HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FIGYELEM!
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.

♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.


Admin hírek

2018.05.25.
Új staff a csatasorban! *-*KLIKK ;)
Amy

2018.02.14.
Vééégre meghallgatott az a bizonyos.. Részletekért Kit-KATT..


2017.10.30.
Minnt a befőttek...
Részletek helyben.


2017.08.16.
Új idők, új lépések... Új emberünkért KATT! ;) :)


2017.08.11.
Ha Új vagy, vagy Osztódással szaporodsz, katt IDE! :)


2017.05.03.
KÖSZI-KÖSZI, örök HÁLA! :)
Mert nem vagyunk HÁLÁTLANOK!(klikk) :)


2017.01.25.
Mert megújulni KELLL! ;) Részleteket ITT.. találtok.


2016.11.02.
Jfyi - biztonsági mentegetőzés. ;) klikk :D
Amy

2016.09.05.
És ELHISZITEK!?? :D
Nemcsak hogy végre elkészültünk, de ÚJ.. embert is köszönthetünk soraink között! ;)
NYITÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!! :D

Részleteket ITT... találtok! ;)


2016.07.15.
RÁTOK van szükségünk!!! Részleteket ITT.. találtok. ;)


2016.05.20.
Éééééés vannak már unaloműző játékaink is! ;)
Let's play! ;)
Amy

2016.04.11.
A mai naptól "Média" részlegünk is megkezdte a működést, használjátok egészséggel! :)

Bővebb információért ->> KATT..


2016.04.04.
Csini, friss és ropogós új dizájn ;)
Amy

Egy kis kiegészítésért.. ->> KATT..


hangulat
♦ ♦ ♦
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

a város
Latest topics
» Keresettek
by Ville Deadman Wallow Csüt. Nov. 15, 2018 2:18 pm

» Műsoron a kávé
by Gloria "Sapphire" Salinas Vas. Okt. 28, 2018 8:19 am

» Danny & Darren
by Darren Curtis Szomb. Szept. 22, 2018 7:05 am

» Pozitív végkifejlet
by Vincent Morris Belvedere Pént. Szept. 21, 2018 4:00 pm

» Danny & Danielle - LA útjain
by Danny Doyle Haynes Pént. Szept. 21, 2018 12:22 pm

» Make the devil cry
by October Soininen Csüt. Szept. 20, 2018 6:15 pm

» I came here for money, but I can be your fangirl too
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:55 pm

» Világképek karambolja - In flagranti
by Jerome Brightman Csüt. Szept. 20, 2018 5:34 pm

Weather


walkin’ in

♦ ♦ ♦


Top posters
Ville Deadman Wallow
 
October Soininen
 
Elizabeth Jensen
 
Don Heckley
 
Gloria "Sapphire" Salinas
 
Danielle C. Portland
 
Gabriel Sadik
 
Danny Doyle Haynes
 
Raina Maddox
 
Johanna M. Riley
 
just write
Vegas FM
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Vas. Május 06, 2018 3:19 pm-kor volt itt.
Just feel it..

♣ ♣ ♣


Come back soon
♦ ♦ ♦

Drága Vendég!
Köszönjük hogy voltál.. hogy vagy, és gyere is vissza minél hamarabb!

Találkozunk méég! ;)


Share | .
 

 My way - my moves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:22 pm

Trev már megint valahol baszta az idejét, de kurvára nem itt. Mérgesen fújta ki a füstöt, amivel teleeregette az iroda zugát, és még csak azzal sem foglalkozott, hogy füstjeleket adjon valami rohadék indián módjára nyitott ablak mellett. A fű különben is ellazította minden izmát és agysejtjét, legalább addig sem kellett azon a szaros álmán gondolkodnia, aminek hatására a reggelt is Jack-kel kezdte, és amit a torkán leküldött, az maga volt az őserő negyven százaléka.
- Danielle, nem kellene itt lenned - húzta össze a szemöldökeit Tony, amire csak egy vállvonás volt a válasz. Tett is arra, hogy a jöttment izomkolosszusok mit gondoltak. Ő, a maga ötvenkét kilójával tökéletesen megfelelő alany volt arra, hogy újra és újra padlót fogjon, ahogy a szőnyegre vágták. De akkor is minden alkalommal - ha kellett lezúzott vesével, vagy éppen a tavasz minden rohadékul romantikus színpompájában villódzó testrésszel - baszdmegolva felkecmeregjen álló pozícióba egy olyan mosollyal, amivel még önmagát sem győzte meg azzal, hogy minden príma volt.
- Mert jobban szeretnél alattad? - tolta fel a tornacsukás csülkeit az asztal lapjára, amitől Trevor mindig kiakadt. Otthon érezte magát nála, még ha ő kurvára Dzsinnt is játszott eltűnve az éterben. És tessék, Tony olyan vigyort eresztett meg, ami még a bundabugyit is leszaggatta volna a legvallásosabb apócákról is, de Danielle-nél... Szó se róla, isteni teste volt olyan izmokkal, amiknek még a nevét sem tudta, de a cerka.. a cerka az más téma. A szex, a farkak nem tartoztak most a legkedveltebb tevékenységei közé. Főleg azok után, hogy az a kurva álom szétbaszta az egész napját. - Keress inkább magadnak valami Barbie-t. A Candy, Pleasure nevek tökéletesen illenek a ribancokhoz - dobta fel neki a rohadj meg és a dugd fel magadnak egyezményes jelét, mire aztán az az előbbi tökéletes vigyor vicsorrá változott, de a vöröskéből csak annyit váltott ki, hogy elnyomta a csikket az asztalon hagyott üvegpohár peremén. Úgyis ráfért a mosás, Trevor ki tudja mikor tolta azt a szájába utoljára.
- Egyszer még nagyon el fognak téged kapni - a fickó ezzel a megjegyzéssel, szinte hisztis picsaként tolta ki magát a látómezőből, mire Danielle csak magában elmormolt egy bűvös áment nem foglalkozva a burkolt fenyegetéssel. Amúgy is több fű volt nála, mint kellett volna, a fickók meg úgy csaptak le a drogra, mint a rossz kurvákra. Feltolva magát a székből kicaplatott az unokabáty szentélyéből egyenesen a női öltöző felé, ahol leszenvedett mindent magáról, majd magára szedte az ilyenkor hatásos kombót, ami szinte minden tetoválását fedetlenül hagyta, de nem foglalkozott vele. Az elcseszett és fos tetkóit amúgy is kijavították, szóval nem volt mit szégyellnie. Különben is, a fickók az izmaikkal, ő meg a rohadék humorával és a gyökér viselkedésével tűnt ki. Egálban volt mindenki, nem igaz?
És már csak egy valami hiányzott. Bandázs. Ha nem akarta szétbaszni a kezeit, akkor kötés kellett rájuk. Márpedig egy kicseszett biztosítás kellett volna az isteni kezeire! Ha tudták volna, hogy mi mindenre volt képes az ujjaival.. az agyával és a képzeletével?! Aranyszobrot érdemelt volna. De komolyan. Kibaszott jó tetoválások kerültek ki a kezei alól. Ezért is nézte el a tengő-lengő faszfejeket, de valahogy egyik sem keltette fel a figyelmét egészen addig, ameddig azt a kissé kilógó fickót meg nem látta, és ahelyett, hogy körbedöngicsélte volna, mint részeg méh a drogos virágot, egyszerűen csak odamászott mellé, ameddig a pasas a zsákkal szórakozott, oldalra döntött fejjel pedig megpróbálkozott egy aránylag kedves mosollyal. Olykor ment is neki.
- Helló! - kezdett bele felmérve egy pillanat alatt a fickó testét. - Mit szólnál hozzá, ha segítenél megkötözni? - vigyorodott el hirtelen, és mielőtt egy újabb pajzán akcióban lett volna része, felmutatta a bandázsokat is biztos, ami biztos alapon. - Cserébe nem nyavalygok neked, hogy túl szoros és nem úgy akartam, na meg a kéjes nyögéseket is kihagyom, ha jól csinálod. Áll az alku? - köhintett egyet. Oké. Mr. Daniels épp lepacsizott Fű Úrral, amiért hálás volt Danielle. Fasza nap volt ez, az már biztos.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:33 pm

