HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Sharon Bartram
by Sharon Bartram Yesterday at 11:06 am

» Hiányzások
by Ville Deadman Wallow Hétf. Júl. 16, 2018 11:19 am

» Megosztanám...
by Danielle C. Portland Kedd Júl. 10, 2018 5:15 pm

» Fekete vitorlák
by Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 10, 2018 7:29 am

» RocknRolla
by Raina Maddox Szomb. Júl. 07, 2018 11:51 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Szomb. Júl. 07, 2018 7:45 pm

» Hit the lights off - Félelem és rettegés a metróban ragadva
by Henrik Ibsen Troy Pént. Júl. 06, 2018 7:14 pm

» Can't stand the silence
by Raina Maddox Hétf. Júl. 02, 2018 11:39 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Danny Doyle Haynes - Töredékek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Danny Doyle Haynes

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Ex-zsaru, ex-elítélt
Location : Vegas
Posts : 191

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Danny Doyle Haynes - Töredékek...   Szer. Jún. 28, 2017 1:21 pm

2010. február 14.

- Apuuuuuu! És.. és.. elmegyünk  az állatkertbe is? Komolyaaan? – láttam felvirágozni azt a tündéri arcot amit mindig is annyira szerettem  - És megetethetjük a csim.. a csimp.. a csim..

- Igen, Tommy,  a csimpánzokat is. De csak holnap! Mára épp eleget láttunk, irány haza! – feleltem elnevetve csak úgy érzéssel túrva a barna fürtökbe hogy megsimogassam a kis fejét. Szerettem benne ezt a lelkesedést. Ha velük vagyok. A munka sok időt vett el tőlem..  Tőlük vette el azt az időt! És ekkor éreztem ahogy Amy megrángatja a nadrágszáramat.
- Ész apuu, látunk maj’ oloszlánt isz? – néztek fel rám azok a tündöklőn parázsló szemek amiket az ég világon nem cserélnék el semmiért. Senkiért. SOHA!

- Peersze hogy lesznek kicsi Amy, naaagy oroszlánok, tigrisek, na meg még leopárd is! Majd meglátod milyen hatalmas fogaik lesznek.. Arghhhw! – mutattam kézzel mintha megharapnám játékosan ő meg hangos kacagásban tört ki. Szerettem a nevetését..  csodálatosan nevetett… Megannyi angyali ének nem hangzott ilyen gyönyörűen.
- De most gyere! Gyere csak ide!? – húztam inkább magam elé, a kordonnal elkerített szökőkút szélére – Úgy tűnik épp most újítják fel, de addig is.. nézd csak milyen széép! A zene hangjára spricceli a vizet. – szorítottam Thomas kezét is mellettem és most.. úgy éreztem érdemes élni. Ezekért a napokért érdemes. Nincs munka, nincs drog..  nincs gyilkosság és fegyverek, most senki más nincs.. Csak én és ők ketten. Egy apró kis világ.. a körülöttünk feszítő pokoli rengetegben, és én valahogy a Mennyországot is pont így képzeltem el.


Sejthettem volna amikor felénk tartott az az autó. Hogy honnan?? Nem tudom. De kellett volna.. És mégse tettem.... A területet valami munkálatok miatt zárták le, épp csak sötétedett, emberek sehol, de így is gyanús volt…Talán pont ezért volt az! Valamit éreztem.. Hetedik érzék.. vagy nevezzük akárminek, de egyetlen moccanásnyit sem léptem. Talán mert minden annyira csodás volt és bármi ami megtörné lehetetlen…

Nem jutott el a fülemig mikor kezdtek záporozni a golyók. Az első ösztön.. keresem a pisztolyom, de szolgálaton kívül vagyok! A második..

- AMY!!! – üvöltök teli torokból hogy rávetődjek, de Thomas.. nem tudom mikor tűnt el. Hová tűnt el?? Miért nincs itt mellettem!!?
Nem tudom mennyi idő telik el, minden olyan.. pokoli gyorsan történt. Nem tudom miért fáj.. Iszonyúan! Még mindig ott állok.. de a levegő.. a levegő... És akkor látom meg azt a távoli testet.

