♦ ♦ WELCOME TO FABULOUS LAS VEGAS ♦ ♦

Where the world can be your playground.... or You can be the toy

 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦

Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Latest topics
» Ilyen a box
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Nyda Marshall Hétf. Júl. 18, 2022 8:21 am

» Nyda otthona
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Nyda Marshall Pént. Júl. 15, 2022 10:51 am

» Zsaruvér és Csigavér
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Júl. 15, 2022 9:43 am

» Oliver Reynolds - aka. Oliver S. Sullivan
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Kedd Júl. 12, 2022 10:32 pm

» P.S.: Some things are worth the trouble
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Benjamin Alexander Sawyer Kedd Júl. 12, 2022 3:52 pm

» Peter Pan és Csingiling
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Gloria "Sapphire" Salinas Pént. Júl. 08, 2022 8:54 pm

» Backstage - Hol vagytok jótündérek!??
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby Troy Filemon Csüt. Júl. 07, 2022 8:41 pm

» rave in the grave. George & Keegan
Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeby George Andrew Goodwin Csüt. Júl. 07, 2022 5:25 pm

Top posting users this month
discord
Discord
Regisztrálj az oldalra
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Hétf. Szept. 20, 2021 8:20 pm-kor volt itt.

Share
 

 Nyda otthona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 100

#51TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeHétf. Ápr. 04, 2022 4:53 pm


Hogy az a bizonyos "Lisa" eteti e titokban, vagy én... Igazából nem akarok gyanúba keveredni, így inkább bőszen bólogatok. Eljátszva a dolog azon tényét, hogy igen, biztosan tudom ki is az akiről beszél. Vagy hogy miről.

- Áh, értem. - csak egy egyszerű bólintással jelzek rá, mert tényleg nem akarom bővebb lére ereszteni, így is jó ha meghúzom magam.
Legalább a székben.

Az a torta tényleg finom, és be is fut a következő kérdése, én viszont... nem tudom hogy tényleg jó szívvel ajánlom e magam, elvégre... oké, hogy ez a kisss délután eddig remekül is telt, de nem tudom megkockáztatnám e - vagy érdemes lenne - hogy egy, a klubban újabb pletykák szálljanak fel, arról hogy Nyda és én... vagy hogy egyáltalán hogyan lenne egy vitás helyzetben, amikor is.. tudjuk jól, Nyda a munkában szeret hatalmaskodni.
Itt viszont...
De már kimondtam.
És ahogy kimondtam, lehet veszni látszik a helyzet, mert ő viszont másodikra rá is harap, és én...
Hamar megdörgölöm a homlokomat, és ha már lúd, legyen kövér!

- Tudod.. szívesen elfogyasztanék többször is egy ilyen vacsorát alkalomadtán, de lássuk be.. Én.. nem tartozom ide.-  és mosolygok, hátrahagyva a villát, megkönyökölve az asztalszélen.
Elfektetem az alkarjaimat.

- Szóval mit szólnál ahhoz, ha fifty-fifty, valahol kajálnánk egyet, és Te fizeted?? - ez egy afféle harmadik lehetőség. Nem vagyok Nydához kötve, és neki se kellemetlenség, maximum az, ha inkább nem tartana velem, mert milyen egy.. koszos kis kajáldákban is tengetem én inkább az életem.
Meglátjuk!


_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Nyda Marshall

Nyda Marshall

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletvezető
Posts : 117

#52TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2022 8:18 am

Riddick & Nyda
Kései ebéd*Miután Lisa kilétét lerendeztük, rátérünk a sütire, de ahhoz már Mazsola nélkül lát neki Rid. Szegény kutya meg csak körmöl körbe az asztal körül, de majd kap tőlem finom falatot, ha kettesben maradunk. Leteszem magam a kanapéra, Mazsola majd az ölemben fekszik és egy pohár bor mellett megnézek egy filmet amihez elhasználhatok pár zsepit. Nem túl izgalmas, de igazán nem vágyom többre.
A kérdés, amit felteszek Ridnek őszinte, tényleg gondoltam rá, de csak azért nem kérem meg még egyszer arra, hogy a kocsimat átnézze olykor, mert nem szeretek túl sok szívességet elfogadni. Mé baráttól sem, de lássuk be, mi olyan messze vagyunk a barátságtól, mint Vegas Jeruzsálemtől. Ő viszont magát ajánlja, de erre némi fáziskéséssel jövök rá, az ajánlat egy félreérthető kérdésbe burkoltan érkezik. Erre már muszáj kimondanom az igazat, miért is nem őt kérem meg. Persze szívesen venném ha nem kellene egy idegenhez mennem, még ha ő is ajánlja, attól még idegen és nélküle minden bizonnyal átvernének, de talán nem annyira, mint különben. Neki feltételeket támasztok, nem is akármilyeneket, de szépen kivágja magát.*
-Mindenki oda tartozik ahova akar, de nem erőszak. *Nem hiszem, hogy olyan nagyon kitűnne „innen”. Megszámlálhatatlan különbség van köztünk, de az ellentétek vonzzák egymást és ezt nem csak a szerelemre értem, de valóban ha azt vesszük, hogy kvázi a főnöke vagyok; nem illik ide. Nem csak én hozok fel feltételeket hanem ő is és egész jó. Bár a fifty-fifty, de én fizetek nem igazán jön ki egymással, de biztosan csak elszólás volt. El is mosolyodom, értem én a lényeget, nem kell magyarázni. *
-Okéééé! Áll az alku. *S nyújtom a kezem az asztal felett kézfogásra, legalább adjuk meg a módját, ha már üzletet kötöttünk egymással. Majd belekortyolok a boromba, amiből már nem sok maradt, de felemelve az üveget őt is megkínálom. Ha kér töltök, közben hangosan gondolkodom.*
-Kíváncsi vagyok hova megyünk legközelebb….tudom, tudom. Farmeros hely…nem randi, és sokára lesz, de attól még kíváncsi vagyok. Előtte viszont lenyomunk egy versenyt. *Talán ettől a gondolattól  még izgatottabb vagyok, mint egy újabb közös korai vacsitól egy olyan helyen, ahova Rid jár. Nem nézem le, nem tud nekem újat mutatni, de ő ezt nem tudja. Az a világ, amire ő rámutatott, nem mindig volt az én világom, sokszor még most sem érzem a magaménak, de kellett ahhoz, hogy végre új útra tereljem az életemet. Egy újabb mérföldkő, ami után éles kanyar jött. *

