HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Today at 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

» Öribarik - episode I.
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Jún. 30, 2018 6:40 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 John William Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

John William Ward

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: John William Ward   Vas. Feb. 05, 2017 8:32 pm

John William Ward
New York, Manhattan
1980.02.05
37
Vállalkozó
Business
Michiel Huisman

Amit jó ha tudunk...


[*]jellem: kiégett, élvhajhász, számító
[*]személyiség: egy alapvetően pozitív, segítőkész, jóindulatú, társadalmilag érzékeny családapa, akit némileg megtört és visszájára fordított az élet. Szadista és önző, céltudatos és kifogástalan a modora, már amikor. De sebaj, harmincöt fölött sem késő elkezdeni élni.
[*]külső megjelenés Százhetvenöt magas kaukázusi férfi; rövid barna haj; átlagos alkat; kisportolt, de nem kigyúrt. Elegánsan öltözködik.
[*]szeret / nem szeret
Szeret: pénz, siker, prostik, alkohol, befolyás, jó whiskey, gondolatan élet, sok anális szex.
Nem szeret: ex-feleség, amerikai feleségek, ügyvédek, csecsemők, emberek, céltalan élet, a VILÁG
[*]család, barátok és egyéb állatfajták: Újabban nincs.  
[*]az életed fontosabb mozzanatai csokorba szedve
- Gépészmérnökként diplomázik az MIT-n.
- Saját, sikeres vállalkozást indít
- Feleségül veszi a gyerekkori szerelmét: Sarah Mayweather-t. Két lányuk születik 2004-ben.
- Vállalkozása bővül és prosperál, a rengeteg beleölt idő és energia pedig egyre jobban kikezdi a családi életét.
- Egy annyira nem véletlen találkozás során megismeri az ifjú Lucita Gutierrez-t, aki rendes mexikói származású lány és dolgos gyakornokként kerül John cégéhez.
- A Lucita és John között hamar románc kezdődik. A túlórák gyakran egy közeli bérlakásban érnek véget, ahol a lány varázslatos, bűnös szexszel köti magához a férfit.
John kipróbálja az anális szexet és megőrül érte.
- Egy mexikói autóipari vállalkozás megvenné a John cégét. Amikor a férfi nemet mond, akkor a felesége hosszú, részletes és szaftos videóbetekintőt kap az elmúlt évek munkásságáról.
-2015-ben válóper és idegösszeomlás. A válóper kisemmizi John-t és tönkreteszi a vállalkozását. Lucita is eltűnik John életéből. Alkoholista lesz és zárkózott, nőgyűlölő.
-Pszichikai segítséget vesz igénybe, ami hol működik, hol nem... Munkanélküli.
-Megkeresi egy bizonyos Ming Fang Lee nevű üzletasszony, aki találkára invitálja.
-John új életet kezd és új munkaadója kérésére Las Vegas-ba repül.

Ha van még mit mondanod...


Illatos dohány szaga terjeng a szobát uraló félhomályban. Izzadtság csorog le a homlokomon. A falakat borító bordó, ázsiai mintás tapétáknak és réz dísztárgyaknak, és hatalmas gongnak sejtelmes fényt ad a hangulatvilágítás. Tekergőző sárkányminták a falakon mindenütt. Összeszorítom a fogaimat és behunyom a szemem. Mindjárt! Mindjárt!
-Aaaaaargh! - szakad föl a torkomból, ahogy átadom magam a gyönyörnek. Csípőm ütemes mozgása lassul, térdelve a sarkamra ülök és négykézlábról az ölembe húzom az izzadtságtól csatakos kínai lányt. Rövid fekete haja jázminillatot áraszt, beszippantom, átkarolom.
- Remélem nem bánta meg, hogy elfogadta a meghívásomat Mr Ward... - Az árnyékban egy fotelból érkezik a határozott, mély és kissé rekedtes női hang és a füstölők szagán is átütő cigarettafüst.
- Lassan két éve... Most érzem először igazán jól magam... Felszabadultan... - Persze tudom, hogy nem szabadna kiadnom magamat. Tudom, hogy valószínűleg annyi különböző szögből veszi kamera, amit csinálok, hogy abból 3d-s mozit lehetne szerkeszteni. De nem érdekel. Átkarolom a Peng Jia-ként bemutatott lány csípőjét és még közelebb húzom. De már nincs hová. Ütközésig vagyunk. Imádom ezt az érzést. A síkosítót a farkamon, hogy fájdalmasan szűk, forró, olyan más... Olyan különleges. Bűnös és intenzív. Ahogy tudattalanul küzd a jelenlétem ellen. Most, hogy nem mozgunk mintha még lüktetne is. Sóhajtok és érzem, ahogy múlik a lankadás. Füstös kis popsi,de jó! Ám az a rekedt női hang késként hasít a csöndbe, megtöri a varázst...
- A volt felesége jól elintézte a dolgokat Mr. Ward. Szomorú. Sosem tudtam megérteni a maguk nőit. - kifújja a füstöt - Amíg maguk férfiak kidolgozzák az életüket, hogy biztosítsák a számukra... Addig ők otthon lógatják a lábukat, számolják a maguk pénzét, "nevelik a gyerekeket", főzőcskéznek és megbaszatják magukat a kertésszel... Mire a ház ura hazaér már fáradtak, késő van... Nincs játék. De jajj! Ha kiderül, hogy nem csak ők keresték meg másutt a betevőt. Akkor éktelen haragra gerjednek és viszik a házat, kocsit. Bedől a cég...

