HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Vers-elők(e)
by Tuomas "The Birdie" Jörg Yesterday at 10:15 pm

» Room Two To Two
by Tuomas "The Birdie" Jörg Yesterday at 7:30 pm

» Ville Deadman - Útkeresés...
by Gloria "Sapphire" Salinas Yesterday at 4:24 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danielle C. Portland Kedd Ápr. 24, 2018 7:44 pm

» Nyda Marshall
by Ville Deadman Wallow Hétf. Ápr. 23, 2018 9:29 pm

» Zenedoboz...
by Ville Deadman Wallow Hétf. Ápr. 23, 2018 12:28 am

» Nevil&Gloria - Mindig van rosszabb...
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Ápr. 22, 2018 8:10 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Vas. Ápr. 22, 2018 6:56 am

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Danielle C. Portland
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Gabriel Sadik
 
Raina Maddox
 
Danny Doyle Haynes
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Kedd Márc. 28, 2017 9:57 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 Make the devil cry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1027

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Make the devil cry   Szomb. Ápr. 14, 2018 4:10 pm

Az új ágyamon ücsörgök, és épp homlokon csapom magam.
Nem akarok tudomást venni a bennem dúló drámákról, vagy legalábbis igyekszem őket egy-egy pofáncsapással padlóra küldeni, mintha nem is léteznének. Pedig zaklatnak, és gőzerővel zakatol az agyam tőlük.
Magam sem értem, hogy mit csinálok. Jó ötlet ez egyáltalán? Túl gyorsan történik minden. A balesetem óta, mintha az életem önálló életet élne, és én csak sodródnék vele. Egyik válaszút után jön a másik, alig van időm felocsúdni az egyik helyzetből, máris a fejemre ül a soron következő, és várja, hogy döntést hozzak. Csak remélni merem, hogy minden jól sül el.
Nagyot sóhajtok. Próbálom összeszedni magam, és megérteni, ami velem történik.
Itt vagyok. Allen otthonában. Örülök, hogy nem vagyok egyedül, meg is zakkannék otthon magányomban, ugyanakkor feszélyez ez a házassági ajánlat. Őrület… Még mindig nem mondtam se igent, se nemet.. Csak az időt húzom. Jól meg kell ezt gondolni, hogy hozzámenjek-e egy meleg férfihoz, akibe nem vagyok szerelmes. Ráadásul terhes vagyok. És még csak nem is az ő gyerekével. Ha így folytatom, brazil szappanoperákat megszégyenítő életrajzzal büszkélkedhetek.
Én, a kellékfeleség… Az elképzelés is röhejes.
Allen az örökségéért küzd, én meg az amerikai állampolgárságért(?). Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezért teszem. Vagyis nem csak ezért… Harag, dac és mintha bosszú munkálna bennem.
Ez a „házasság” csupán üzlet, ami két jóbarát között köttetik. Hogy ide költöztem, az már egy fél igen.
Még Griddel is lesz egy meccsem. Megint. Ha megtudja hol tengetem a napjaimat, kinyuvaszt. Dominictól is időt kértem, hogy még ne értesítse a főnökurat a hollétemről, majd én szólok neki, ha készen állok egy újabb szájkaratélyozással egybekötött agymosásra. Ám az is megeshet, hogy előbb értesül a hírekből, amiket a nyomunkban loholó paparazzók kürtölnek világgá.
A tekintetem az új szobámat pásztázza. Kibatyott puccos és túlontúl tágas. Olyan szinten VIP, hogy megszakad tőle a gondolatmenetem.
Baszki… – ennyit vagyok képes intelligensen kinyögni, ahogy tudatosul bennem az az obszcén gazdagság, ami körülvesz. Simán beleseggelhetnék, de neeem, nekem kötelezően szenvednem meg rinyálnom kell előtte. Tényleg szar dolgom lesz itt. Itt, ahol mától mosnak, sütnek-főznek, vasalnak rám, és takarítják a szobámat… Vissza kell majd fognom magam, nehogy véletlenül megverekedjek a házvezetőnővel a mosatlanért.