Claudia.. Claudia.. Claudia... Ezt a nevet járatta a fejem, miközben az előttem álló nagydarab zsákot újra és újra püföltem. Gyűlöltem! Az ilyen helyzeteket, és néha.. alkalomadtán csak így tudtam kiadni ezt a gyűlöletet.
Péntek van.. Ma reggel amikor felkeltem még az egész nem számított. A tudás.. az ront el mindent. Azt mondják nem tudni áldás.. de ha elkésel, az megmérgezi az életed!
Újra és újra ütöttem a zsákot. Jobb-bal-jobb... jobb-bal-jobb.. és oda mindig és újra ugyanazt a szörnyeteget képzeltem el. A tehetetlenséget... A megkésett eredmények, az elkésett felismerés..
Gyűlöltem ha már semmit nem tehetek...

Hogy a háttérben mi folyt körülöttem egy percig sem számított. Nem jutott fülembe a zene, a püffölések, a szemem nem látott, csak nézett, csak egyetlen pontot nézett, azt amit le kellett terítenem! A reménytelenséget...
És ekkor jelent meg ott az a lány...

Megálltam. Meg, mert minden egyéb esetben ezt tettem volna. A lány furán festett, ám láttam én már ilyet. Sőt! Egész sokmindent ismertem, de eddig nem történt még ilyen hogy valaki csak úgy.. leszólított... Pláne nem ilyenképpen...

- Ööö.. persze.. hogyne.. - eresztettem le az előbbiekben betanult ütemet, és igyekeztem visszavezetni a fejemet, visszatérni a valóságba. - Hogy.. hogy szeretnéd? - sikerült nyögvenyelősen ahogy felé nyújtottam a kezem, mintegy várakozva hogy megkapjam a kötéseket. - Úgy értem hogy szoktad. - helyesbítek visszapillantva a szemeibe, de hogy mire értettem!? A jó ég tudja! Mindenesetre reméltem hogy nem néz valami tudatlan balféknek. Vagy ha mégis.. háttt.. igazából semmi jelentősége.


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:38 pm

A reakció kissé szíven ütötte. Nem volt ahhoz hozzászokva, hogy az amúgy normális hangnemtől a faszik elduguljanak. Általában azt a retek jellemével és beszólogatós baszakodásaival érte el, ezért is vonta össze egy picit érdeklődőn és aránylag morcosan a szemöldökeit. Oké, a tetoválásai 95%-a láthatóvá vált a felvett cuccokban, de az meg általában bejött a pasiknak. Megrázta a fejét inkább, nem foglalkozott többé ezzel, azért sem igazán, mert Jack épp a füvet teperte le a szervezetében és olyat dugtak, hogy az még neki is sok volt. Teljesen józannak lenni fingja nem volt, milyen lenni, de nem is érdekelte. Annyi drog volt már a szervezetében - leginkább könnyűek -, ami sosem ürült már ki belőle. Még akkor sem, ha két napig megfogadta, felhagy a füvezéssel. Nem akart szépíteni, függő volt, és ezt kurvára tudta is magáról. Problémája azonban nem volt ezzel.
Kétkedve adta át a fickónak a cuccokat, és nehezére esett eldönteni, hogy tulajdonképpen jó helyen járt-e, mert valahogy nem tűnt amolyan edzőterembe járónak a szőke.. vagy barna fickó, ebben nem teljesen volt biztos. A kék szemek viszont mindkét esetben bejátszottak, szóval megállapodott ebben. Az legalább kurvára biztos volt. Már ha nem unikornis, aki csillámokban szivárványt okád, és a kedvétől függően változtatja a szemszínét. Ráncolta nem tetszően és felettébb hirtelen a homlokát, amiért ilyen faszságokra gondolt.
- Általában nem izgat, hogy csinálják. A lényeg, hogy meg legyen. A kezemet nem tehetem tönkre, mert azokkal dolgozom - már amikor kimondta ezeket a szavakat, ledermedt. Mi a fasz? Soha a büdös életben nem volt lányos picsa, erre ilyen hülyeséget mond! Mert ki az, aki nem a kezéből él? Oké, a ribancok, ők a lyukakon élnek, mint hal a vízben, de akkor is... Baromság!
- Akarom mondani az kell a munkámhoz - ahogy elgondolta ezeket a szavakat, valamiféle kibaszott víruson kezdett töprengeni. A faszi szavai őt is megfertőzték, vagy mi a picsa? Halál komolyan nem tudta, mi a fasz volt vele ebben a pillanatban, hogy ilyen béna legyen és efféle cuccok jöjjenek ki a száján.
- Tök mindegy. Bekötözöl? Aztán megyek is a dolgomra, téged meg hagylak himbálózni a zsákkal, Tarzan - vigyorgott fel hirtelen a Kékszeműre, és igen! Még mindig az volt, de várt.. hátha más valakit kell majd végül megkérnie.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:40 pm

