HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Make the devil cry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Make the devil cry   Szomb. Ápr. 14, 2018 4:10 pm

Az új ágyamon ücsörgök, és épp homlokon csapom magam.
Nem akarok tudomást venni a bennem dúló drámákról, vagy legalábbis igyekszem őket egy-egy pofáncsapással padlóra küldeni, mintha nem is léteznének. Pedig zaklatnak, és gőzerővel zakatol az agyam tőlük.
Magam sem értem, hogy mit csinálok. Jó ötlet ez egyáltalán? Túl gyorsan történik minden. A balesetem óta, mintha az életem önálló életet élne, és én csak sodródnék vele. Egyik válaszút után jön a másik, alig van időm felocsúdni az egyik helyzetből, máris a fejemre ül a soron következő, és várja, hogy döntést hozzak. Csak remélni merem, hogy minden jól sül el.
Nagyot sóhajtok. Próbálom összeszedni magam, és megérteni, ami velem történik.
Itt vagyok. Allen otthonában. Örülök, hogy nem vagyok egyedül, meg is zakkannék otthon magányomban, ugyanakkor feszélyez ez a házassági ajánlat. Őrület… Még mindig nem mondtam se igent, se nemet.. Csak az időt húzom. Jól meg kell ezt gondolni, hogy hozzámenjek-e egy meleg férfihoz, akibe nem vagyok szerelmes. Ráadásul terhes vagyok. És még csak nem is az ő gyerekével. Ha így folytatom, brazil szappanoperákat megszégyenítő életrajzzal büszkélkedhetek.
Én, a kellékfeleség… Az elképzelés is röhejes.
Allen az örökségéért küzd, én meg az amerikai állampolgárságért(?). Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezért teszem. Vagyis nem csak ezért… Harag, dac és mintha bosszú munkálna bennem.
Ez a „házasság” csupán üzlet, ami két jóbarát között köttetik. Hogy ide költöztem, az már egy fél igen.
Még Griddel is lesz egy meccsem. Megint. Ha megtudja hol tengetem a napjaimat, kinyuvaszt. Dominictól is időt kértem, hogy még ne értesítse a főnökurat a hollétemről, majd én szólok neki, ha készen állok egy újabb szájkaratélyozással egybekötött agymosásra. Ám az is megeshet, hogy előbb értesül a hírekből, amiket a nyomunkban loholó paparazzók kürtölnek világgá.
A tekintetem az új szobámat pásztázza. Kibatyott puccos és túlontúl tágas. Olyan szinten VIP, hogy megszakad tőle a gondolatmenetem.
Baszki… – ennyit vagyok képes intelligensen kinyögni, ahogy tudatosul bennem az az obszcén gazdagság, ami körülvesz. Simán beleseggelhetnék, de neeem, nekem kötelezően szenvednem meg rinyálnom kell előtte. Tényleg szar dolgom lesz itt. Itt, ahol mától mosnak, sütnek-főznek, vasalnak rám, és takarítják a szobámat… Vissza kell majd fognom magam, nehogy véletlenül megverekedjek a házvezetőnővel a mosatlanért.
Talán azért is nehéz elfogadnom ezt a lehetőséget, mert sosem álmodtam ilyesmiről. Legalábbis nem rémlik. Ha magamba nézek, nem érzem a vágyat. Ez az egész csak az ölembe pottyant, és sodródom az árral, miközben kíváncsi vagyok a történet végére.
Viszont mérföldekkel jobb itt, Allennel, minthogy odahaza egymagamban azon duzzogjak a besötétített hálóm egy sarkában, hogy mennyire rühellem a hazug disznókat. Igen, Ville a hunyó, a göndör fürtjeivel, meg a zöld gülü szemeivel. Azóta is rohadtul bánt, hogy ígért valamit a kórházban (tisztán emlékszem minden szavára), és tojt betartani. Nálam rendesen elvágta magát. Griddel együtt eldugulhat. A költözésem egy JÓÓÓ NAAAGY középsőujjas beintés nekik és a világnak. Képzeletben vállon is veregetem magam, hogy mégiscsak tök ügyes vagyok. Nem leszek én rinya-banya. Új életet kezdek, amiben nincs helye szenvedésnek. Szerelemnek meg még annyi se.
***
Most járok először Allennél. Nincsenek szavak erre a csillogó miliőre, a hatalmas villára. A levegőnek gazdagság szaga van. Jah. Háromhetes terhesen már mindennek szaga van. Nem gond. A szobámhoz tartozik egy fürdő; ergo közel van.
Dominic is el lett szállásolva. Allen azt mondta, ha Grid nem alkalmazza tovább mellém, akkor majd ő fogja. Hülyén érzem magam, amiért Jézus reinkarnációja ennyire a kedvemben akar járni. Tudom jól mi a célja, meg akar venni kilóra, de akkoris.
A bőröndjeim sorra a padlón pihennek, az ágyam előtt. Allen azt mondta, ne aggódjak a holmijaim miatt, a személyzet majd elpakol, aztán majd, ha már lekerül rólam a gipsz, átrendezhetek mindent, ahogy nekem jó.
Most ebben a minutumban, így frissen az érkezés után amúgy sincs kedvem pakolászni. Allen bekísért, megmutatta a szobámat, és egyedül hagyott, hátha pihennék, vagy rendbe szedném magam. Nem volt valami megerőltető a napom, és az utazás sem merített ki, inkább jól esett, hogy kimozdultam „vidékre”. Döglődés helyett szívesebben körbenéznék a kertben. Mintha Allen azt mondta volna, hogy odakint megtalálom, ha szükségem lenne valamire.
A kérdés, hogy kilépve a szobámból, merre induljak. Balra, jobbra? Kész útvesztő ez a luxus kégli. Nem szűkölködik boltívekben, ajtókban, helyiségekben, széles márvány folyosókban és kanyarokban.
Bátortalanul caflatok végig egyik irányba, és a folyosó végén befordulok a sarkon. Naná, hogy újabb folyosó jön. A hatalmas ablaküvegeken túl látom a fákat, a bokrokat, azokon túl meg még a medence egy részét is, de a kifelé vezető ajtót sehol. Inkább előhúzom a mobilom, és telefonos segítséget kérek a ház urától, hadd örüljön, hogy máris gáz van. Az ablakon mégsem mászhatok ki.
Ha felveszi…
- Szia! Csak én vagyok… Szerintem eltévedtem. Itt vagyok valamiii… – körbenézek, hogy beazonosítsam az utolsó ismert tartózkodási helyem - …félpucér nő szobra előtt. Kancsót cipel a vállán, és feltűnően kicsik a mellei.Na, ebben a csajban sem Allen gyönyörködik. - Innen hogy jutok ki a kertbe? – tudakolom.
Visszafelé nem térképet rajzolok, hanem színes jelzőcsíkokat huzigálok. Allen apja asszem rögvest kiugrana a halálos ágyából, ha megtudná, hogy összecsunyáztam a méregdrága márványpadlóját.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 1:02 pm


...