Talán azért is nehéz elfogadnom ezt a lehetőséget, mert sosem álmodtam ilyesmiről. Legalábbis nem rémlik. Ha magamba nézek, nem érzem a vágyat. Ez az egész csak az ölembe pottyant, és sodródom az árral, miközben kíváncsi vagyok a történet végére.
Viszont mérföldekkel jobb itt, Allennel, minthogy odahaza egymagamban azon duzzogjak a besötétített hálóm egy sarkában, hogy mennyire rühellem a hazug disznókat. Igen, Ville a hunyó, a göndör fürtjeivel, meg a zöld gülü szemeivel. Azóta is rohadtul bánt, hogy ígért valamit a kórházban (tisztán emlékszem minden szavára), és tojt betartani. Nálam rendesen elvágta magát. Griddel együtt eldugulhat. A költözésem egy JÓÓÓ NAAAGY középsőujjas beintés nekik és a világnak. Képzeletben vállon is veregetem magam, hogy mégiscsak tök ügyes vagyok. Nem leszek én rinya-banya. Új életet kezdek, amiben nincs helye szenvedésnek. Szerelemnek meg még annyi se.
***
Most járok először Allennél. Nincsenek szavak erre a csillogó miliőre, a hatalmas villára. A levegőnek gazdagság szaga van. Jah. Háromhetes terhesen már mindennek szaga van. Nem gond. A szobámhoz tartozik egy fürdő; ergo közel van.
Dominic is el lett szállásolva. Allen azt mondta, ha Grid nem alkalmazza tovább mellém, akkor majd ő fogja. Hülyén érzem magam, amiért Jézus reinkarnációja ennyire a kedvemben akar járni. Tudom jól mi a célja, meg akar venni kilóra, de akkoris.
A bőröndjeim sorra a padlón pihennek, az ágyam előtt. Allen azt mondta, ne aggódjak a holmijaim miatt, a személyzet majd elpakol, aztán majd, ha már lekerül rólam a gipsz, átrendezhetek mindent, ahogy nekem jó.
Most ebben a minutumban, így frissen az érkezés után amúgy sincs kedvem pakolászni. Allen bekísért, megmutatta a szobámat, és egyedül hagyott, hátha pihennék, vagy rendbe szedném magam. Nem volt valami megerőltető a napom, és az utazás sem merített ki, inkább jól esett, hogy kimozdultam „vidékre”. Döglődés helyett szívesebben körbenéznék a kertben. Mintha Allen azt mondta volna, hogy odakint megtalálom, ha szükségem lenne valamire.
A kérdés, hogy kilépve a szobámból, merre induljak. Balra, jobbra? Kész útvesztő ez a luxus kégli. Nem szűkölködik boltívekben, ajtókban, helyiségekben, széles márvány folyosókban és kanyarokban.
Bátortalanul caflatok végig egyik irányba, és a folyosó végén befordulok a sarkon. Naná, hogy újabb folyosó jön. A hatalmas ablaküvegeken túl látom a fákat, a bokrokat, azokon túl meg még a medence egy részét is, de a kifelé vezető ajtót sehol. Inkább előhúzom a mobilom, és telefonos segítséget kérek a ház urától, hadd örüljön, hogy máris gáz van. Az ablakon mégsem mászhatok ki.
Ha felveszi…
- Szia! Csak én vagyok… Szerintem eltévedtem. Itt vagyok valamiii… – körbenézek, hogy beazonosítsam az utolsó ismert tartózkodási helyem - …félpucér nő szobra előtt. Kancsót cipel a vállán, és feltűnően kicsik a mellei.Na, ebben a csajban sem Allen gyönyörködik. - Innen hogy jutok ki a kertbe? – tudakolom.
Visszafelé nem térképet rajzolok, hanem színes jelzőcsíkokat huzigálok. Allen apja asszem rögvest kiugrana a halálos ágyából, ha megtudná, hogy összecsunyáztam a méregdrága márványpadlóját.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 1:02 pm


...


- Nem. Nem, azt nem. Nemérdekel... - hosszú szünet. - Nemérdekel Conrad, azt nem hagyom hogy megváljunk tőlük, ígéretet tettem. - nem emelem fel a hangomat. - Megkérdezheted, de szerinted melyikünk fog nagyobb hatást gyakorolni rá? - nem kérdés. - Nekimehetsz a döntésemnek, de ne feledd el, egyszer eljön az én időm is, és akkor.. - szándékosan hagyom nyitottan a kérdést. Hogy kirúgnám e? Conrad nem az az ember akiben nyíltan megbíznék, akire rábíznám az életem, habár azért szögezzük le, rengeteget tett a cégért. De mi lehet azokkal amiket nem látok??

