|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #26Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szomb. Május 21, 2016 8:35 pm | |
| India (Köszi Ha jön a kis picinyke asszonykám, akkor folytatjuk xD ) |
|
|
Alexandra Eve Deloria
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #27Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 1:31 pm | |
| Krisna-buli / Hé! Nem lankadni emberek! :je!: / |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #28Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 2:34 pm | |
| Tehenek (Höhöh...lankadni xDD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #29Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 5:31 pm | |
| Legelő (Ez egy ilyen betegség. Éééés, itt vagyok, édi csak véget ért a szabadság... szóval lájtiba, de itt vagyok. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #30Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 6:56 pm | |
| Tehenek (Fő hogy itt vagy ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #31Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 7:07 pm | |
| Fű (Csak ki kell mondjam. Legalább valaki örül nekem. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #32Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 7:36 pm | |
| Bob Marley (Én naaagyon is meg egy közös ki ismerősünk is ------> ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #33Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 8:19 pm | |
| Nincs nő, nincs sírás... (Jajjj, a kis cukikánk! :je!: itt vannak a tesójai is. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #34Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 8:45 pm | |
| Subbas Monster ( Jeeee, kis táncoló gumibogyók!! ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #35Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 9:15 pm | |
| Betépés (Annyira édesek, de tényleg. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #36Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 9:25 pm | |
| Lebegés
(Hát még betépve milyen cukik lehetnek xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #37Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 9:29 pm | |
| Zuhanórepülés (Úristen, szerintem szét visítanám a fejem rajtuk! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #38Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Vas. Május 22, 2016 9:45 pm | |
| Ejtőernyő (Én szerintem kb. így:"Nééézd már hogy ropja az a kék golyó! Gyerünk tesó, csapasd alá!!! Mire ő: ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #39Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 4:53 pm | |
| Adrenalin (Igen, valószínűleg így történne. Plusz, ahogy ismerem magam még elkezdeném utánozni is. Na azon meg te sírnál a röhögéstől! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #40Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 4:56 pm | |
| Kötél
(Neeeem xD puszta szeretetből szétgyúrnálak titeket xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #41Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 4:59 pm | |
| Lánc (Szétgyúrnáááál? Várj, bootol a rendszerem... ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #42Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 5:21 pm | |
| Farmer
(Nyugi semmi hátsó szándékom nincs xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #43Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 5:24 pm | |
| Bőrnadrág...
(Kezdesz össze zavarni. o.O) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #44Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 5:35 pm | |
| Bakancs (Ez volt a célom ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #45Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 5:41 pm | |
| Vadság (Mindjárt gondoltam, te kis piszok! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #46Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 5:57 pm | |
| Oroszlánpermet xD (Én inkább 180 cm-es mocsokfoltnak hívnám magam ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #47Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:00 pm | |
| Állatkert
(Az túl hosszú, ne haragudj, de ha nagyon vágysz rá, majd legközelebb. :* ) |
|
|
Wyatt "V-Man" Trinidad
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #48Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:04 pm | |
| Vadőr (Szavadon foglak ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #49Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:14 pm | |
| Erdő (Ajaja. *Amúgy tökös buxa* ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #50Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. Szer. Május 25, 2016 6:28 pm | |
| Fejsze
(bruáááhhh, ez kétértelmű :WTF: ) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #51Tárgy: Re: Mi jut eszedbe róla.. | |
| |
|
|
|