A lány feltűnő szétesettsége nem sok titkot hagy maga után. A szakma egyöntetűen különíti el az ilyet, mégse éreztem most helyénvalónak terelési kampányba kezdeni. Nem az én dolgom.

Kifújva magam átveszem a bandázsokat és még egy utolsót fújtatok. Nem hajtottam még magam túl, alig 20 perce kezdtem bele, de az eltökéltség és a düh, hamar megdolgoztatja az embert.

- Értem.. - fűzök hozzá csak ennyit, de azt is csak mert úgy érzem szükségesnek hogy kellene, és megállva a lány előtt közvetlen, vissza, a kezébe nyomom az egyiket.
Neki is állok. Minden szó nélkül ha felém nyújtja az egyik ezét, nem számít a hirtelen felüvöltő zene a háttérben, amikre valaki észbe kap, és hamar halkítja is emberibb hangerőre.

- De ugye tudod.. hogy így.. - pillantok csak fel a szememmel - nem biztos hogy jó ötlet edzeni. - folytatom csak a kötést, nem állok le, és ha nem mozdul el, alig három másodpercen belül végzek is.

- Most jöhet a másik. - nyújtom ki felé a kezem, és ha azt is megkapom, na meg a tenyere is odafeszül előttem, ott is folytatom az előbbiekben megkezdett produkciót.
Az orvost mégse lehet annyira mellényzsebre tenni.


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:42 pm

Az egyik pillanatban azért kapná szét a fickók tökeit, mert túlspiláztak mindent, a másikban meg azért, mert még a szar is belefagyott volna mindegyikbe, annyira keveset karattyoltak. Kezdte úgy érezni, hogy a fehérek már csak ilyenek. Biztos a déli honfitársak baszkuráltak a napjaival, akik chica-nak szólították. Utálta a beceneveket, de a rézbőrűektől mást sem kapott.
Rándult meg az arca egy pillanatra csak grimaszolva, de ahelyett, hogy pofázott volna, mint a szokásos pláza ribancok, csak tűrte, hogy a férfi ujjai a bőrét is érintsék, a bandázst. Ő elvolt annyival, hogy azokat a kék szemeket nézte lentről. Merthogy egyértelműen mélyebb növésű volt a tagnál, de ez most nem zavarta.
- Hogy érted, hogy így? - szaladt fel a szemöldöke kérdőn a másik megállapítására, és bár tudta, mire érthette, hallani akarta volna. A sok faszfej erre a kérdésre biztos, hogy mind végignézett volna rajta, de hogy Tarzan? Nem biztos. Nem sértette az önérzetét, ha egy valaki kihagyta a testének bámulását.
Ritka alkalom volt, hogy nem kezdett el kötekedni, és most is bizonyította, hogy nem végleges paraszt, csak a körülmények miatt vált azzá: engedelmességet tanúsítva nyújtotta a másik kezét, tenyérrel felfelé, amiben a még összegombócozott bandázs pihent, és ha Tarzan elvette, akkor tovább folytathatta a fickó arcának tanulmányozását.
- Nem vagy idevalósi - állapította meg csak halkan, aztán javított a gondolatmenetén: - Úgy értem.. nem vagy törzsvendég. Akkor már láttalak volna - mert minden kék szemet megjegyzett, aki Trev termébe járt. A fickó újonc volt. Vagy csak annyira kurvára be volt Danielle állva minden nap, hogy nem emlékezett a csókára? Rejtély. És ezt lefosta a jelen pillanatban.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:45 pm

- Úgy értem hogy.. - torpanok meg és nem eresztve a kezét pillantok körbe. Ekkor hajolok csak közelebb... - Bódító anyag befolyása alatt.. - használom szinte suttogva az orvosi szavakat, de valamiért nem zavar az egész. A kezét még mindig tekerem. Nem ítélkezem egyszerűen csak megfigyelek, és a továbbiakban visszatérve a helyemre befejezem az egyik kezét. Most jöhet a másik...

Aztán meglepődök a következő feltevésre. De miért lepődök meg!? Úgy tűnik a lány viszont régen bejáratos erre, bár az utóbbi két alkalommal biztos hogy nem láttam.
Ám ez még nem jelent semmit...

- Most vagyok itt másodszor.. - beszélek végig a kezének - Nem! Harmadszor! - torpanok meg, de aztán tovább folytatom. - Az előző hely ahova jártam bezárt.. úgy egy hónapja és keresnem kellett egy másik helyet. - rendezem a bandázsvéget, aztán szabadjára engedem.

- Megvagy! - vágom rá szenvtelenül, és a szemeibe nézek. - De ezek szerint te viszont régebb óta jársz ide. - adom elő a véleményemet, végtére is.. nincs abban semmi rossz! Jó lenne valakit megismerni a környéken.


