|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #51Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:32 pm | |
| Szakállas bácsi (Megesik hogy a tehén is elesik. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #52Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:35 pm | |
| Picinyke jányka (És olyan éhes vagyok, hogy azt se tudom, hol alszom ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #53Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:37 pm | |
| Fantasztikus páros! (Ez egyértelmű volt. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #54Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:42 pm | |
| Szuper csapat (Fényes az agyam, mint egy hat láb mélyre ásott koporsó, egy borús, éjféli este xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #55Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:44 pm | |
| Régmúlt (Veszem észre, cumpikám. A hupákolás az megy... ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #56Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:54 pm | |
| Történelem
(Kupakolást olvastam xDD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #57Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:56 pm | |
| Adolf Hitler (Na, már megint a szex... mindig csak a szexhez vezet az utunk... :WTF: ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #58Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 7:07 pm | |
| Eva Braun (Mi máááás? Férfiből vagyok, picinyem ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #59Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 7:12 pm | |
| Szerelem (Jól van na... nem is rosszból mondtam. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #60Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 7:15 pm | |
| Fekete rózsa (Óóóó, én kis piciny feketeszárnyú angyalkám ) |
|
|
Felicity Jane Howard
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Location : Las Vegas - A többiek azt hiszik valahol Tibetben :P
| #61Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 10:35 pm | |
| Boszorkány /Nem, nem vasorrú vén banyákra gondolni.. / |
|
|
Wyatt "V-Man" Trinidad
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #62Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 10:40 pm | |
| |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #63Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 6:12 pm | |
| Sztriptíz (Hohoo, már angyalka is vagyok? Olyan édes vagy, hogy a végén még tényleg elpirulok egy pöppet. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #64Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 6:26 pm | |
| Rúd (Minden szavamat komolyan gondolom ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #65Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 6:31 pm | |
| Stroboszkóp (Ennek örülök. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #66Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 6:46 pm | |
| |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #67Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 6:55 pm | |
| Aktmodell ( Na mindegy... inkább már nem is mondok semmit. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #68Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:01 pm | |
| Szobor (Nem úgy van az xD mondjad csak ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #69Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:15 pm | |
| Múzeum (Áhh, nem lehet mindig mindent a nyilvánosság elé tárni. Abban hol az izgalom, a pikantéria? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #70Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:18 pm | |
| Bent Stiller
(Akkor majd sutyorogd el a jobb fülembe xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #71Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:28 pm | |
| Zzzzzsidóóóó (Bocsesz, ha megsértettem valakit. Lehet rasszistázni, antiszemitázni, meg minden, bírom. Megszoktam. Éééés szívi, neked van jobb füled? Nekem mindkét fülem jó. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #72Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:32 pm | |
| Tábor (Nyugi, az én jogaimat nem sérted A jobb fülem ténylegesen jobb xD balra elég tompán hallok Családi örökség...vagy ökörség) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #73Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:41 pm | |
| Máglya (Én bocsánatot kértem, de nyíltan vállalom, hogy ilyen vagyok. Hahaha, valamelyik a kettő közül bizonyosan. De jól van, akkor majd a jobbik füledbe susmorgok. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #74Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 7:48 pm | |
| Orkok (Nekem nincsenek ilyen rasszista dolgaim, maximum kifejezetten utálok egy valakit abból a társadalomból, ez által az ő hozzá hasonlókat. Megtisztelsz ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #75Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Csüt. Május 26, 2016 8:00 pm | |
| Frodo (Az én vagyok! Nálam a gyűrű... khm. Na mindegy... Ööööh, én amondó vagyok, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal és kurva jó lenne, ha mindenki maradna a saját hazájában, de ez nem ide való téma, ha érdekel a véleményem, majd a szexkalandjaiddal együtt megvitatjuk. Most úgy neked rohannék lendületből és a nyakadba csimpaszkodnék. ) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #76Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. | |
| |
|
|
|