_________________

Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 100

#53TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimePént. Júl. 08, 2022 1:32 pm

Elvigyorodok.
Ezért nem csípik benn sokan Nydát, mert valahogy mindig tudja mi az amit mondani kell. És vannak azok a pillanatok, amikor nincs hova szépíteni, egyszerűbb a megadás, mint újabb felesleges körökbe futni.
Csak épp nem mindenki hajlandó ezt meglátni.

- Oké, akkor úgy mondom, kevésbé kifinomult társasághoz szoktam, és itt én feszengek, Te meg lehet ott ahol nekem a kellemes, szóval találunk majd valami középutat! Mit szólsz!?? - emelem a magasba a poharamat, és nem mondom, egy jóó pofa sör mellett lehet kényelmesebb lenne a délután, de azért ezt se pillanatot se hanyagoljuk el. Mert benyomás.
És mint élmény, igen emlékezetes. Nekem.
Egy számomra teljesen ismeretlen oldalát mutatta itt meg.

Fel is hozom az ötletet, ami úgy tűnik végül is nyerő fülekre talál. Szóval ez elrendezve. Egyelőre, és akkor tényleg adjuk meg a módját!

- Deal! - az én szóösszetételemben, de azért az övébe csúsztatom a kezemet. Mert ez a szokás, és mert hogy alkalmazkodjak a helyi rendszerhez, így amikor újra borral kínál, megint emelem a poharam.
Csak most utántöltésre.

- Jaja... Előbb a verseny, és utána minden más. - kacsintok most rá, valahogy visszaszerezve a komforthelyzetem, szinte mint egy üdvözítő megváltás!
Persze a lábaimat azért még nem dobom szétfele.

- Meglátjuk, ott hogy állsz helyt! - csak húzom, ahogy állal felé bökök, és talán a korábbiaknál sokkal kevésbé kifinomultan, de a számhoz emelem a poharat.
Tényleg nemannyira rossz.
Még jó is lehet.
Sose becsüld alá az újat!
Érhetnek még meglepetések.

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Nyda Marshall

Nyda Marshall

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletvezető
Posts : 117

#54TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2022 11:00 am

Riddick & Nyda
Kései ebéd*Igen, látom, hogy feszeng már az első perctől kezdve, pedig igazán nem adtam rá okot. Úgy érzem elég közvetlen voltam vele, jó vendéglátónak is gondolom magam….talán a környezet teszi. Meg a tény, hogy a főnöke vagyok. A tévedésén elmosolyodom, de nem világosítom fel arról, hogy ez a számára feszengős világ nem volt mindig körülöttem. *
-Jó, a középút jó. *Érdekelne a középút, mit tart annak, és mi az ami az ő oldalára billenti a mérleg nyelvét….leginkább az. Egészen különleges élmény megismerni a hétköznapjait, főleg mert annyira más oldalát látom nap mint nap, de ehhez az ember is kell. Nem mindenkire vagyok kíváncsi, Rid azonban azzá tett. Ehhez a megismeréshez az egyik út az, hogy belemegyek a fifty-fifty-be. Vegasi szófordulattal él, amin felnevetek és az üzlet megköttetik, majd ugyanazzal a lendülettel már töltöm is újra a poharát. Többet nem kap, nem azért mert sajnálom, hanem mert még haza is kell vezetnie, jóllehet a sült és a süti megágyazott a bornak, nem szeretném ha miattam baja esne. Akár egy fával, akár a rendőrökkel kerülne összetűzésbe. *
-Meglátjuk. Ha csak feleannyira mint te itt, akkor már sikert könyvelhetünk el. *Magamban meg jót kuncogok, az illegális autóverseny ugyan nem tartozott korábban sem az elfoglaltságaim közé, azért olyan távol nem áll tőlem az a közeg. Én is belekortyolok a boromba, de az igazi élvezetet későbbre tartogatom, csendes magányomra. Közben Mazsola megunta az asztal körüli körömkopogós keringést és alatta, a lábainknál dobta el magát, hallom a türelmetlen szusszantásait, mellyel fel akarja hívni magára a figyelmet. Ha sokáig ezt csinálja, el fog aludni, akkor meg horkolni fog. Imádom. Majdnem olyan mint egy pasi.*