- Nem. Nem, azt nem. Nemérdekel... - hosszú szünet. - Nemérdekel Conrad, azt nem hagyom hogy megváljunk tőlük, ígéretet tettem. - nem emelem fel a hangomat. - Megkérdezheted, de szerinted melyikünk fog nagyobb hatást gyakorolni rá? - nem kérdés. - Nekimehetsz a döntésemnek, de ne feledd el, egyszer eljön az én időm is, és akkor.. - szándékosan hagyom nyitottan a kérdést. Hogy kirúgnám e? Conrad nem az az ember akiben nyíltan megbíznék, akire rábíznám az életem, habár azért szögezzük le, rengeteget tett a cégért. De mi lehet azokkal amiket nem látok??

Véletlen pittyegés szakít félbe.

- Most mennem kell, majd még folytatjuk. - és kinyomom. A másik vonalon egy igencsak ismerős szám hív.

- Na?? - csak ennyit sikerül benyögnöm, mielőtt kifakadna. Aztán már nevetek...

- Annál a nőnél fordulj balra, majd jobbra... aztán megintbalra. - ecsetelem, de közben képtelen vagyok abbahagyni a vigyorgást. Nehéz lehet elsőre megjegyezni ezt a térképet. Nekem is nehezen sikerült...
De majd ezzel is foglalkozunk.

Ha elhallgat a vonal, vagy ő a másik végen, még mindig vigyorral a fejemen teszem zsebre a mobilt. A levegő... most még a szokásosnál is tisztább, forróbb.. és főként kellemesebb, de nem tudnám megmondani hogy ez csak szubjektív érzés e. Nagyon is nagyszerűen érzem magam, és alig két lépéssel vissza a székem fele, nyugalommal teszem le magam az asztalomon virító lime karikás limonádém mellé.
Lehet tökéletesebb ennél egy nap?
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 3:17 pm

- Okkkééé… – kissé meglepett képet vágok. Nem is. Inkább hülye mongoloid fejet, miközben erősen kényszerítem a szürkeállományomat, hogy memorizálja szépen az útmutatást. - Balra… – ismétlem a telefonba, és közben már el is indultam az adott irányba - Jobbra… És megint balra… Ne nevess. – dorgálom meg Allent, hallom milyen jól szórakozik a vonal másik végén, erre én is elnevetem magam. - Még ne tedd le! – pánikolva követelőzök a bősz menetelés közepette. Előbb még ki kell innen jutnom, csak aztán bonthatja a vonalat.
Ekkor végtelen örömömre megpillantom a fényt az alagút végén; a kertbe nyíló üvegezett ajtót.
- Köszi! Megvan! – szinte ujjongva csapok le a kilincsre, mihelyst odaérek. Ha Allen mond valamit, azt még megvárom, fülemen a telefonnal, de ha nem, akkor kinyomom a készüléket, és kisétálok a teraszon át a kertbe, a szabad ég alá.
Egy pillanatra megtorpanok, hogy körbepásztázzam a helyet, és beazonosítsam vendéglátóm hollétét. Ott ücsörög egy székben a medence közelében.
Ha lát, vagy észrevesz, mosolyogva intek neki, és odamegyek hozzá.
Leteszem magam a vele szemközti székbe.
- Nagyon szép ez a ház. De ha tudom, hogy ekkora, hozok egy GPS-t, amit magamra köthetek. – kényelmesen hátradőlök a székben. Nagyot sóhajtok. Fülelem a természet neszezését; a fák zöld lombjainak és a langyos szellő susogását körülöttünk. Amikor épp nem dumálok, még az is feltűnik, hogy itt nem hallom a városi forgalom monoton duruzsolását. Olyan mintha vakáción lennék. Végülis olyasmi; az orvosi szakzsargon ezt rekreációnak hívja.
Allen hatalmas, kék szemeibe nézek, ha van alkalmam elcsípni a tekintetét.
- Tudom, hogy már mondtam, de köszönök mindent, amit értem teszel. Nem lehetek elég hálás. – mosolyodom rá.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 5:19 pm


... Muszáj nevetnem. Valahogy belső késztetés ez.

- Oké, akkor onnan már kitalálsz... - és nyomnám ki. De beleszól.

- Nyuugiiii, ha elvesznél, esküszöm szervezek keresőcsapatot, nem számít se idő, se pénz! - és újra nevetek, de a következő percben már meg is jelenik az ajtó mögött. Csak ekkor nyomok bele a gombba.

A limonádém még ott vár, ott, ott.. az asztalon.. a hátam mögött, de ha már itt van, eszemben sincs még őt megelőzve leülni.
Hátha kell még segítség.


De nem kell, látszólag, ezért a biztonság kedvéért azért felemelem a kezemet és kapálózom, hátha úgy biztosabb a terep.

- Helyzetjelző rakéta nincs nálam, de legközelebb azzal is készülök! - hagyom hogy hallja ahogy felméri a terepet, de amikor közelebb ér, csak a szemeibe mosolyogva csak őt követően ülök le.

- Egy hét és megszokod... Vagy kettő. Ha nem, majd veszünk fel nyomolvasókat, nekem is bevált.. - vigyorogva rántom meg a vállamat ahogy hátradőlök. Na MOST.. tökéletes minden!
A környezet, és még a társaság is sokkal felemelőbb mint úgy az elmúlt időkben.
Pedig Shonte is szeret locsi-fecsizni, de azért ez így teljesen más.
Sokkal.