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:47 pm

Mosoly terpesztett a képén; egy amolyan "nem mondod?!" típusú, és tisztában volt vele. Rohadtul tudta, hogy nem tiszta. Már évek óta muszáj volt a fű a szervezetébe, egyszer-kétszer tablettákat is tolt, de arra mindig ügyelt - leginkább Trev - hogy ne legyen stabilan egy kurva drogos faszkalap. Mert abból nem lett volna visszaút, abból már csak a halálba menetelhetett volna.
- Szerinted inkább elvonóra kellene mennem? - szórakoztatta a tény, hogy ennyire "aggódtak" érte. Túl sokszor hallotta a nemet. Túl sokszor állították már le és túl sokszor volt kényszer alatt, hogy engedjen ennek az egyetlen hozzáfűzésnek. Mégis ki nem szarta le mikor és hogy mit csinál? Teljesen mindegy volt, magának is. Nem voltak céljai. Csak és kizárólag a tetoválás éltette és talán az unokatestvére jelenléte tartotta benne a hitet, hogy valakinek fontos lehet. Ezek számítottak neki egyedül.
- Hmm - adott csak ennyi véleményt arra, amit Tarzan mondott, logikusnak is tűnt. De akkor ezek szerint még több tagra számíthat majd az itt nem lévő Szakállkirály, aminek Danielle örült. Még több vendéget fog tudni átcsalogatni a szalonba a tűje alá. Imádott első tetoválásukat akarókat kínozni. Az igazi művészet mégis a nehézsúlyúakban rejlett, de most.. nem ott volt, ezért is nézett le ő maga is a kezeire, megnézve a kötéseket, hogy mennyire lehetnek mégis tartósak.
- Mondjuk úgy, hogy jóban vagyok a tulajjal - utalt a faszkalap unokatestvérére egy vigyor kíséretében. - Ha nem dolgozom, akkor őt idegesítem, amennyire csak tudom - nézett fel az üveges irodára, ami most olyan üres volt, mint a cunami utáni tengerpart. Tény, hogy ide ragadt. Mert nem volt máshova mennie. És nem is akart.
- Igazából csak elbaszom az időmet. Nem igazán vagyok egy amazon alkat - vigyorgott a maga faszságán végignézve önmagán, ám igaz is volt. A testét elnézve inkább tűnt egy nyeszlett, drogos balettosnak, mint egy K1-es harcosnak. De attól még a baseball ütővel tudott bánni, ha felbaszták.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 3:49 pm

Meglep a kérdés. Már másodszor. Ezt pont tőlem kérdezi meg!??
Ezért csak óvatosan válaszolok.

- Nem ezt mondtam. - egyezkedem - Csupán annyit, hogy a tetra-hidro-cannabiol mozgáskoordinációzavart okozhat, ami nem egészen kedvez az edzésnek. - beszélek ahogy a kezeimbe fogom a kezét útközben - SŐT! Egyenesen balesethez is vezethet. Ráadásul.. - rándul a szám széle, de még mindig nem rá nézek, sokkal inkább vagyok elfoglalva azzal amit csinálok előttem. A kötéssel meg a kezével.

Ahogy vált a téma viszont már szabadabban fogalmazok. Nem kendőzöm el a részleteket végül is mit árthat meg. Egy kis ismerkedés.. még nem jelentett gondot senkinek és talán épp ezért is követi a visszakérdezés. Ha már beszélgetünk...

- Értelek. - biccentek rá a következőkre, az, hogy nem egy informatív alkat már lejött elsőre, de egészen abban se vagyok biztos hogy a társaságomat egyáltalán kívánja vagy egyszerűen errefelé ez a futó stílus. Még nem ismertem ki a helyieket. - Akárhogy is.. - fordulok vissza csak egy félfordulatot a bokszzsák fele - tetszetős itt. Még talán jobb is mint az előző helyen. - talán egy kóbor mosoly is kicsúszik, de nem mernék megesküdni az egészére - Na de.. nem akarlak feltartani.. - vagyok udvarias? Vagy csak valahogy az útjára engedem?? Nem tudom, igazából.. viszket a bőrre a tenyerem, akad még bennem feszültség rendesen. Talán csak kitölteném a rendelkezésre álló időmet.
Vagy egyszerűen csak fura ez a lány nekem. Túlságosan fura...


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 4:02 pm

Mégis honnan a picsából kellett volna tudnia, miről beszélt a tag? Kezdte magát úgy érezni, mintha legalább egy rohadék ET-vé vált volna. Hogy tetra-micsoda? Próbált valahonnan elég agyat kovácsolni ahhoz, hogy felfoghassa, de semmi. Nem mintha érdekelte volna mindaz, amiről fogalma sem volt, hogy mi az. Talán beszívva és csont részegen rájött volna, miről is dumált a másik, de így alig füvesen neki ez elég sok volt így egyszerre.
- Ahaaaaa - bólintott nagylelkűen a Kékszemű szavaira, de egyebet nem fűzött hozzá, mert amúgy is.. ha felhozta volna a detoxikálót, azt, hogy már ücsörgött a fogdában is párszor, tuti, hogy kitért volna a másik a hitéből. Úgy gondolta, ennyi sokk elég volt mindkettejüknek mára.
Ahogy a fickó elfordult és Trev termére mondott valami jót, Danielle büszkeséget érzett. Na nem azért, mert muszáj volt izzadt, nagy egóval és kevés ésszel, vagy sok ésszel és kevésbé büdös emberek közt lenni, sokkal inkább amiatt, hogy az a fasz Trev erre is képes volt. Ő.. semmire sem. Persze a rajz és a tetoválás is gyümölcsöző kapcsolatot és hasznot hozott neki, de hogy ő megmondja a frankót és irányítgasson másokat? Pénzért soha!
- Nem tartasz fel, sokkal inkább én téged - biccentette oldalra a fejét, és amihez értett, az az elbocsájtó szép üzenet. Ő maradjunk annyiban, hogy durvábban mondta volna meg, hogy na húzz a picsába, de hát.. az lejött neki, hogy a másik kevésbé a szabad elvek szerint él. - Még egyszer kössz - adta meg magát a hálálkodásnak ismét, aztán hagyva a női szarokat csak úgy a semmiből elfordult a csókától, megindult az egyik hegyomlás felé, hogy vele vezesse le a benne lévő faszságokat és szívatást, hagyva, hogy Tarzan azt tegyen, amit csak szeretne. Neki úgyis megvolt a maga dolga. Még várt rá egy találkozó Mr. Spanglival és egy légyott Fűkapitánnyal.