A szavak éles késként hasítanak a lelkembe. Összeszorítom fogaimat, de most nem a gyönyörtől és úgy szűröm a szavakat. Közben a lányt erősen szorítom magamhoz, olyan gyenge a karjaimban, mint egy ázott kismadár.

-Kérem ne folytassa... - sóhajtom - Tudom, hogy hová akar kilyukadni. Éveket basztam el az életemből... Tudom... És amikor végre egy kicsit élvezni akartam az életet, amit sosem kaphattam meg előtte... EZT!  - Dühös vagyok. Kihúzom a farkam és a pillekönnyű lányt úgy penderítem, hogy farral az enigmatikus nő felé tátongjon, lássa ahol használtam.
-EZT! Ezt a gyönyört! Akkor az a Lotyó nem érti meg, holott ő is félrejárt! Megtagadja tőlem! Nem érti meg, leköp és még a lányaimmal is megnézeti. Nem érti meg, hogy miféle gyönyör ez... Amit tőle sosem kaphattam meg! - kirobban belőlem a harag, ahogy az emlékek előtörnek. Odalépek a lány mögé. Nem érdekel, hogy hátat fordítok a vendéglátómnak és nem érdekel, hogy amit csinálok éppen az minden szinten illetlenség. Azt akarom, hogy lássa. Ha végignézett szó nélkül már két numerát, aztán felidézte nekem ezt a történetet... Kisterpeszben Peng fölé állok megtámaszkodom egy üres fotel antik karfáján és behatolok. Kíméletlenül, könyörtelenül, ütközésig. A lány felsikolt és hangos nyögésekkel folytatja, ahogy gyors heves mozdulatokkal rákezdek. De kényelmetlen ez a pornófilmekből megismert póz!

-Én viszont megértem... Egy erős férfinak szüksége van rá, hogy férfinak is érezhesse magát. Egy különleges és sikeres férfinak, azonban engedelmes asszony és különlegesebb előjog dukál... - Hallom ahogy elnyomja a csikket és föláll, lépések a szoba egy távoli sarkába, kristálypohár hangja és a kicsorgó italé.

- Gyakorlatilag hiába éltem... - Csóválom meg a fejem és féltérdre ereszkedem, hogy kényelmesebb legyen.
- De nem muszáj ennek így lennie Mr Ward... Választhat egy sokkal hasznosabb életet. Az én Népem hatalmas és közel sem hálátlan szerető. Habár a családom matriarchális, mindig tettem róla, hogy a hasznos férfiak megkapják, ami jár... Tetszik, amit érez? Mi teszi olyan különlegessé? - Lépések közelednek. Hirtelen feltűnik mellettem. Alacsony, fekete férfiszabású Mao-öltönyt visel. Az arca egyik fele égett, holló haját haragszerű frizurában hordja. Nem tudom leolvasni az ázsiaiak korát. Talán hatvan körül lehet. A szeme körül látszik, a ráncokból... Egy kis tálcán két pohár gazdagon töltve whiskey-vel. Makers Mark, érzem az illatán. A kedvencem. Leül a fotelba mellém és leteszi a tálcát a karfára. Én észre sem veszem, hogy megálltam a döbbenettől.

- Folytasd, és felelj! - Miközben beleszippant az italba én lassú mozgásba kezdek. Csípőmben jól esik a fájdalom. Holnap pokoli izomlázam lesz.
- Imádom ezt az érzést. Olyan tisztátalan, bűnös, különleges... Az érzés, amit odalenn érzek több, sokkal gazdagabb, sokkal erőteljesebb, más a tapintás... De leginkább a tudat különleges... Hogy úgy használok egy Nőt, ahogy azt nem kellene és mégis sokkal jobb. Hogy nekem mámorító érzés, de neki kellemetlen és megalázó és én mégis megtehetem.

-Ha a régi időket élnénk Ön minden bizonnyal egy hadúr lenne, valamelyik kis faluban, tartományban. A kedvére élvezkedhetne, de teljesen céltalanul élné le az életét. - A nő hangja lassú, megfontolt, fegyelmezett. Iszik az italból, aztán talán először a lényegre tér.
-A te életed John William Ward a jelenlegi formájában teljesen céltalan értelmetlen. Egy tönkretett ember vagy, egy roncs... De úgy látom, hogy van ott még parázs a kiégett tűz alatt, amit újraéleszthetnénk...
-Mire gondol? - Csúszik ki a számon türelmetlenül a buta kérdés. Csípőm közben leáll, leülök a térdemre és elengedem a lányt, kicsúszom belőle... Most a matriarcháé a teljes figyelmem.
-Dolgozz nekem John! Adok feladatot, célt, értelmet az életednek. Szolgálj engem és cserébe adok pénzt, formás női popsikat amennyit csak szeretnél és amit még szeretnél...
- Csábító... De lenne még valami!
- Tiszteletlen, de lényegre törő. Halljuk!
- Az ex-feleségem akarom... Meg akarom kapni a seggét, és ha megbüntettem a hálátlanságáért... A saját kezemmel akarok véget vetni neki...
- Megkapja majd John... Ha megegyeztünk, idővel, erre a szavamat adom. De nem azonnal.
-Hol írom alá?

