|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #101Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 9:20 pm | |
| Meri (Ugye De a vékony lányok nem jók semmire. Elpicsásodnak. Egy lány átlagos vagy kicsit kerek alkattal állati szexi tud lenni Lássuk csak: kénytelen voltam új farmert venni mert egy csaj ismerősöm megemlítette, hogy jóformám látja a berendezésem, pedig istenemre nem voltam kemény kedvembe xD Nekem seggnél vannak bajok, mert férfi létemre fokhagyma gerezd valaggal lettem megáldva xD Nálam a legtöbb felső csak bő aztán ennyi) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #102Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 9:36 pm | |
| Méri (Sosem voltam piszkafa, ha megnyugtat. De most! Nekem minden arányos volt, aztán jött pár kiló, cici, popsi, comb, has. Csak a hasnak nem örülök, a többivel egye penész megbarátkozom. És... Az csodásan hangzik. Mármint a csaj megjegyzése. Made my day. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #103Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 9:45 pm | |
| Kéri (Engem mondjuk személy szerint nem baj, ha van valami egy lányon kurva dögös tud az lenni Viszont az én esetembe az a farmer kurva rossz volt xD jóformán már kasztráltam magam xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #104Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 9:59 pm | |
| Kérő (Hát jó, ha te mondod, legyen úgy. Hát azt mindjárt gondoltam, hogy nem volt kényelmes... khm... ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #105Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:08 pm | |
| Kéró (A gizda lányok csúnyák, hidd el Nem, rohadtul nem volt az xD a mostani farmer, az a fasza kis fekete színével...ahhh, mennyei) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #106Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:14 pm | |
| Káró (Mondom, hogy sosenem voltam csonti. Nem is szeretnék, csak ne lenne akkora belem, mint egy elefántnak. De tényleg nem néz ki jól, majd meglátod! Aaah, én is nemrég vettem egy fekete narrágot. Muszáj volt, a régiben nem tudtam már leülni...) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #107Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:19 pm | |
| Kúró (Állok elébe Én viszont szeretnék felszedni pár kilót, mert 70 kg-nál leragadtam xD Na, akkor ezzel nem csak én voltam gondba xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #108Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:21 pm | |
| Kúra (Így leszek: , de nem ér visszanyalni, mert megverlek! Haha, hát nem. Pedig már fel tudtam erőszakolni , de még mindig nem hordható. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #109Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:24 pm | |
| Búra (Okééés akkor majd vigyorgok egyet rajta és ennyive letudjuk xD Nekem a kedvenc fekete farmerom már szétkopott, de végül egy combhajlat szakadás tett be neki ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #110Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:29 pm | |
| Bíra (Rendicsek! *önelégült fej* Óóó, a kedvencem már nagyon régen nem jó rám és már kb szürke, de majd ha egyszer visszaszerzem a versenysúlyom... ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #111Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:30 pm | |
| Bíró (Lehet velem alkudozni Én meg ha egyszer megtanulok varrni... xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #112Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:35 pm | |
| Báró (Ezt örömmel hallom! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #113Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Csüt. Május 26, 2016 10:39 pm | |
| Káró (De viccen kívül Vevő vagyok az új dolgokra xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #114Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 3:18 pm | |
| Váró (A kárót már én írtam egyszer. :* Ééés, én is. ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #115Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 5:24 pm | |
| Vágó
(Affrancba, nem vagyok képbe xD Lassan sok lesz az össze pacsizás, lassan új dolgot kell kitalálni xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #116Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 5:35 pm | |
| Váló (Hááát, pacsi helyett riszáljunk? ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #117Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 5:39 pm | |
| Páló (Mondjuk ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #118Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 5:47 pm | |
| Póló (Bár azért annyira nem rázom jól a kuffert, mint a kis barátunk. :"D ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #119Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 5:52 pm | |
| Móló (Vicces, de én megtudom csinálni azt amit a kis kék gumibugyi csak hát lábakkal ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #120Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 5:57 pm | |
| Múló (Valljuk be őszintén, ő jobban nyomja. De azért viccesen festenénk ha ketten elkezdenénk ezt nyomatni! ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #121Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 6:01 pm | |
| Máló
(Igen, ő jobban nyomja seggen csúszva xD De semmi nehéz nincs benne különben xD ) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | |
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #123Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 7:02 pm | |
| Miló
(Huhhh...várj, kicsit leragadtam a kannáknál...*user túl mellpárti és megszomjazott*) |
|
|
Elizabeth Jensen
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #124Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 7:06 pm | |
| Kiló (Mindjárt gondoltam, te kis te... ) |
|
|
Don Heckley
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼ | #125Tárgy: Re: Betű(zz)!!! Pént. Május 27, 2016 7:08 pm | |
| Siló (Férfiból teremtet Nem is akármilyenből ) |
|
|
Ajánlott tartalom
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
| #126Tárgy: Re: Betű(zz)!!! | |
| |
|
|
|