Már amennyiben hagyták, hogy előbb a hegyet dolgozza meg verbálisan.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 4:03 pm

Furcsa volt a lány. Ezt valahogy a zsigereimben éreztem, mégis mutatott valami pluszt. Valami ismeretlent. Ahogy felém biccentett, még egy jótékony mosolyra is futotta, de inkább ez olyan.. kényszerű cselekedet, mint valóban tényleges mosoly az ismeretleni körökben, aztán útjára engedtem. Visszafordultam a zsákhoz, fejemben felmerült az az utolsó negyedóra emléke amikor vadul cikáznak a gondolatok és én a zsákot püfölöm, amikor..

- HÉ! – kiabálok hirtelen utána, valahogy meggondolatlanul fordulva meg. – Nem lenne kedved meginni velem valamit?? – néztem a lány szemeibe, de talán túl hangosra sikeredett ahogy éreztem a hátamba szegeződött tekinteteket. Ezért helyette megtettem azt a már általa megtett néhány lépést. – Ne érts félre.. – halkítottam rendesre a hangomat – Nem.. randizni akarok vagy ilyesmi, egyszerűen csak.. nem ismerek senkit a környéken és jól jönne némi.. társaság. – fogalmazom rövid szünet után meg, de ahogy kimondtam csak azután rémlik fel a fejemben, hogy HOPPÁ! Ez egész másképpen is értelmezhető lett volna!
Reméltem a lány nem érti félre….


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 4:08 pm

Nem szokott megállni némi kiabálásokra. Twitch számtalanszor akarta lebaszni kiabálva, amit rohadtul nem értékelt. Most viszont a kérdésre nem csak, hogy megállt, hanem fordultában látta, ahogy mindenki körülötte szinte ugyanolyan lefagyva nézett egy pillanatra a csókára. Próbálta nem elképzelni, ahogy a hús és egyéb tornyok a kisujjukat kibaszva teázgatnak nagy vidáman, és már szólt volna, amikor a tag folytatta. Hagyta, nem szólt közbe paraszt módon, csak az ujjai csúsztak végig a rövidnadrágja gumírozásán lassan a hasánál.
- Nem szokásom randizni - szűken csak ennyit fűzött a dologhoz, hogy nehogy félreérthető legyen. És tényleg. A leghosszabb kapcsolatai eddig maximum tizenöt órásak voltak kefélésekkel, ivással, betépéssel és alvással együtt.
- Ha és amennyiben nem egy pohár vízre vagy tejes baszásokra gondolsz - fintorodott el hirtelen. A büdös életben nem szerette azt a fehér izét, és nem most akarta volna tesztelni azt, hogy mikor fog azoktól a szaroktól hányni. - ... akkor lehet róla szó - egyezett bele nagylelkűen, de aztán eszébe jutott valami hirtelen, amire széles vigyor terpesztett egyet be a képén.
- Ha gondolod, társaságot is vihetünk. Tudod, a srácok itt élnek-halnak a grupiért - utalt arra vissza, hogy Mr. BehindBlueEyes kissé hangos volt, de igazság szerint lefosta. Csak a reakcióra volt kíváncsi, és igen, talán volt akkora majom, hogy mindent megpróbáljon, amivel egy kicsit is kényelmetlen és kellemetlen szituációba keverje a másikat. Elvégre a parasztságot is egyfajta sportként űzte. - De csak akkor, ha nem félsz attól, hogy olyan tetracuccot cuppantok abba, amit a szádba fogsz venni - folytatta a szarozást, ujjaival elhagyva a nadrágját is, és utánozva a kis csippentős szóros dolgot - mintha tudná hogyan kell csipetnyi sót szórni, amikor soha életében nem volt konyhában egy erős kávé főzésén kívül - vigyorodott el. - Csak mert félrenézel, és már ott is a baj. Mellettem mindenképp - váltott át hirtelen nem fenyegetővé, sokkal inkább tényszerűvé. Még mindig csodálta, hogy Trevor túlélte mellette az utóbbi éveket. Nem sokan mondhatták ezt el magukról, általában sikerült mindenkit felhúznia, felidegesítenie, elüldözni csak azzal, hogy nem épp Barbie-üzemmódban nyomult.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 4:09 pm

Vagyis nem szokása.. Oké.. rendben van... - nyeltem vissza az egészet, de aztán jött ott még valami más is...

- Neem.. nem, én csak.. - de bukok bele, ahogy a lány tovább folytatja, én meg.. valahogy belém akad a szó. Megdermedek. Igen, most valahogy pont így nézhetek ki ha valaki megfigyelne és végigfuttatom a környezeten a szemem.

- Szerintem inkább ne siessünk annyira előre.. - a hangom halk, nem mintha attól tartanék hogy bárki is megbántódna a közelben, de.. mégis! Valahogy így tanítják ezt belső berkekben. - Egyikkel sem.. - javítom ki, ahogy nagyot nyelek, de nem azt mondja Katherine mindig?? Hogy egy kicsit lazítsak.. szórakozzak egyet, mégsem ez volt az elsődleges cél.

- Először legyen egy egyszerű ital aztán majd.. aztán majd meglátjuk! - vesz vissza határozottságot a hangom, de a "meglátjuk" még magam sem tudom mit takar még, de hogy nem tiltott élvezetet, abban biztos vagyok. Láttam már elég következményt...

- Mikor végzel?


