|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #101Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 6:08 pm | |
| Élet (Óje, óje, sánáná! Gyere, járjunk páros táncot: xD) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #102Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 7:00 pm | |
| Születés
(Egy elsüllyedt vasmacska kecsessége rejtőzik bennem xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #103Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 7:03 pm | |
| A doki viccelődése, hogy milyen szűkre varrja... (Nem baj az, majd jobban odateszem magam, hogy ne tűnjön fel a dolog. Bízhatsz bennem! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #104Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 7:06 pm | |
| Lepacsizás a humoros dokival (Angyal vagy, picinyem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #105Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 8:40 pm | |
| "Baszd meg" - a drága apukának anyukától
(Mily csodás kis életet folytatunk mi itt kettecskén. xD És, annyit mondogatod, még a végén varratok magamra angyalszárnyat is. Nem, ilyen tucatdolgot sose...) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #106Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 8:49 pm | |
| Haver továbbra is pacsizik az apukával és a dokival
(Valóban xD Akkor én meg egy szakállas medvét xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #107Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 8:57 pm | |
| Káromkodás (De ez szerintem teljesen jó. Hahaha, csak ne a mejjjedre! xD) |
|
|
Alexandra Eve Deloria
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #108Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:04 pm | |
| Szerdai munkanap.. |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #109Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:05 pm | |
| Vendéglátósnak lenni. |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #110Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:09 pm | |
| Szomorú küklopszt égetni az alkarodba 200 fokos tepsivel (Igen, ez én voltam ) |
|
|
Alexandra Eve Deloria
| #111Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:22 pm | |
| Hajtincs leégetése a gáztűzhelyen..utána a földön röhögni az auswitzi szagban /Ez meg én/ |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #112Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:24 pm | |
| Hogy ne égess meg mást, próbálsz lavírozni a sütő előtt, míg végül a saját FÜLEDET égeted meg. (Ha már szerencsétlenkedés... ezt nekem sikerült összehozni ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #113Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:27 pm | |
| Öt centis vágást csinálsz a jobb tenyeredre... ... egy kanállal.
(No comment -.-) |
|
|
Alexandra Eve Deloria
| #114Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:31 pm | |
| Vasárnap a zügyeleten.. /Édesisenem...Jó bagázs vagyunnk.. / |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #115Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:34 pm | |
| Öt év után észrevenni, hogy van egy törött bordád xD
(Ne kérdezzétek miként xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #116Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:40 pm | |
| Beletenyerelni a tűbe, a befűzős felével. (Szééép kis roki brigád. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #117Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 9:43 pm | |
| Nyitott szembe beledobni a golyós tollat
(És még mindig látok xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #118Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 11:12 pm | |
| Kötekedő fémkukába rúgni
(Persze hogy józan voltam... Aki mást mond, az valószínűleg látta a sztorit. xD) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #119Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 11:22 pm | |
| Bocsánatot kérni a villanyoszloptól
(Ööö...sötét volt xDDD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #120Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 11:26 pm | |
| Azt flesselni, hogy nyújtják feléd a pálinkát, pedig nem. (Van ilyen bicaj. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #121Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 11:34 pm | |
| 40 fokos láznál azt képzelni, hogy kezek nyúlkálnak a plafonból
(Szeretem a horror dolgokat, de ez kurva beszaratós volt) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #122Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 11:44 pm | |
| Tudni, hogy ha anyád nincs ott, beledöglesz a lázgörcsbe.
(Szeretlek magyar egészségügy...) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #123Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Pént. Május 27, 2016 11:55 pm | |
| Kiszáradva, egyedül egy franciaágyon
(Na az se volt egy jó dolog...) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #124Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 12:02 am | |
| Alkoholmérgezés miatt 34 fokos testhő. (Igen, ez is én voltam. *büszkén kihúzza magát* ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #125Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 28, 2016 12:03 am | |
| Vállból kiálló körző (Öööö...itt az okozó voltam én xD és a máig legjobb barátommal így haverkodtam össze xD ) |
|
|
Ajánlott tartalom
| #126Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. | |
| |
|
|
|