, te meg az elhízás...cööhhh. poszka kis angyalkám xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #98Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 8:37 pm | |
| Keró (Mindegy. Javarészt úgyis mi boldogítjuk egymást. Ééés, hidd el, már nem úgy állnak rajtam a ruhák, mint a próbababán és ahh... undi.) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #99Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 8:51 pm | |
| Kert (És milyen jó is így Tökmindegy, hogy nézel ki, nekem angyalka maradsz Amúgy megsúgom: az egyik Rammsteines pólóm kicsi, a másiknak kiszakadt a háta, a Slipknotos pólóm még viszonylag jó, az egyetlen ép Rammsteines pólóm az jó, A KISS-es pólóm szintén jó, a Korn-os pólóm válla kiszakadt, a Black Sabbathos pólóm meg bő rám xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #100Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 9:03 pm | |
| Mert (Ugye? Édes vagy szívi! Ettől függetlenül én nem érzem jól így magam. :/ És a nadrágjaid? Nálam azokkal vannak a bajok. Na meg a felsőkkel is, úgy mell tájékon. xD) |
|
|
Ajánlott tartalom
| #101Tárgy: Re: Betű(zz)!!! | |
| |
|
|
|