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 4:15 pm

Oldalra biccentette a fejét, ahogy a fickó reakcióit figyelte. Tényleg ennyire sokkoló tudott lenni? A folytonos elutasítások nem lepték meg, és igen, mindig is igyekezett kitolni a határokat, sokszor elviselhetetlenné is válva ezzel.
Széles vigyor terpesztett szét a száján, ahogy elgondolkodott valamin, amit viszont nem akart kihagyni.. de egyelőre parkolópályára tette azt a szívatást, mert.. tulajdonképpen még volt ideje szívnia a csóka vérét. Persze mindennek megvolt a maga ideje.
- Rendben. Egy ital, ami egyszerű. Nem ellenkezem - csapta fel kaján vigyorral a kezeit, ami lehetett arra is válasz, hogy csak egy egyszerű italról volt szó, de tulajdonképpen arra is felelhetett, hogy az az egy sosem volt és maradt egy, amikor nekiállt inni. Képtelen volt megállni ott, hogy az asztalra rakva az üveg lágyan simult az anyaghoz. Mindig is többre vágyott és többre volt szüksége.
A következő kérdés viszont meglepte. Bár az előbbi hangosabb beszéd után úgy gondolta, hogy a fickónak aztán tök mindegy, ki mit gondol róla és hogy őszinték legyünk: Danielle sem volt olyan nő, aki összefosta volna magát attól, ha rondán néztek rá.
- Hát.. tulajdonképpen akár most is végezhetek - gondolkodott el, ahogy az előbbi szekrény-hegy felé nézett, aztán le a kezeire. - Ha segítesz levenni a bandázst, akkor kevésbé tűnök majd retardált múmiának odakint - nevetett fel a saját hülyeségén, viszont addig nem tolta a fickónak a kezeit, ameddig a pacák nem egyezett bele. Ha már ilyen gyorsan ismerkedik, akkor megadja a módját és kurva gyorsan benne lesz mindenben.
- Danielle a nevem egyébként. Csak hogy aztán ne vörös libaként emlékezz rám, ha a mai napra visszagondolnál - mégsem hozta fel az ismerkedős anekdotáját, mint ahogy korábban gondolta volna. Biztosan fejlődik. Már nem volt kedve megállás nélkül valakit riogatni a hülyeségeivel és mások vérét szívni napestig. Jelenleg egy szaros kávéval is megelégedett volna, amiben még a kanál is megállt volna. Utálta a tejet, és a kávéban a cukrot.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 4:57 pm

Furcsa a lány reakciója.. Az egész lány furcsa. Újra átvonul a fejemen, az a kérdés ami már a zsákot bámulva korábban is megtette: tényleg tudom mi az amit csinálok?? Tényleg akarok én ezzel a világgal kapcsolatba kerülni??
Mégis valami bólintott. Odabenn. A megállapítására, ami már korántsem volt annyira vészjósló, de még mindig azt súgta valami: vigyázz vele...

Egyfüstre.. ha már kimondtam az előzőeket valahogy jön utána a következő. Ugrom... ahogy jól tudom meg kell tennem, ha nem akarom hogy beijedjek és valahogy kedvezőnek indulnak a válaszok.
Indulnak...

- Jake. - biccentem rá másodszor, ahogy kinyújtva felé az enyémeket, jelzem, hogy adja csak, amit az előbb betekertem simán meg is szabadítom tőle, bár... Még nekem sem árt egy gyors zuhanyt vennem előtte, ha 20 perc is volt összesen, beleadtam minden keserűséget.

- Szóval akkor én 10 percet kérek. Maximum. - pillantok fel a szemeibe, ahogy kis híján az egyik kezével már pillanatokon belül végzek. Lefelé ez sokkal gyorsabban megy. - És utána találkozzunk itt a bejáratnál. Vagggy.. kijáratnál, nézőpont kérdése. - bökök jobbra tőlem fejjel, még mindig nem biztosan abban hogy jóó az amit csinálok. Valami belső hang folyton lázadozik bennem. Azt mondja rámehet erre a diplomám. A kamarai tagság, a hírnevem. Rámehet egyetlen éjszakára az egész életem!
Mégis valami hajt előre...


Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:06 pm

A név hallatán ismételten felnézett. Bele, a kék szemekbe csak egy rövid másodperc erejéig. Nem tudta megmondani, hogy mit látott benne.. de valahogy sem jó, sem pedig rossz előérzete nem volt. Tulajdonképpen sosem hallgatott az ilyen vészjósló dolgokra meg babonákra. Ösztönös volt. A lehető legapróbb dolgoknál is, és csak utólag sikerült sokszor használnia a fejét. Már amikor eljutott odáig Mr. Fű randija mellett.
Szavak nélkül tolta Jake-nek a kezét, csak az egyiket, hiszen a másikkal minek markolászgassa a levegőt tétlenül? A szemekről leakadva nézte a gyors mozdulatokat, a fickó ujjait, de valami hiányzott róla. A tetoválások. Szakmai ártalom volt nála, hogy mindenkit az alapján kategorizált.
- Kapsz húszat. És a kijáratnál találkozunk - vette át a kötést, amint Jake végzett a kezével, hogy a másikat adja oda neki, azt is megszabadítva elméletileg a bandázstól. Nem mintha neki annyi dolga lenne, mert csak az előző ruháit kellene visszavennie, sminkeléssel pedig nem szórakozott. A baszott szeplőit úgysem tudta semmi sem eltüntetni.. így felesleges lett volna minden próbálkozás. Amúgy sem randizni fognak, csak megisznak valami iható löttyöt.
Ahogy kötésszűzzé váltak a kezei, felnézett ismét azokba a kék szemekbe kérdőn, hogy akkor most ő is segítsen-e, esetleg megoldja magának Jake a dolgokat. Bízott abban, hogy el tudta dönteni a fószer, mit is akar.. mert az utóbbi pár megszólalásnál egész határozottá sikerült válnia, ami.. mondjuk, hogy tetoválások nélkül kissé előrébb helyezték a szimpátia listáján.
- Ha ennél is valamit a nagy ivás előtt.. akkor esetleg betolhatunk valamit - szólalt meg felajánlva még egy lehetőséget, hogy ne csak egy jajjhívjmegkiscica típusú hányadék nőnek nézze Jake. Mert kurvára nem volt az.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:08 pm

- Megegyeztünk! - vágom rá kissé nagyobb sugallattal is mint kéne, és nem mernék rá megesküdni, hogy nem szegődött mellé egy féleszű vigyorom. Hogy minek örülök?? Tudja a fene, talán a sikeres kapcsolatépítésnek, amiben amúgy sem voltam jó sosem.
Mindent el kell kezdeni egyszer...