- Mit tettem? - fordulok aztán felé, de csak akkor amikor érzem hogy engem néz - Csak helyet adtam egy barátnak - talán többnek - csak óvatosan teszem hozzá - nem látod mekkora ez a ház?? - fordulok a bejárat felé - Már épp kezdtem halálra unni magam... - és vissza felé. A szemeibe. Mert nehogy azt higgye, csak én teszek neki szívességet. Ő is sokkal jött(n) nekem.
Ez kétségtelen.
Akárhogy is...
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 7:33 pm

Allennek a hangja, a nevetésével együtt az a fajta, amit egy nő még így telefonon keresztül is képes lenne egész nap elhallgatni. Nyugodtan az orrára köthetném ezt az apró észrevételt, elvégre meleg, az a veszély nem áll fenn, hogy félreértse.
„Nem számít se idő se pénz.” Ő nem látja, de ettől a beszólástól gúvadnak a szemeim ezerrel. Allen viccen kívül hihetetlenül nagylelkű. És nem csak velem. Rengeteg figyelmet és szeretetet képes adni (és persze ad) másoknak is. Ritka az ilyen ember. A világot a hozzá hasonlók teszik jobb hellyé.
- Úúú… Jelzőrakéták. Remek ötlet! Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. – vigyorgom felé közeledve.
Nagyon figyelmes, és megvár, míg odaérek az asztalhoz. Csak az után ül le, hogy én is így tettem. Az efféle udvarias apróságok fölött sem lehet csak úgy elsiklani.
„Egy hét és megszokod... Vagy kettő.”
Uramisten! Ezekkel a szavakkal tudatosította bennem Allen, hogy bizony hosszútávra tervez, és hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy jó ideig ez a hely lesz az otthonom.
- Azért az megnyugtató, hogy te is képes voltál eltévedni a saját otthonodban. – ha már ő ilyeneket művelt, akkor tőlem senki se várjon csodát! - 2 hét? Pf… Túlságosan optimista vagy. – bazsalygom.
És hogy mit tett?
- A baleset óta most először érzem magam igazán jól. Lelkileg. – vallom be - Sokkal többet adsz, mint csak helyet. – mosolygom Allen kék szemeibe.
Röviden felsóhajtok, és pár másodpercre elcsendesedem. Csak aztán szólalok meg ismét.
- Méghogy unatkozni… – jegyzem meg játékos gúnnyal a hangomban - Ezeket a hatalmas villákat nem az eget rengető partikra találták ki? – vigyorgom.
A srác, aki kis híján szerzetesnek állt, és a pucc-partik. Ó, igen.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Ápr. 20, 2018 4:35 pm

- Hát... - valljuk be, most mit takargassunk - Európából visszajövet, apám rendesen átépítette a házat. - ez olyan 2- 3 éve volt. Talán valamivel kevesebb. - De ne félj, ha én megtanultam, neked is menni fog, csak csukd be a szemed és ne menj neki semminek! - és nevetem el az egészet, elvégre az egész hatalmas és felesleges rongyrázás, az árából vagy ezrek ehetnének! Talán megmenekülhetne az emberiség...

Mégis a szemei azok amik észretérítenek. Na meg az érezhető jókedve, egy percig se engedek a szemeiből. Elmosolyodom.

- Az a lényeg hogy egyben vagy... hogy jólvagy, és.. - akadok el - jól LESZEL! - mosolyodom újra el - Ez számít igazán... - nem kell bizonygassak, jól ismeri az elveimet, és ahogy az arcát nézve még mindig nyugtatom a fejem a szék háttámláján, csak miután kikerül a képből minden szó nélkül fordítom el.
Kellemes a nyugalom.
Amit derékba tör következőre.

- Deee, deeee, most hogy mondod, nem akarod meghívni pár haverodat?? - és már megint vigyorgok. Újra szemközt nézve vele, de még mielőtt válaszol.. - Persze meghívhatunk pár mormotát is.. üregi nyulat, coyote-ot, skorpió, vagy akármi tetszik, a lehetőségek végeláthatatlanok, csak minél nagyobb rumli legyen! - és megint vigyorgok - Csak hogy borsot törjek apám orra alá... - ezt már csak félerővel engedem, merthogy.. Mert ha soha nem is bántanám, jó lenne egy kissé felbosszantani az öreget. Nem árt meg neki... Ennél jobban már semmi sem..

_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Ápr. 20, 2018 5:48 pm

Mindent egybevetve tényleg jól érzem magam. És ez Allen békét sugárzó, kiegyensúlyozott, nyugodt személyiségének köszönhető. Végtelenül kedves srác. Kész pazarlás, hogy meleg.
A közelében egyáltalán nem érzem, hogy panaszkodnom, vagy bánkódnom kéne a történtek miatt. Nem kell hangosan hirdetnie az igét, egyszerűen a kisugárzásán keresztül átragad rám a pozitivizmusa. „Minden úgy jó, ahogy van, és minden a legnagyobb rendben lesz.” Elég csak a szemeibe néznem, és mindent elhiszek neki.
Igen… Ahogy mondja; az a lényeg, hogy jól leszek. A szemeibe mosolyogva bólintok. Határozottan érzem, hogy jó úton járok.
- Tudod… Eddig azon pánikoltam, hogy talán sosem térnek vissza a régi emlékeim, de most már… nem érdekel. Mert lesznek helyettük újak. – mosolyom még mindig az arcomon trónol. Új életet készülök kezdeni, és abban Allennek fontos szerepe van. Igazán hálás vagyok neki a barátságáért. Voltak látogatóim a kórházban, sőt, még otthon is, de Allentől kaptam a legtöbb támogatást. Jobb barátot nem is kívánhatnék magamnak.
Hogy hívjam meg pár haveromat? Erre kiböffen belőlem a röhögés. A többségükre nem is emlékszem.
- Meglepődnél. Egy kezemen meg tudom számolni hány embert hívnék meg. – magyarázom, mire Allen sorolni kezdi az állatseregletet, én meg hevesen bólogatok rá. – Ühümm, remek ötlet, akkor már Ace Venturát se hagyd ki. – a gumiarcú Jim Carrey egy istenkirály, vétek lenne nem meghívni egy ilyen buliba.
A végszónál cinkostárshoz illő arckifejezéssel sandítok Allenre.
- Ahh… Borstörés… Abban jó vagyok. – duruzsolom gonoszdin. - Grid örömmel referálna a munkásságomról. – vigyorgom. A legutóbb kissé pszichopatára sikeredett a figura, de hát ez van. Ezt hozta ki belőlem.
Nem vitás, hogy Allen társasága jó hatással van rám; még ahhoz is megjött hirtelen a kedvem, hogy felhívjam Gridet, és helyzetjelentsek neki. Kicsit később, még ma, így fogok tenni. Leszarhatnám az egészet, a firkászoktól úgyis megtudja merre járok, de inkább nem tetézem a bajt. Bár így sem fog örülni. Amennyire ismerem, úgyis kombinálni fog. Teljesen más rugóra jár az agya, mint az enyém, épp ezért megértésre számítok tőle a legkevésbé. Amilyen paranoid, ezt is ellene szőtt összeesküvésnek fogja hinni. De legalább tőlem tudja meg az igazat, és nem idegenektől. Igazán értékelhetné, hogy a szemétségei ellenére még tisztelem ennyire. Nem mintha megérdemelné.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Ápr. 27, 2018 1:44 pm