- Thomas.. – hívom magamhoz, hogy álljon föl és jöjjön ide... Hozzám..  – Thomas..!? Gyere ide! – büfögöm vérrel teli hangon, de egy részem már tudja.. érzi… Elkéstem. – Thomas.. kérlek… kisfiam… - kérlelem, de a test nem mozdul, csak fekszik a nedves úttesten és engem kezd egyre jobban eluralni egy érzés.. NEM! AZ NEM LEHET!! – tiltakozom, de érzem a tiltakozás felesleges – THOMAS .. AZONNAL-GYERE.. IDE!!! HALLOD!!??– próbálkozom, tovább, de nem történik semmi. Ő csak fekszik.. arccal előre az aszfalton és én képtelen vagyok elfogadni. – THOMA-AS!!! KELJ FEL.. KISFIA-AM!!! – könnyáztatva csuklik a hangom, a lábam vinne előre, száguldanék, de nem mozdulok. Képtelen vagyok. Én is a földön fekszem. És talán nem is szól a hangom...
De ekkor hallom meg azt a köhögést!

- Amy? – kapok észbe szemvillanás alatt, és jóltudom ez csakis az ő hangja lehet. – Amy, gyere-ide apához.. hallod..? – a hangom gyenge, őrület és félelem keveréke, és leírhatatlan pont az az érzés  –Amy.. kicsikém.. – találom meg nem sokkal előttem, és bármennyire is fáj kúszni kezdek. – Amy.. kicsim.. itt van apa.. mindjárt.. *köhög* - mindjárt.. ott van apa..  -*köhög.. vért köp az aszfaltra..* - Itt vagyok Kincsem.. – felszakad mind a tíz köröm a kezemen, de nem törődöm vele – Itt van apa.. – húzom nehezen az ölembe, véres ujjaim a nyakán keresnek.. A PULZUS! Csak legyen pulzusa! Könyörgöm Istenem!

- Amy! – kiáltok fel, de valószínű már csak vizes hörgésnek hatott. De ÉL! ÉL!!! Legalább Ő.. Lega-lább..
- SEGÍT-SÉG!! VALA-KI SEGÍ-TSEN!!! – próbálkozom mellé, de vér önti el a tüdőmet. – Valak.. *hörög* -Am.. - És ott már tudtam. Éreztem. Nem éreztem őt…

Azt mondják a könnyeim még akkor is csorogtak amikor megérkezett a mentő. Én akkor nem itt voltam. Egy teljesen másik világban. És nem akartam onnan visszatérni. Soha.. többé... Nem hagyhattam magukra a gyerekeimet…...
Vissza az elejére Go down

Danny Doyle Haynes

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Ex-zsaru, ex-elítélt
Location : Vegas
Posts : 191

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Danny Doyle Haynes - Töredékek...   Szer. Jún. 28, 2017 1:35 pm

2010. március. 10

... Az egész lassítva játszódott le. Mint valami elcseszett.. hollywoodi akciófilmben, ahogy lelassul az idő.. a főszereplő lassítva nézi végig ahogy közeledik a végzete.. és ekkor kapja elő a fegyvert. Szitává lő mindent. Mindent és mindenkit, aki az életére törne.
Az én történetem…
Csakhogy nálam sohasem volt fegyver…


Újra és újra átéltem. Minden egyes pillanatot, minden keserű percet, minden egyes verziót, mit tehettem volna, HA…! De mind ugyanúgy végződött… Egy véres test a kezeimben, egy másik alig messze tőlem, és a végtelenbe hajló sötétség…

Hogy mikor hallottam meg először azt a pittyegő hangot, nem tudom. Lassú volt.. komótos és annyira nyugodt… Olyan nyugodtságot már nagyon rég nem éreztem. Velük voltam... Hallottam ahogy kiáltják a nevemet :
- Apuuuuu! Néézd gorillla! Menjüüünk! Nézzük meg! Lééégyszi! Légyszi-légyszi-légysziiii! Aapuuuuu..!