Amikor a szemöldöke az egekbe szökik, beletelik néhány rövid másodpercbe mire rájövök mit is akar tőlem, de egy egyszerű legyintéssel..

- Hagyd csak! Majd én megoldom.. - odázom el a dolgot, elvégre mindig is én magam csináltam az efféléket, már betéve megy mint az 1x1.
Már indulnék el, eltökélve, hogy végre valami újba kezdek, nem az üres lakás vár, nem Susie, az egy szem gaz aki meghallgatja minden elméletem és gondolatom, hanem végre egyszer tényleg élek, amikor..

- Hogy mi..? - fordulok vissza ahogy megint a hangját hallom.  - Miért is ne!? - újabb mosoly. Csak hagynád már abba ezt a fékevesztett vigyorgást! Egyből visszahúzom az arcom és váltok inkább komolyba. - Persze! Együnk valamit! - bólintok rá - Akkor húsz perc múlva az ajtóban! - lököm még oda, aztán eltűnök a férfi öltöző ajtaja mögött.
És hogy odabenn mi folyik!?? Csak a szokásos. Vissza a jólvasalt öltöny, az ing.. nyakkendőt most nem veszek, ezért az orvosi táskában süllyed mélyre, két kezem a hajamban, kissé összeborzolom, az ingen egy gomb ki.. Legyen KETTŐ! Csak lazán.. Így jó lesz.
Egy utolsó pillantás a tükörbe és.. irány az említett...
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:11 pm

Fogalma sem volt, hogy mit vigyorgott a másik, ennyire azért sosem volt vicces. Oké, betépve, vagy tök részegen azért sikerült neki néhány poén, de most csak annyit tett, hogy beleegyezett valamibe, amihez amúgy is több kedve volt már alapból, mint hogy itt a tesztoszteronhegyek közt piruettezzen, mint valami elbaszott balerina. Mert a darázscsípésnyi mellkasa, meg a rohadtul vékony, semmire sem jó testalkata megengedte volna, hogy folyton spárgákat dobjon és pörögjön, mint a búgócsiga egész napon át. Csakhogy kurvára nem izgatta az ilyen cucc, így tett is az egész világra. Elvolt ő a maga világában és kész, baszogatva másokat.
- Oké, csináld csak - mosolyodott el, felcsapva a bandázsokkal a kezeit, amikor Jake közölte az egyszemélyes hadműveletét, aztán jött a fantasztikus ötlete. Egy pillanatra azért sikerült maga elé merednie, hogy mégis mi a lófasz volt ez, de aztán ahogy meghallotta a pacák hangját, fellesett a megint és mindig hirtelenkék szemekbe. A válaszra csak bólintott egyet, aztán még egyet, elnézve a felfeszülő vad vigyorgást, aztán a megkomolyodást.
Ahogy Jake eltűnt, ugyanúgy tett Danielle is, a női öltözőben bepakolta a szekrénybe a cuccait, ami senki másé nem volt. A saját szekrénye.. fű nélkül, amiért a szíve is vérzett. Kifogyott a készletből, és ez egy pillanatra idegesítette, de aztán ahogy a tükörben meglátta magát egy szál vörös csipkében, késztetést érzett, hogy magára vegye a korábbi cuccait; fekete trikóra egy bővebb, lyukacsos felső és a rövid, szaggatott, rojtos farmernadrág, ami még csak combközépig sem ért, tökéletes volt rá. Úgy nézett ki, mint egy hajléktalan modell, csak épp nem volt büdös és nem használt cuccok fedték a testét. A haját hagyta lazán begumizva, a sminkkel és egyéb női szarságokkal nem foglalkozott. Mert minek? Tényleg feleslegesnek érezte az egész felhajtást, a tetszeni akarást, főleg most, hogy még csak sötétedés sem állt be odakint.
Egy hosszú, elcsigázott sóhajjal hagyta el az öltözőt, lesett gyorsan Trevor irodája felé, ahol még mindig nem volt senki, aztán inkább a bejárai ajtót célozta meg, ahol leparkolt, bevárva a fickót, akire nem kellett sokat várnia. Szótlanul, de annál döbbentebb pillantással vette tudomásul a külsőségekbeli különbségüket, és ahogy az öltönnyel szembesült, megköszörülte a torkát.
- Vagy te vagy túlöltözött, vagy nekem kellene valamiféle függönyt magamra teregetnem - vigyorodott el, ahogy a közelébe ért Jake. De nem fogja a vérét szívni, ezt már most megfogadta. Általában minden ilyesmiben elbukott, szóval itt sem esküdözött feleslegesen. - Mehetünk, Agent Jake? - tartott ki a vigyora. És tessék, az első akadály, képtelen volt a kis tünci fosságokra. Nem úgy volt programozva.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:15 pm

Már messziről látom. Igen, az ajtó mellett. Na igen, határozottan.. más.. mint én.
Nem veszem rossz néven, hisz ismerkedni vagyok itt, mégis némileg feszélyezve állok meg közvetlenül előtte, valamiféle elnézéstkérő mosolyt villantva.

- Ne haragudj de nem.. - emelem fel a két kezem, benne a táska, és nézek végig magamon - sikerült átöltöznöm a konferencia után, szóval... hát jah... - zavart a tekintetem még mindig, de nem mondanám azt hogy az ő viselete zavar. Határozottan TETSZIK!