Elmosolyodok. A szemeiből áradó megnyugvás már olyan hosszú ideje hiányzott pillanat, amiben a baleset előtt hetekkel volt utoljára részem. Jó tudni hogy tényleg változnak a dolgok.

- Élj a mának... Emlékszel!?? - életpolitika. Olyan amit általában a saját bőrén tanul az ember, kivéve ha valaki megtanítja neki. Mosoly virít a fejemre, de hamar kettőbe vágja a következő ötlettel, mivel meglepő, se én, se ő nem volt sose az az ereszd el a hajamat tutibele fajta. Hogy miért!??

- Tudod ha már csináljuk, csináljuk RENDESEN! - mosolyodom el, és belekapva a limonádémba még mielőtt beleinnék észbe kapok.

- Akarod?? - felé nyújtom. Ha kéri, szívesen hozatok másikat, vagy akár csinálok, ez sose jelentett megterhelést, az afrikai kontinensen annyival egyszerűbb az élet.
Itt láblógatás...
De hogy kerül a képbe a menedzser.. hallottam már róla egyet s mást. Talán túl sokat is.

- Már mondtam hogy csak egy szavadba kerül.. - halogatok - ..és meghúzzuk azt a nadrágszíjat. - mosolygok. Talán tisztán érti mire gondolok, de eszemben sincs hogy nyomást gyakoroljak, ellenben örülnék, ha... Haaaa... Sóhajtok egyet, és inkább vissza az úszómedencére térek. Jó lenne csobbanni egyet.

- Tudod ha most nem éreznék részvétet, azonnal merülnék egyet, de nem akarom hogy azt gondold, 'Hé, ez a fickó nincs tekintettel rám, az orrom előtt lubickol én meg itt gebedek a hőségben!'- és vigyorgok vissza a szemeibe. Részvét? Inkább tisztelet. De hogy neki lehet e..(?) Erre még nem tértünk ki tisztán.


_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szer. Május 02, 2018 12:24 pm

- Ühüm. – bólintok. Mondhatni emlékszem. A jelek szerint a múltban pont olyan személy voltam, aki ezt az életfilozófiát követte. Most sem érzem, hogy másként lenne.
A limonádé felkínálására csak megrázom a fejem.
- Köszi, idd csak meg. Majd vadászok én is magamnak valamit. – az meg milyen lenne már, hogy bevedelem Allen elől az itókáját. Ki tudom szolgálni magam. Legrosszabb esetben is Shonte után sikítok.
És Grid szelleme még itt is kísért… hogy a fenébe ne? nem mintha fhosnék tőle, de mindig magam előtt látom a paranoid kitöréseit. Úgyis tudom, hogy mit fogok én kapni csak azért, mert itt kérózom Allennél.
Nadrágszíj? Allen szavaira felnevetek.
- Felcsapsz alternatív leszámoló szervezetnek? - de aztán gonoszdi vigyor ül ki a képemre. - Valóban csábító az elképzelés, és mindent piszkosul megkönnyítene. De nem akarok visszaélni a barátságoddal, sem a hatalmaddal. Tény, hogy Grid egy genny……láda gyorsan javítok - …ómanó, – Allen társaságában moderálom magam, tudatosan kontrollálom a káromkodhatnékom, meg aztán tekintettel kell lennem a kis pocaklakóra is basszuskulcs, lehet, hogy mindent hall. Nem lehet belőle már gyerekfejjel olyan nyomi, mint az apja.
- …de nem lenne fair vele szemben, és ez a módszer hozzám sem méltó. Megvívom én a magam csatáit, azt viszont köszönöm, hogy itt vagy hátvédnek.
A továbbiakra vigyorogva csóválom a fejem.
- Na ne csináld… Jó? Csak azért, mert halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, nem kell velem szolidaritásból megsülnöd. Menj, és nyugodtan add elő a hattyúk tavát. Én addig megtalálom a házba… illetve a konyhába vezető utat, és hozok valamit magamnak is inni. - megvárom Allen válaszát, aztán ha úgy dönt, hogy mégis inkább úszna egyet, akkor felállok az asztaltól és elindulok a ház felé.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szer. Május 02, 2018 4:19 pm

Hát ha nem, nem. Sose voltam az a fajta aki hagyná... hogy a környezetében akár egyetlen nő is szomjazzon.. vagy AKÁRKI! Mégis ha már nem kér, bevedelem úgy a teljes mennyiség háromnegyedét, hátha.. mégis... megszomjazik...
A többi vissza az asztalra.

A menedzser említése valahogy bennem is előhozza a megróvó/fegyelmező szándékot, de szeretem inkább 'megmentőnek' nevén nevezni, ezért most se engedem ki a foga fehérjét. Már a szónak. Mivel egyszerűen csak tényeket közlök, hogy sajnálnám?? Még.. talán.. az is meglehet...

- Hidd el.. a Terminátor azt nálam sokkal jobban csinálja.. - és vigyorgok. Már-már nevetek, sose volt szándékomban véka alá rejteni a természetemet, vele meg pláne nem. Épp ezért nem is erősködöm, csak ahogy tovább ecsetel... egy vé(le)tlen sóhaj csúszik ki a torkomon.