Véletlen pittyegés szakít félbe.

- Most mennem kell, majd még folytatjuk. - és kinyomom. A másik vonalon egy igencsak ismerős szám hív.

- Na?? - csak ennyit sikerül benyögnöm, mielőtt kifakadna. Aztán már nevetek...

- Annál a nőnél fordulj balra, majd jobbra... aztán megintbalra. - ecsetelem, de közben képtelen vagyok abbahagyni a vigyorgást. Nehéz lehet elsőre megjegyezni ezt a térképet. Nekem is nehezen sikerült...
De majd ezzel is foglalkozunk.

Ha elhallgat a vonal, vagy ő a másik végen, még mindig vigyorral a fejemen teszem zsebre a mobilt. A levegő... most még a szokásosnál is tisztább, forróbb.. és főként kellemesebb, de nem tudnám megmondani hogy ez csak szubjektív érzés e. Nagyon is nagyszerűen érzem magam, és alig két lépéssel vissza a székem fele, nyugalommal teszem le magam az asztalomon virító lime karikás limonádém mellé.
Lehet tökéletesebb ennél egy nap?
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1027

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 3:17 pm

- Okkkééé… – kissé meglepett képet vágok. Nem is. Inkább hülye mongoloid fejet, miközben erősen kényszerítem a szürkeállományomat, hogy memorizálja szépen az útmutatást. - Balra… – ismétlem a telefonba, és közben már el is indultam az adott irányba - Jobbra… És megint balra… Ne nevess. – dorgálom meg Allent, hallom milyen jól szórakozik a vonal másik végén, erre én is elnevetem magam. - Még ne tedd le! – pánikolva követelőzök a bősz menetelés közepette. Előbb még ki kell innen jutnom, csak aztán bonthatja a vonalat.
Ekkor végtelen örömömre megpillantom a fényt az alagút végén; a kertbe nyíló üvegezett ajtót.
- Köszi! Megvan! – szinte ujjongva csapok le a kilincsre, mihelyst odaérek. Ha Allen mond valamit, azt még megvárom, fülemen a telefonnal, de ha nem, akkor kinyomom a készüléket, és kisétálok a teraszon át a kertbe, a szabad ég alá.
Egy pillanatra megtorpanok, hogy körbepásztázzam a helyet, és beazonosítsam vendéglátóm hollétét. Ott ücsörög egy székben a medence közelében.
Ha lát, vagy észrevesz, mosolyogva intek neki, és odamegyek hozzá.
Leteszem magam a vele szemközti székbe.
- Nagyon szép ez a ház. De ha tudom, hogy ekkora, hozok egy GPS-t, amit magamra köthetek. – kényelmesen hátradőlök a székben. Nagyot sóhajtok. Fülelem a természet neszezését; a fák zöld lombjainak és a langyos szellő susogását körülöttünk. Amikor épp nem dumálok, még az is feltűnik, hogy itt nem hallom a városi forgalom monoton duruzsolását. Olyan mintha vakáción lennék. Végülis olyasmi; az orvosi szakzsargon ezt rekreációnak hívja.
Allen hatalmas, kék szemeibe nézek, ha van alkalmam elcsípni a tekintetét.
- Tudom, hogy már mondtam, de köszönök mindent, amit értem teszel. Nem lehetek elég hálás. – mosolyodom rá.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 5:19 pm


... Muszáj nevetnem. Valahogy belső késztetés ez.

- Oké, akkor onnan már kitalálsz... - és nyomnám ki. De beleszól.

- Nyuugiiii, ha elvesznél, esküszöm szervezek keresőcsapatot, nem számít se idő, se pénz! - és újra nevetek, de a következő percben már meg is jelenik az ajtó mögött. Csak ekkor nyomok bele a gombba.

A limonádém még ott vár, ott, ott.. az asztalon.. a hátam mögött, de ha már itt van, eszemben sincs még őt megelőzve leülni.
Hátha kell még segítség.


De nem kell, látszólag, ezért a biztonság kedvéért azért felemelem a kezemet és kapálózom, hátha úgy biztosabb a terep.