A nő szenvtelen nevetéssel tette le az üres poharát, miközben fölállt a fotelből. Zavaróan váltogatja a tegezés és a magázás keverékét. Férfiasságom időközben dicstelenül ellankadt.
- Sehol. Nálunk ez nem így megy. Idd meg az italod és szórakozz kedvedre ma este ezzel a lánnyal. Ez a lakosztály mára a tiéd. A szekrényben találsz tiszta ruhákat. Az asztalon hagytam egy üzenetet a feladataiddal és a repjegyeddel. Holnap Las Vegasba költözöl, határozatlan időre.

Miközben az ajtó felé sétált a szőnyegre tepertem a lányt. A hasára fektettem, fölé helyezkedtem, férfiasságom azonnal életre kelt.

- Ha az első feladatoddal megleszel kapsz majd némi pénzt, és újra popsit... Viszlát John!

Amint az ajtó becsukódott én behatoltam és szántani kezdtem. Ezúttal lassú, hosszú mozdulatokkal. Bár nem láthattam, de Ming Feng Lee dolgozószobájában még hosszasan nézte könyörtelen szórakozásom a monitorokon és hallgatta a fájdalmas nyögéseket. Mindig is a kemény, kegyetlen férfiakat szerette.
Vissza az elejére Go down

Amy Lynn Cooper

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼

Admin

Job : Csokis süti kandírozott naranccsal.
Location : Wonderland
Posts : 169

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: John William Ward   Csüt. Feb. 09, 2017 1:48 am

Elfogadva!

Üdv Vegasban, Mr. Ward! Wink

Nossss..... jó (rossz?) szokásom mondogatni, hogy mindenkinek kell egy fétis és azt hiszem a tiéd nem is kell olyan nagyon keresnünk.  Rolling Eyes Csak azt nem tudom eldönteni, hogy vajon elkeserítelek vagy felcsigázlak ha elárulom, hogy vannak ám hölgyek akik kifejezetten élvezik az anált, sőőőőőőt.... előnyben is részesítik azt a bizonyos hátsó bejáratot. Razz Vagy ha élvezi már nem ugyanolyan jó?  Neutral

Ez a bizonyos üzlet pedig..... hát nem sokat árultál el róla. Vegas mint ulticél és elegendő pénz és élvezet? Egy ilyen ajánlatot ne egyszerű visszautasítani, pláne ha a mérleg másik oldalán szinte csak a nagy büdös semmi árválkodik, deeeeee eggészen biztos, hogy megéri eladni a lelked az ördögnek(?) ennyiért? A döntés persze a Tiéd és remélem a játéktéren azért több is kiderül abból miért is érkeztél ebbe a bűnös városba ahol NANÁ hogy Neked is bőőőven jut hely. Még kilógni sem fogsz talán annyira a sorból. Razz

Node részemről nyomom is a plecsnin egyértelműen a fenekedre (hááááát hova máshova? Razz Wink ), neked pedig irány a játéktér! Very Happy Avifoglalást pedig intézzük helyetted, erre már neked ne legyen gondod.  Smile
Vissza az elejére Go down

John William Ward

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Posts : 3

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: John William Ward   Csüt. Feb. 09, 2017 4:41 pm

Köszönöm a felvételt! Smile

Azt hiszem ezzel leginkább felcsigázol, bár ez az információ eleve nem volt teljesen ismeretlen előttem. Az a mocsok Lucita, aki lépre csalt a mexikóiaknak, ő is imádta. Azt hiszem, talán! Az ilyen aljas, HÁTSÓ SZÁNDÉKÚ Laughing nőcskéknél ezt sosem lehet tudni. De ha találnék egy másik ilyen popsifixált csajt... Nos, tán lehet újragondolnám ezt az egész nőgyűlöleti kérdést, amire a pszichomókus már figyelmeztetett, hogy nagyon nem kéne...

A lélek eladása? Ha azt nézzük még fogalmam sincs, hogy mire vállalkoztam. De gyakorlatilag a semmiért kaptam egy új esélyt és ha bejön, amit mondott a vén csaj, akkor habzsi-dőzsi lesz! Smile Aztán majd meglátjuk, hogy milyen mély a nyúl ürege, de az biztos, hogy néhány szűk üreget biztosan felfedezek majd!
Mert a francba is! Túl sokáig nyomtam el az ösztöneimet és most ideje kompenzálni. Asszem egy darabig most a Farok csóválja!
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: John William Ward   

Vissza az elejére Go down
 

John William Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Old-timers-