- Jólvan. Azért csak tartsd fejben. - és mosolygom.
De hogy a következő ötlet honnan jön, szimpla válaszlépés az amúgy is szokásos melegre vagy csak elterelés, azt nemigazán gondolom végig. A lényeg hogy jókedv legyen, és ahol a jókedv, ott a vidámság!

- Jólvan akkor, de ne felejtsd el, te adtál rá engedélyt! - és már nevetek, felpattanva a székről, dobom el a pólót, és bermudában rohamozom meg a víztükröt, amit egy hatalmas felkiáltásban golyóvá húzva össze magam, lehetőleg - ha még itt van - őt se hagyva ki nagyon a csobbanásból, a művelettel egy jóóó adag vízzel fröcskölöm meg.
És máris kellemesen lehűt a gépezet.
Kellett nekem ódzkodni!??

- Szólnál Shonténak az ebédről is!?? Hogy mit kérsz és hova! - már fülig vizesen, a felszínre törve kiáltom utána, már ha még hallja, ha meg nem... hát akkor majd intézkedünk ha eljön az ideje.
A lényeg a szabadság!

_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szomb. Május 19, 2018 9:32 am

- Nem akarom, hogy itt sülj meg. Bűntudatom lenne. – kacsintok Allenre, aki nem lacafacázik. Mint akit puskából lőnek ki, felpattan a helyéről, és ledobálja magáról a ruhát, és már landol is a medencében egy jó hangos csobbanás kíséretében. Annyi időm sincs, hogy felkeljek az asztaltól. Hűvös előzuhanyban részesülök. Csak röhögök rajta, ahogy a vízcseppek szaporán végiggurulnak a képemen.
Allen közben felszínre bukkan, és megpendíti az ebéd témát.
- Persze, szólok Shonténak... Igazából bármi jöhet. Bánnád, ha együtt ebédelnénk? – tudakolom, miközben mutatóujjam hegyével félresimítom a homlokomból és a halántékomból a hajamat.
Megvárom Allen válaszát, és csak aztán pördülök sarkon, hogy a kertből visszataláljak a házba, és azon belül is konyhába.
Belépve a folyosóra, amin nem is olyan rég trappoltam végig, előkotrom a farmerom zsebéből a mobilomat, és gyorshívóval tárcsázom Grid számát. Szimbiózisban élünk ugyan egoista őfelségével, de nem a főnököm. Ettől függetlenül valamennyi tisztelet még neki is kijár.
Kényelmes tempóban lépkedek, mialatt fülemen a készülékkel várok. Az első kicsengés után bepittyen a hangrögzítő. Remek…
- Szia Grid, én vagyok. – kezdek bele. Úgyis felismeri a hangomat. Nehéz eltéveszteni, elvégre elég sajátságos altom van. - Csak szólni szeretnék, hogy elköltöztem otthonról. Ahogy kérted. Már az új helyről hívlak. Itt vagyok Allennél… – elhallgatok egy pillanatra. Sok Allen van, nem árt ezt konkretizálni. És ahhoz, hogy kinyögjem a legfontosabb apróságot, össze kell szednem magam. Egy nagyobbacska lélegzetvétellel. - … A lemezkiadós Allennél. Nem szeretném, ha mástól értesülnél róla. Szóval... Csak ennyit akartam. Akkor… a megbeszélésen. Ciao! – ezzel az én részem, röviden ugyan, de letudva. Nem reklamálhat, hogy nem szóltam. Arról nem tehetek, hogy nem vette fel a telefont.
A telefon visszacsúszik a zsebembe, én meg döbbenek egy baromi nagyot. Csak tudnám hol a bánatban van a konyha! MERRE??? Bejöttem kintről, de minek…
Pfff… kibatyott hosszú ez a folyosó. A következő körben már görkorival fogok közlekedni. A jogsim úgyis úszott fél évre. Marad ez. Meg a bicikli. A fiúk hülyére fogják röhögni magukat, ha holnap után lábhajtással gurulok be a stúdióba. Bicikli… Ehh. Ennél nincs is megalázóbb.
***
Úgy 10-15 perc múlva visszatérek a medencéhez, amelyben Allen nagy valószínűséggel még úszkál.
Emilio, a lakáj, volt olyan kedves, és kikísért vissza, tálcán hozta a narancslevemet, hogy ki tudjak menni az ajtón. A kíséret nem csak a közlekedést könnyítette meg, hanem a visszatalálást is.
A medence pereméhez érve megvárta, míg kilépek a cipőmből, és felhajtogatom a nadrágom szárát. Emilio készségesen ajánlkozott, hogy segít, de amit lehet, és tudok, megteszem egyedül.
Mihelyst ezzel az aprósággal végzek, lecsüccsenek a medence szélére, és belelógatom a hűs vízbe a lábaimat.
- Parancsoljon, Señorita. – hajol rögvest le hozzám Emilio széles mosollyal az arcán, és a kezembe nyomja az itókát.
- Köszönöm, Emilio! – vigyorgok vissza rá. Zabálnivaló egy fickó.
- Nagyon szívesen! – biccent a szavai mellé.
Elvéve a poharat, rá is harapok a neonrózsaszín szívószálra, és komótosan kortyolgatni kezdem a frissen facsart, sűrű narancslevet.
Emilio felegyenesedik, olyan precíz tartással, mint a cövek, és Allenhez fordul.
- Az Úrfinak esetleg nincs szüksége valamire? – tudakolja.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Csüt. Május 24, 2018 5:30 pm- Viccelsz?? Kész felüdítő érzés! - és nevetem, még akkor is amikor újra alámerülök, és alig egy félperc után megint ki. Egy felpezsdítő fejrázással kipiszkálom a fülemből a vizet...
de akkor neki már híre-hamva sincs, mégis. Szinte másodpercekig bámulom az ajtót amin valószínűleg bement.

Az újabb kör, - hossz - vele az elhatározás hirtelen pendíti meg a fejem, és váltok a medence átellenes iránya fele. Nem tudom meddig úszom. Nem is igazán számolom a métereket, fejben valahol egészen másfelé járok.
Talán az elkövetkező kellemes időkön..
Pláne ha beválik a tervem.