- Helyzetjelző rakéta nincs nálam, de legközelebb azzal is készülök! - hagyom hogy hallja ahogy felméri a terepet, de amikor közelebb ér, csak a szemeibe mosolyogva csak őt követően ülök le.

- Egy hét és megszokod... Vagy kettő. Ha nem, majd veszünk fel nyomolvasókat, nekem is bevált.. - vigyorogva rántom meg a vállamat ahogy hátradőlök. Na MOST.. tökéletes minden!
A környezet, és még a társaság is sokkal felemelőbb mint úgy az elmúlt időkben.
Pedig Shonte is szeret locsi-fecsizni, de azért ez így teljesen más.
Sokkal.

- Mit tettem? - fordulok aztán felé, de csak akkor amikor érzem hogy engem néz - Csak helyet adtam egy barátnak - talán többnek - csak óvatosan teszem hozzá - nem látod mekkora ez a ház?? - fordulok a bejárat felé - Már épp kezdtem halálra unni magam... - és vissza felé. A szemeibe. Mert nehogy azt higgye, csak én teszek neki szívességet. Ő is sokkal jött(n) nekem.
Ez kétségtelen.
Akárhogy is...
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1027

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Hétf. Ápr. 16, 2018 7:33 pm

Allennek a hangja, a nevetésével együtt az a fajta, amit egy nő még így telefonon keresztül is képes lenne egész nap elhallgatni. Nyugodtan az orrára köthetném ezt az apró észrevételt, elvégre meleg, az a veszély nem áll fenn, hogy félreértse.
„Nem számít se idő se pénz.” Ő nem látja, de ettől a beszólástól gúvadnak a szemeim ezerrel. Allen viccen kívül hihetetlenül nagylelkű. És nem csak velem. Rengeteg figyelmet és szeretetet képes adni (és persze ad) másoknak is. Ritka az ilyen ember. A világot a hozzá hasonlók teszik jobb hellyé.
- Úúú… Jelzőrakéták. Remek ötlet! Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. – vigyorgom felé közeledve.
Nagyon figyelmes, és megvár, míg odaérek az asztalhoz. Csak az után ül le, hogy én is így tettem. Az efféle udvarias apróságok fölött sem lehet csak úgy elsiklani.
„Egy hét és megszokod... Vagy kettő.”
Uramisten! Ezekkel a szavakkal tudatosította bennem Allen, hogy bizony hosszútávra tervez, és hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy jó ideig ez a hely lesz az otthonom.
- Azért az megnyugtató, hogy te is képes voltál eltévedni a saját otthonodban. – ha már ő ilyeneket művelt, akkor tőlem senki se várjon csodát! - 2 hét? Pf… Túlságosan optimista vagy. – bazsalygom.
És hogy mit tett?
- A baleset óta most először érzem magam igazán jól. Lelkileg. – vallom be - Sokkal többet adsz, mint csak helyet. – mosolygom Allen kék szemeibe.
Röviden felsóhajtok, és pár másodpercre elcsendesedem. Csak aztán szólalok meg ismét.
- Méghogy unatkozni… – jegyzem meg játékos gúnnyal a hangomban - Ezeket a hatalmas villákat nem az eget rengető partikra találták ki? – vigyorgom.
A srác, aki kis híján szerzetesnek állt, és a pucc-partik. Ó, igen.
Vissza az elejére Go down

Allen Payne

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
Location : Las Vegas
Posts : 5

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Ápr. 20, 2018 4:35 pm

- Hát... - valljuk be, most mit takargassunk - Európából visszajövet, apám rendesen átépítette a házat. - ez olyan 2- 3 éve volt. Talán valamivel kevesebb. - De ne félj, ha én megtanultam, neked is menni fog, csak csukd be a szemed és ne menj neki semminek! - és nevetem el az egészet, elvégre az egész hatalmas és felesleges rongyrázás, az árából vagy ezrek ehetnének! Talán megmenekülhetne az emberiség...

Mégis a szemei azok amik észretérítenek. Na meg az érezhető jókedve, egy percig se engedek a szemeiből. Elmosolyodom.

- Az a lényeg hogy egyben vagy... hogy jólvagy, és.. - akadok el - jól LESZEL! - mosolyodom újra el - Ez számít igazán... - nem kell bizonygassak, jól ismeri az elveimet, és ahogy az arcát nézve még mindig nyugtatom a fejem a szék háttámláján, csak miután kikerül a képből minden szó nélkül fordítom el.
Kellemes a nyugalom.
Amit derékba tör következőre.