- Igen nyézzük meg! – követte a kisebbik ahogy Tommy szinte rátapadt arra a képre.

- Jól van Tommy, elmegyünk. Megnézzük. De már csak holnap! Nézd, mindjárt itt az este! – mutatok az alattomosan sötétedő égre, ami a távolban, Vegas központi részében szinte soha nem válik halottá.

- De jóóó! Dejó-dejó-dejóóó!!!– ugrándozott örömében, ha akartam volna se tudom visszatartani.

- Na azért csak óvatosan.. Vigyázz.. egy autó bármikor erre tévedhet.. – kaptam el a fülét, és széles mosollyal rántottam közelebb, még ha tudtam is nagyon jól, hogy a tér ezen része, valami munkálatok miatt, a forgalom elől elzárt terület…Hogy mikor volt az első levegő ami önállóan töltötte meg a tüdőmet, nem tudom. De hamar visszatértek az emlékek… Torzzá váltak.. Annyira.. halottá… Egy vérző test a kezeim között.. a gyermekem arca ahogy rám mered, és vádlón tekintve a szemeimbe hangot kapnak a vétkek:

„Miattad volt!”

Úgy kezdett sípolásba minden, hogy azt hittem a poklot találtam meg. Ördögi lények itt vagyok! Vigyetek!! Nem engedem a gyerekeimet!!! De akkor már minden mindegy volt…

Emlékszem.. rúgkapált mindenem. A kezem.. a lábam.. mind azt diktálta menjek. Szaladjak! Mentsem a gyerekeimet!
A testem rázkódott, a levegő ki-be járt a tüdőmben, a szívem a bordáimon dönget, és én csak lélegzem.. lélegzem hangosan és eltökélten, mennék.. rohannék.. megtenném amit csak lehet, de ekkor érzek meg két kezet a mellkasomon. Erős..! Visszatart hogy ne cselekedjek. Azt mondja nyugodjak meg! Azt mondja semmi baj nem lesz.. Megnyugodni? HISZ BÁNTJÁK A GYEREKEIMET!!! AMY! THOMAS! Hol vagytok!? Ide gyertek! Mégis valami más volt… Valami sokkal.. hidegebb…

Azt mondják több köbmili nyugtatót nyomtak belém. Mire visszaálltak a műszerek. Azt mondják napokig tartott mire észre tértem… Amikor Mirabell megjelent.. azok a könnyáztatta meggyötört szemek… Már tudtam. Az én könnyeim is patakzani kezdtek…

Istenem... ne tedd ezt velem…

Dylan… Dylan végig ott volt mellettem. Amikor azt mondták muszáj ennem... Amikor gyógyszereket tömködtek belém, NEM KELLENEK A GYÓGYSZEREK! Azt mondta ennem kell.. élnem kell, hisz itt van Mirabell! Szüksége van rám! És szükség van arra hogy megfizessek!
Azután az az egy nap éltetett.. Az az egyetlen nap.. amikor ott áll velem szemben, látom azt az együttérzéssel teli tekintetet, és jól tudom, hogy igazat beszél. MEG KELL FIZESSEK!!

Nem számított, hogy fáj.. nem érdekelt, hogy a mozgásterapeuta kínlódással töltött meg minden egyes percet. Nem érdekelt.. Küzdenem kellett.. Ott kellett lennem! A szemébe néznem annak a rohadék.. mocskos féregnek, és beleköpni a szemeibe! Ott a bíróságon, amikor majd porba hullanak a fejek és kimondják az ítéletet. Meg.. kellett.. HALNIUK…!!! Az összesnek...
De mégsem az várt amire számítottam…


...
Vissza az elejére Go down
 

Danny Doyle Haynes - Töredékek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Karakteralkotás :: Naplók-