Aztán az odakintről érkező duruzsolás az ami újra megragadja a figyelmemet. Már megint a vízalatt járok, és egy halk csobbanás... sokkal inkább egy vízbetörőnek tulajdonítanám, amikor hirtelen megnyitom a szemem.
Egyből betörekszik a két vízalá futott láb.
Nem kell találgassak.

A víz alatt közelítem meg. És egészen csak a lábai előtt török újra felszínre. Azt nem kockáztatom meg hogy rákapjak, még megijedne, beleesik, aztán vihetem vissza a sürgősségire, de egy lassúba nyújtott kitörést simán megkockáztatok.
Újra megrázom a fejemet.
Ekkor tör be Emilio hangja.
Nyilvánvaló.

- Csak hogy bánj vele úgy, mint egy hercegnővel... - csak fél állal bökök rá, Octoberre, és újból elvigyorodom.

- Lesd minden kívánságát, ennyi az egész! - és újra nevetek, pont mielőtt megint kitisztítanám a fülemet. Csak most a fejjel oldalra rázogatás dukál. Úgy könnyebb.

_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Csüt. Május 24, 2018 7:18 pm

Miközben lógatom a lábam, és a szívószálon át szürcsölgetem a narancslevet, látom Allen alakját a víz ragyogókék tükre alatt úszkálni.
Felém tart, majd nem sokra rá lassan kiemelkedik a hullámok közül. Pont előttem. Figyelem, ahogy megrázza a fejét, aztán az Emilionak címzett válaszára kis híján keresztbe lenyelem a szívószálam. Kiböffen belőlem a szolid röhögés.
- Ez csak természetes. Az Úrfinak kérnie sem kell. – vigyorog Emilio.
- Édes vagy! – nevetek Allenre - De nem túlzás ez egy kicsit? – de pont az! Megszoktam, hogy mindent én csináljak, és pokoli furcsa, hogy itt mindent a fenekem alá tolnak.
- Señorita hová gondol? – tekint le rám Emilio végtelen nyájasságával, szerintem belelát a fejembe – Az Úrfi vendégeinek a legteljeskörűbb kiszolgálás jár. Főleg a barátnőjének. – biccent okosdin a mondandója mellé Emilio, én meg elfelejtem lenyelni, ami a számban van, és csak pillogok a lakájra.
Barátnő, mi? – a poharam fölött a vízben ázó Allen nevezetű kishableányra sandítok Te meg miket meséltél idehaza? Aztán kapcsolok, hogy hát valahol ez is a színielőadás része, amit a kedves papának adunk elő. Elvégre nem csak nyaralni vagyok itt, hanem kellékbarátnőnek. Aki mellesleg tudja a fiúról, hogy meleg. Kissé belefeledkezem a gondolataimba, mire Emilio hangja hoz vissza a jelenbe.
- Engedelmükkel, ha nincs más kívánságuk, visszatérnék egyéb teendőimhez.
Még egyszer megköszönöm a kedvességét, és biztosítom róla, hogy nincs szükségem semmire. Ha Allennek sincs kérése, Emilio távozik arra, amerről kijöttünk a házból.
- Ha most nem lenne rajtam a gipsz, esküszöm én is berongyolnék a vízbe. – de mint a hülyeség ”hercegnőjének”, marad a lábbal-pancsikolós sóvárgás. Így jár az, aki áthajt a piroson. Süljön csak meg szépen a napon.
Mióta megérkeztem Allenhez, feltűnt, hogy nagyon nagy a csend a házban. Ijesztően nagy. Jóformán csak Shonte és Emilio jelenléte hoz életet a luxuskivitelű falak közé. Meg most már én is itt zizgek Dominikkal, akinek Allen kimenőt adott a délutánra. Holnap utántól úgyis ő alkalmazza már. Ami újabb beszélgetéstémát jelent Griddel. Hurrá!
Halkan megköszörülöm a torkom, és a szívószálat kiengedem az ajkaim közül. Ha Allen a víz fölött van még, és hallótávolságban, akkor…
- Apukád hogy van? Lehet tudni valami biztosat az állapotáról? – tudakolom óvatosan. Ingoványos, érzékeny talaj ez.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szer. Jún. 06, 2018 1:17 am

"Ez csak természetes. Az Úrfinak kérnie sem kell."

Ez az a válasz amit szeretek. Habár Emilio jócimbora, tisztában van a miértekkel, mégis jólesik hogy aládolgozik nekem. Mármint... Hát csak úgy férfiak közt, a segítségemre siet.

Szélesre húz a mosolyom/vigyorom.
Mégszélesebbre amikor rámnéz.

- Most ne nézz rám! Ő mondja! - passzolom a labdát vissza Emilionak, és még mielőtt kötözködni kezdene, már.. October, nem Emilio, ő nagyon is tudja honnan fúj a trópusi szél, a következő pillanatban újra merülök.
De csak egy kényelmes.. és főként GYORS! megmártózás a cél, csak annyi(ra) hogy ne kelljen válaszolnom. Egyből...

Mire kijutok, Emilio veszi is a lapot, és úgy tűnik October is elfelejtette az előbbi kis gikszert. Háttt.. leszez még rosszabb!
Szóval helyette megkapaszkodom a két oldalán, a medence szélében. És onnan nézek fel rá.

- Hát ezen segíthetünk, max utánad küldök egy mélytengeri búvárt. - csak szélesre húzott szájjal vigyorgom, de aztán visszatérünk a komolyabb kérdésekre is. A TÚL.. komoly kérdésekre. Amihez most nemsok kedvem van...

Csak fél kézzel engedem el az oldalát mielőtt válaszolnék... és megtámasztom a hátam mellette a medencefalon.
Előre figyelek.

- Ami azt illeti.. - veszek nagy levegőt, de nem feltétlenül mert nehéz erről beszélnem. Nem nehéz. Már.. nem. Apám tett róla hogy egyre könnyebb legyen az elválás, hétről hétre, hónapról hónapra, és úgy tűnik, eszében sincs megmásítani a döntéseit.
Ami nem feltétlenül jó.
Nekem...