- Deee, deeee, most hogy mondod, nem akarod meghívni pár haverodat?? - és már megint vigyorgok. Újra szemközt nézve vele, de még mielőtt válaszol.. - Persze meghívhatunk pár mormotát is.. üregi nyulat, coyote-ot, skorpió, vagy akármi tetszik, a lehetőségek végeláthatatlanok, csak minél nagyobb rumli legyen! - és megint vigyorgok - Csak hogy borsot törjek apám orra alá... - ezt már csak félerővel engedem, merthogy.. Mert ha soha nem is bántanám, jó lenne egy kissé felbosszantani az öreget. Nem árt meg neki... Ennél jobban már semmi sem..

_________________

Close your eyes and


you'll see what you really want!.


Thanks to O.! Wink
Vissza az elejére Go down

October Soininen

avatar

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : a Slaves of Hell női vokálosa
Location : Still in the galaxy
Posts : 1027

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   Pént. Ápr. 20, 2018 5:48 pm

Mindent egybevetve tényleg jól érzem magam. És ez Allen békét sugárzó, kiegyensúlyozott, nyugodt személyiségének köszönhető. Végtelenül kedves srác. Kész pazarlás, hogy meleg.
A közelében egyáltalán nem érzem, hogy panaszkodnom, vagy bánkódnom kéne a történtek miatt. Nem kell hangosan hirdetnie az igét, egyszerűen a kisugárzásán keresztül átragad rám a pozitivizmusa. „Minden úgy jó, ahogy van, és minden a legnagyobb rendben lesz.” Elég csak a szemeibe néznem, és mindent elhiszek neki.
Igen… Ahogy mondja; az a lényeg, hogy jól leszek. A szemeibe mosolyogva bólintok. Határozottan érzem, hogy jó úton járok.
- Tudod… Eddig azon pánikoltam, hogy talán sosem térnek vissza a régi emlékeim, de most már… nem érdekel. Mert lesznek helyettük újak. – mosolyom még mindig az arcomon trónol. Új életet készülök kezdeni, és abban Allennek fontos szerepe van. Igazán hálás vagyok neki a barátságáért. Voltak látogatóim a kórházban, sőt, még otthon is, de Allentől kaptam a legtöbb támogatást. Jobb barátot nem is kívánhatnék magamnak.
Hogy hívjam meg pár haveromat? Erre kiböffen belőlem a röhögés. A többségükre nem is emlékszem.
- Meglepődnél. Egy kezemen meg tudom számolni hány embert hívnék meg. – magyarázom, mire Allen sorolni kezdi az állatseregletet, én meg hevesen bólogatok rá. – Ühümm, remek ötlet, akkor már Ace Venturát se hagyd ki. – a gumiarcú Jim Carrey egy istenkirály, vétek lenne nem meghívni egy ilyen buliba.
A végszónál cinkostárshoz illő arckifejezéssel sandítok Allenre.
- Ahh… Borstörés… Abban jó vagyok. – duruzsolom gonoszdin. - Grid örömmel referálna a munkásságomról. – vigyorgom. A legutóbb kissé pszichopatára sikeredett a figura, de hát ez van. Ezt hozta ki belőlem.
Nem vitás, hogy Allen társasága jó hatással van rám; még ahhoz is megjött hirtelen a kedvem, hogy felhívjam Gridet, és helyzetjelentsek neki. Kicsit később, még ma, így fogok tenni. Leszarhatnám az egészet, a firkászoktól úgyis megtudja merre járok, de inkább nem tetézem a bajt. Bár így sem fog örülni. Amennyire ismerem, úgyis kombinálni fog. Teljesen más rugóra jár az agya, mint az enyém, épp ezért megértésre számítok tőle a legkevésbé. Amilyen paranoid, ezt is ellene szőtt összeesküvésnek fogja hinni. De legalább tőlem tudja meg az igazat, és nem idegenektől. Igazán értékelhetné, hogy a szemétségei ellenére még tisztelem ennyire. Nem mintha megérdemelné.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: Make the devil cry   

Vissza az elejére Go down
 

Make the devil cry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Las Vegas :: Külváros :: Lakások-