Amit jó ha tudunk...
Ha van még mit mondanod...
"Vajon hová tűnt Noah Wexford? Épp csak berobbant a köztudatba, levette a fél világot a lábáról, majd két év hírnév után köddé vált? Vajon ez csak alkotói szabadság? Egészségügyi probléma? Vagy esetleg rehab? Az 5. oldalon a részletek!!""Valami fasztarisznya szennylap."
"Az egyik legnagyobb esélyes, a friss ropogós tinibálványunk köddé vált. A jelölései továbbra is érvényben... de vajon hol van Ő maga?""Tökömtudja melyik csatorna.
Komolyan. Az ember egy kicsit kivonul a köztudatból és mindenki apró cafatokra kezdi tépni a nevét. Hogy mi történt? Befejeltem mint a szar. Nem tudom minek kezdtem el az egészet és már nem tudom merre tartok. Mindent akartam. Reflektorfényt, pénzt, ribancokat, piát, drogokat. Mindent... és meg is kaptam. Aztán elmaradt a hódítás mámora, az újdonság ereje, a kűzdelem az eredményekért. Egyszercsak minden az ölembe hullott és kurvára nem tudtam mit kezdeni vele. Égett a pofám, hogy ott hagyom a bandát, de velük sem bírtam mit kezdeni. Heti 7 nap bírják tolni az ipart.. napi 24 órába... én meg csak dögleni akarok. Élvezni egy kicsit amit elértem. Amit elértünk.
Erre ők?!
Megfenyegettek. Ha nem folytatjuk a koncerteket, akkor kiraknak és keresnek mást a helyemre. Szép munka köcsögök. Úgy le fogják húzni a kis faszkalapokat, hogy öröm lesz nézni ahogy eltűnnek a klotyóban.
Félreértés ne essék gecire nem tértem meg. Csak ki kellett szakadnom onnan... persze a menedzser veri a pöcsét és a mellkasát egyszerre, hogy egyébként is csak visszatartottak és a szóló az én bulim.
Erre én?!
Leléptem a gecibe. Hazajöttem Vegasba a szüleimhez 'rehabra'. A szobám kisebb, mint amire emlékeztem, a húgom bosszantóbb, mint amire emlékeztem. Az apám bolondabb, az anyám pedig érzékenyebb. Stb.
Most mi lesz? A pöcsöm se tudja. Kiveszek egy szobát szerintem valamelyik hotelben... a szomszéd néni sírva fakadt amikor meglátott.. és nem örömében, mert keresni kezdte a fészerben a második világháborús fülvédőjét.
"Noah Wexford hazatért Las Vegasba. Reméljük a családja rendben van. Imádkozunk érte."Önkéntes világmegváltó klikkvadász honlap.
"Úúúúúúúristen Noah szeretünk!!!!"Egy Vegas-i rajongó.
Kilépek az erkélyre. A kiadó végül állt nekem egy szobát. Tmogatásuk jeléül, de persze megígértették velem, hogy év végéig kiadunk egy lemezt, hogy a rajongók csámcsoghassanak megint egy kicsit a nevemen.
Persze... hogy a picsába ne adnánk.
Így legalább ők is megnyugodtak. Nem tűntem el. Nem adtam fel. Adja fel a faszom. Imádom az életemet. Csak kell valami, amitől tovább bírok mozogni... mert most csak a seggemet húzom a földön... és egyre több az akohol.. meg a cigi... így még bírok lélegezni.