- Ami azt illeti, - veszek újra nagy levegőt - annyi biztos hogy innen már csak előre van. Út.. - nézek vissza a szemeibe. Lelkiismeretesen. - Miért van az hogy az ember csak az utolsó pillanatban akar meghátrálni..(??) - mosolyodom el. Olyan nemigazi mosollyal, ez sokkal inkább csak hitetlenség a dolog felett.
Részvéttel teli hitetlenség.
Valahol...


_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szer. Jún. 06, 2018 12:31 pm

Elfintorodom. Még hogy mélytengeri búvár… Az én állapotomban?
- Ehhe…  Inkább bálnamentő kéne. – dünnyögöm, miközben Allen körülöttem pancsol.
Nem tudom, hogy jó ötlet e feszegetni a világ legkényesebb témáját, a legkevésbé sem akarom, hogy Allenben kellemetlen érzéseket keltsen a beszélgetés. Viszont érdekel, hogy mi van vele.
- Meghátrálni? – kérdezek vissza a férfiúi arcot fürkészve, miközben a fél szemöldököm feljebb vonul. Meglep, amit mond, mert azt hittem, hogy szereti a munkáját, és a céget.
- Inkább beintesz apádnak, és átengedsz mindent Conradnak? Hát… ez is egy út, amit választhatsz, és meg is értem, ha emellett döntenél. Nagyban megkönnyítené és leegyszerűsítené az életedet. – mosolyodom Allen szemeibe, ha épp rám néz. - Vagy nem erre céloztál? – tudakolom.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szer. Jún. 06, 2018 2:08 pm

"Meghátrálni?"

A szavai nem érintenek váratlanul. Van... hogy az utóbbi időben túúl árnyékoltan is beszélek! Van akik aztmondják...
Köszörülök a torkomon, ki a szemeiből, de mielőtt még fogalmazhatnék a válaszon, folytatja tovább..
Elmosolyodom.

- Nemegészen. - már újra a szemeibe térek, de mielőtt kifejteném, inkább visszaveszem a pozíciót. Egyenesen elé. Szembe vele.

- Tudod sokszor gondoltam rá hogy egyszerűbb lenne csak úgy feladni. - tartom a szemem az övéiben. - Végül is mit érdekel engem.. hadd vigye! - rántom meg a vállam. De nemigazi nemtörődömség ez. - De aztán arra gondolok.. - tekintek újra a távolba.. megint. - Tudod sokan számítanak rám. Azok közül akiknek még ÉN.. teremtettem meg a lehetőséget. - vissza a szemeibe - És nem bízom Conrádban. Egyáltalán nem. Ő is csak egy a sok közül.. - utalok, aaaa.. nemkicsit szóban forgó menedzserére, aki... Na az is egy másik történet.

- Nem tehetem ezt meg velük.. - csak magam előtt a vizet nézem, de nem teljesen rosszkedv ez a rossz... kedv.

- Viszont igazából arra gondoltam, hogy amíg az élet nem teríti ki elénk/éd a "vége" főcímet, valahogy az ember nem is gondolkozik el ezen... Hogy egyszer vége lesz. És csak azután kezd kapálózni! - gyenge mosoly az ajkaimon, de most sem vidámnak hat a reakció, egyszerűen csak az elfogadott ténynek. Vannak dolgok amiken nem lehet változtatni...
SOHA!
De azok is vannak, amik még képlékenyek...


_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Szer. Jún. 06, 2018 4:18 pm

Hallgatom Allen szavait, közben pedig figyelem az arcvonásait és a mozdulatait. Nagy a teher a vállain, nehéz döntések nehezednek rá, és érezhetően rányomja a bélyegét örökvidám természetére.
Conrad… Mintha csak Gridről hallanék. Ezt a kettőt össze kéne zárni, aztán mehetne is a fogadás, hogy ki golyóz ki kicsodát előbb.
- Óh… Így már értem. – sóhajtok. A narancsleves pohár a combomon pihen a beszélgetés közben.
- Rendes tőled, hogy másokra is gondolsz. Igazából mindig csak ezt teszed. – mosolyodom Allen szemébe - De néha gondolhatnál magadra is. Nem járja, hogy folyton magad elé helyezel mindenkit. Ez… idővel felemészti az embert. Neked épp annyi jogod van boldognak lenni, és élni a la vida locat, mint bárkinek. Elsősorban magadért hozz döntéseket. Biztos van olyan megoldás, amivel mindenki jól jár. Kell lennie. – magyarázom.
Elvigyorodom. Csak szolidan nevetem el magam a „vége főcím” emlegetésén. Nálam is befigyelt ez a felirat a balesetkor. Bassza meg, jóóó nagy felirat volt, akikre számíthatok és akikre nem című stáblistával együtt.
Mégsem volt totális vég. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja…
- Hidd el, van élet a VÉGE felirat után. – mosolyodom cinkosan Allen szép kék szemeibe. - Én már csak tudom… És… nem kell kapálózni semmiért. Felesleges. Az ember egyszerűen csak átértékel mindent, és megtanulja elfogadni, ami alanyi jogon megjár neki az élettől. – kacsintok Allenre, aztán a számhoz emelem a poharam benne a rózsaszín szívósszállal, és iszom egy kellemeset.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Jún. 08, 2018 11:56 am

"Rendes tőled, hogy másokra is gondolsz. Igazából mindig csak ezt teszed."

Ottragadok a szemeiben.. Nem is igazán tudom miért, de annyi biztos, hogy szelíd mosollyal tölt el. Nem is igazán számít ez... Nem számítanak a körülmények, az egyetlen ami lényeges, hogy mindenkinek jó legyen. A legtöbbünknek jó legyen...
És ez valahogy örök igazságként éget.
Belülről..

Aztán már csak az tűnik fel, hogy széles mosoly kúszik az arcomon. Valahogy önmagától tárulkozik fel.

- Hát azt teszem... Nem!?? - vigyorgok, ahogy hirtelen hátralököm magam a vízben, és a vidám csapódás egész hullámhegyeket gerjeszt. Hullám völgyeket...
Aztán mégis előjön valahogy az a következő téma. Az az EREDETI. Az aminek az egész eszmecserét szántam, mégse bánom hogy végigbeszélgetünk egész litániákat.
Már rég... óta nem tudtam úgy igazán és teljességgel, mélyen beszélgetni vele..
Visszaeső, kellemes érzés..