_________________

Vissza az elejére Go down

Vincent"Riddick"Rodriguez

Vincent

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : autószerelő/kidobó
Location : LV
Posts : 100

#55TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2022 1:23 pm

Szélesre húz a mosolyom.
Végül is... kíváncsi leszek hogy feszít majd farmerben, persze nem külsőleg, hanem úgy az egész... fellépése a cél.
Kíváncsi vagyok.

- Nos... Meglátjuk. - ismétlem önmagam, most tényleg a magasba emelve a poharat, és azt az utolsó pááár... benneragadt kortyot, úgy egyhuzamban lenyelem.
(Persze tudom ééén, hogy ezt nyalogatni kell, de.. Most ez van!)

- Szóval... - kezdek újra bele, ahogy a pohár talpa, csak úgy érzéssel, de koppan az asztalon. - Köszönöm szépen még egyszer a korai vacsorát.. vaaagy késői ebédet, tényleg egy külön élmény volt! - vigyorodom el. - Ahogy a társaság is, ezt a szőrös.. röfigombócot is beleértve.. - bökök állal a kis tüsténkedő állat fele, komolyan el tudnám fogadni!

- ...de azt hiszem itt az ideje hogy én lelépjek. - mosolyodom el. - Úgyis lesz még esélyünk egymás agyára menni, SZÓVAL..! - és már vigyorgom. Mert miért ne. És mert miért ne húzzam egy kicsikét, nem mindennap tehetem ezt meg, a hideg és sötét ajtók mögött, úgyis újra jön a hivatalos jelenlét.
Ott meg már esélyem se lesz.

_________________


"Riddick"

No matter that people criticise you, the best revenge is to prove them wrong.

Vissza az elejére Go down

Nyda Marshall

Nyda Marshall

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Üzletvezető
Posts : 117

#56TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitimePént. Júl. 15, 2022 10:51 am

Riddick & Nyda
Kései ebéd*Meg fogjuk látni, érdekes lesz, ahogy ez a mostani korai vacsora is. Minden elismerésem Ridé, kicsit alábecsültem, mert kevésbé feszengett, mint ahogy vártam. Vagy jól titkolja, de akkor meg azért. Én is megemelem a poharam, kicsit a gondolataim mellett is és Ridre is, meg arra, amire ő. A mai napra, mindketten kicsit másképp látjuk a másikat és ez szerintem jó, a jövőre nézve is, a munkakapcsolatunkra is lesz hatással és szerintem csak az előnyére válik. Jóllehet nem szoktam a munkát összekeverni a magánélettel, ez most egészen más, tulajdonképpen üzletet kötöttünk. Halkan elnevetem magam röfigombóc emlegetésén, de tény, hogy neki is része volt abba, hogy ez a délután úgy sikerüljön, ahogy. *
-Igen, tudom, tehetsége van a vendéglátáshoz. *Leteszem a poharam anélkül, hogy belekortyoltam volna, Rid azonban már menni készül. Egy röpke gondolat, ötlet jut eszembe, de reflektálnom kell még az egymás agyára menésre is, és annak örülök, hogy mindezt kölcsönösen vázolta fel és nem egyoldalúan.*
-Számítasz arra, hogy az agyadra megyek majd a jövőben? *Egyik szemöldököm kérdőn megemelkedik, de már állok is fel az asztaltól, a mozdulatra pedig Mazsola is felébred, s mintha mi sem történt volna, folytatja a kopogós rohangálást, a farka ringlispírként forog. A húst tartalmazó tálért nyúlok és állok meg Rid előtt.*
-Nekem is élmény volt a társaságod, és meglepő is. Mit szólnál ha neked adnám a húst? Én úgy sem eszem meg, vegetáriánus vagyok, Mazsolának meg sok lenne. Vidd el. *S tolom is az orra elé, persze be fogom csomagolni ha elfogadja és nem a porcelán tállal együtt kell elvinnie. *


_________________

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
#57TémanyitásTárgy: Re: Nyda otthona   Nyda otthona - Page 3 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Nyda otthona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Nyda Marshall
» Nyda- életút
» Ashlyn "Nyda" Davis
» Nyda - Vins - Válsághelyzetek
» Lacey & Nyda - kocsmaparti

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: ∷ Játéktér ∷ :: külváros / sivatag :: Lakások-