- Meséld ezt apámnak.. - aztán mégis kellemes mosollyal csúszik ki ez az igazán megrázó érzés. Hogy bánom e??? Nem is igazán tudnám megmondani mi az amit érzek valójában. Vegyes... A felhozatal, úgy mint az egész sűrű.. és magávaltaszító kavarodása.
Nem tudnám felhozni egyetlen mentségben sem.
Mégis valahol önmagának köszönhető ez az egész.
Az egész helyzet...

És nem mindenki ilyen 'szerencsés'._________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Jún. 08, 2018 3:08 pm

Hehehe... Meséljek a kedves papának? Elvigyorodom.
- Úgy hallottam, hogy apukád nagyon makacs, és szűk látókörű. Nem is tudom ki mondta ezeket… – somolygok Allenre - Valószínűleg esélyt sem kapnék a mondókámra, még az előtt elzavarna, hogy kinyitnám a számat, úgyhogy inkább neked súgom meg, hogy minden vég valami újnak a kezdete. – magyarázom, miközben még mindig vigyorgom. A baleset valahol nagyon jót tett velem. Nos, ami nem öl meg, az megerősít, annyi szent.
- Na és anyukáddal mi újság? Meglátogat valamikor? – tudakolom, miközben lóbálni kezdem a lábaimat a hűvös vízben, és belekortyolok ismét az italomba.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 12

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Csüt. Szept. 20, 2018 4:58 pm

Azt szeretem October-ben, hogy képes mindent olyan piszok vidáman látni! Vagyis... mondjuk úgy, "képes az emberből kiölni minden félelmet..." Félelmet afelett hogy mit hoz a jövő.. afelett hogy hogyan is hat ki a családra mindez, a félelmet hogy a cég, koncon rágódó kutyák martalékául szegül, és hogy az élet értelme egy pillanat alatt veszít teret, mindaz... amiben éltem. Amiért élek...
Hajlamos lennék az önsajnálatra, voltak idők amikor a körülmények komolyan próbára tettek, de azok az idők már elmúltak. Rég.
És a MOST... a felhőtlen nevetésé!

- Azért megnézném ahogy próbálkozol...! - és vigyorgok. Eszembe ötlik a kép, vajon melyik futamodna meg. Előbb. October, vagy az az átkozott vénember!?

Még mindig szórakoztat az elképzelés, amikor viszont balról újabb kérdés csúszik be. Egy váratlan. Én meg visszahőkölök. Azzzzééééért.. mert akad itt egy kis bökkenő. De hogy is kerülhetném én ki mindezt...

- Ööööö ... - kezdődik rém értelmesen a beszélgetés, amit nincs mit takargatnom, már túlságosan jól ismer, az a fitos orra meg hamar kiszagolja a handabandát. - Vagyissss... ami azt illeti.. - aha, aha, hogyan tovább!? - Hát készül az esküvőre! - a legbiztosabb út, az EGYENES! Legalábbis a legbiztonságosabb, amikor elefántok üldöznek, orrszarvúak, vagy épp egy csodás kis nőstényoroszlán szemel ki magának vacsorának.
Na akkor a cikcakkal semmire se MÉSZ!

Ahogy itt sem...
October egy nyílt, HAZUGSÁGVIZSGÁLÓ GÉP!

Mit lehet tenni!?

_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1036

Felhasználó profiljának megtekintése https://neville-goddard-magyarul.webnode.hu/
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

Ha tudnám mi jár abban a helyes kis fejében, most jót nevetnék. Pedig ha tudná, hogy én mennyire félek. Főleg mostanság… Eddig csak a jövőt nem láttam. Most meg már a múltat sem. Egy szinte ismeretlen világban lebegek vakon. De nem az a célom, hogy megfertőzzem Allent az én saját parámmal. Inkább igyekszem mindenen úrrá lenni, és okosnak tűnni.
Még a jelenleg rajtam feszítő fekete, pántos felsőn is a „Kussolsz, nem rinyálsz, csinálod.” harci mottó díszeleg. Egy csomó ilyen önbizalom-növelő cuccom van talonban. A sötét, viharos időkben szükségem is van a bölcsességükre, és kib@tyott jó szolgálatot tesznek.
Hogy megnézné, ahogy próbálkozom? Felnevetek, miközben lassan meglengetem lábaimat a vízben.
- Azt elhiszem! – kacagok - Szerintem hamar sikerülne megutáltatnom magam apukáddal.
Lassan félig ürül a poharam, ahogy komótosan iszogatom a narancslevet a szívószálon keresztül.
Két korty között rákérdezek Allen anyukájára is. De a válasz nem egészen az, amire számítok.
„Ööööö…”
???
Mi az, hogy „Ööööö…”???
Már a kezdés is rossz. A hanglejtés, és a hozzátársuló bűnbánó arckifejezés meg végképp árulkodó. Gyanakvón feljebb szalad a fél szemöldököm, miközben a tekintetem Allen arcára tapad.
Hamar kibukik belőle az igazság. Amit igazán értékelek, de ettől az infótól átmenetileg lefagy (nem, nem az agyam, az már disszidált) a képem, a szívószál meg kicsusszan a számból, és visszapottyan a pohárba.
Hogy mit mondtál???
Hosszú másodpercekig csak bámulom Allent. Szótlanul. Dolgoznak a maradék fogaskerekek a koponyámban. Közben meg igyekszem lélegzése biztatni magam.
Végül csak megtalálom a hangom.
- Na most… Anyukád vagy tisztában van a személyes varázsod erejével, és ennyire biztosra veszi, hogy neked egyetlen nő sem lenne képes nemet mondani, vaaagy… – összeszűkülnek a szemeim, és egy oknyomozó szúrós pillantásával méregetem Allent - …azt mondtad neki, hogy már lezsíroztad a csajjal.
Annyi szent, hogy Allen egy hivatásos lovag fénylő páncélban. Még egy aszexuális csajt is simán lázba hozna pillanatok alatt, elvégre a kisugárzása 200%-on üzemel, a cukiságmérője meg már rég kiakadt.
- Nos? Melyik a kettő közül? – tudakolom.
Azért Allen őszinteségét baromira díjazom, ha ezt a szitut nem is.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   

Vissza az elejére Go down
 

Make the devil cry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Külváros :: Lakások-