- Igen, mehetünk! - vigyorodom meg aztán megint, és egy véletlenszerű lépést előre megtéve, - ami egyet hátra ha ő is egyszerre indult velem - ha enged, újra előre és nyitom neki az ajtót.

- Csak Ön után! Miss... - de itt hiba csúszik az egészbe - Vagyis Danielle.. - intek szabad kezemmel előre, ahogy a másikkal magam mellett továbbra is a táska fülét szorongatom.
Izgalmas egy esténk lesz!
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:17 pm

Ahogy Jake, ő is leplezetlenül végignézett az öltönyön ismételten, és még csak takargatni sem akarta a kifejezésén, hogy ez mennyire idegen tőle. A lehető legegyszerűbb ember volt a maga kibaszott elviselhetetlen módján, és az ilyesmi formalitások hideg zuhanyként érték őt. Képtelen volt "normális" emberi öltözéket hordani. Szinte soha nem is volt neki, szüksége meg ilyesmire főleg nem.
- Gondolom nem a salátán végigmászó kukacokról volt szó azon a konferencián - jegyezte meg mindenféle gunyorosság és irónia nélkül kíváncsi éllel a hangjában, de hogy tulajdonképpen mihez is kösse a másikat, nem volt fogalma. Esetleg meg fogja tudni, és tuti, hogy akkor ki fog akadni. De nem zavarta tulajdonképpen. Biztos volt abban, hogy neki is volt olyan tudása, amiről a másiknak fogalma sem volt. Az irigység a legtöbb esetben távol állt tőle.
Ahogy elindult volna, Jake is megtett egy lépést, mire megtorpanva nézett rá, és ahogy kitárult előtte az ajtó, hosszú másodpercig bámult a másikra, aztán észrevéve magát köszönte meg ezt az egészet és lépett ki az edzőterem elé, ahol bevárta a fickót.
- Portland amúgy - szólalt meg a vezetéknevét is elárulva, és valami baromságon elkezdett vigyorogni. - Távol áll tőlem a Miss-ezés. Mármint.. csak Danielle, az bőven elég - nézett körbe valami kaja után, de aztán inkább visszalesett a Kékszeműre, oldalra döntve a fejét, mintha gondolkodna. És egyébként tényleg azt csinálta. Mégsem tudta volna megmondani a pacák ízlését, hogy mit szerethetett vagy mit utálhatott.
- Mire vágysz most? Csak mert van indiai, török, kínai, francia meg valami más cuccok is a környéken - vont vállat hetykén. Nem igazán szokott ilyeneket kajálni, általában a minél egészségtelenebb dolgokon élt, nem tudatosan, csak arra volt energiája és türelme. És azok az adagok bőven elegek voltak neki. Sosem volt kedve enni. Sokat meg végképp nem.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:17 pm

- Szóval akkor Danielle.. - ismétlek rá, ahogy kilépek mögötte és valahogy csak követem, az irányt, úgy látszik ő tudja merre megy. - Danielle Portland. Most már ezt is tudom. - mosolyodom el, ahogy beérem - Az én nevem Gryzminski.. - mellőzöm a doktorozást - Jake Gryzminski.. - ez olyan James Bond-os vagy nem?? Másodszor mosolyodom el a gondolatra, de aztán vissza a jelenbe - Lengyel név..  Vagyis az apám volt lengyel, a konferencia pedig nem.. nem a kukacokról szólt. - mosolygom megint el -  Hosszúú okfejtés volt aa.. - rövid szünet, keresem a közismert megnevezéseket.. - maradjunk annyiban hogy a neurológia legújabb kutatási fejleményei kerültek bevezetésre.. - így jó lesz. Nem tökéletes, de megfelel. - A kaját viszont rádbízom. Bízom az ízlésedben! - nézek fel az arcára mellettem, és más esetben... igen, régen lehet hogy simán.. kinevettem volna magam emiatt, hisz régen.. régen engem nevettek ki az efféle emberek, de én mindig tudtam mit akarok. Segíteni. És el is értem a célomat. - Úgy értem bármi jó amit már ismersz.. - vezetem vissza magam elé a tekintetem, csak hogy fel ne bukjak, ez Vegas igencsak külső szeglete, itt igen.. egyenetlenek az aszfaltok. - Amitől nem kapunk hasmenést, vagy hányást egész éjszakára. - hát kimondtam kereken. Na igen, nem mindig jó ami ismeretlen.
De néha megismersz ezernyi mást!
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:22 pm

Első körben a grizzly-ig jutott el fejben. Nem mert volna megesküdni arra, hogy meg fogja jegyezni Jake vezetéknevét - még akkor sem, ha már harmadjára ismételgette magában - különben is, a Jake neki tökéletesen megfelelt mindaddig, ameddig valakinek nem kellett felvágnia, hogy egy lengyel tagot is ismert. Nem mintha valaha is részt vett volna ilyen versengésben, de ki tudja, milyen hülye picsákkal fogja összekeverni a sors.
Sandán nézett fel a kék szeműre, amikor a kutatási eredményekről beszélt, de nem akarta elrontani egyelőre az étvágyát, a fellobbanó érdeklődése pedig bőven ráért a madár adagjának elfogyasztása után is. Apropó! Hirtelen fintorodott el és torpant meg az előzékenysége, és bassza meg! Nem kellett volna járatnia a pofáját. Kínosan ügyelve, hogy kihúzza magát, csak idegenül nézett végig az utcán, a cégértáblákon és megköszörülte a torkát.
- Éhen halsz, ha rám bízod magad, mert csak olyat eszem, ami rohadtul nem egészséges és tele van cukorral. Szerintem már vérmérgezésem is van attól a mennyiségtől. A lehető legtávolabb áll tőlem az egészséges életmód - rázta meg lemondóan a fejét, és lépett egyet jobbra, majd balra is egyet. Nem mintha ezen a rapid túrán eltévedt volna, de azért legalább bemutatta, hogy mindenféle kecskekaján túl is van élet és koordinációs képesség.
- Egyébként a hányás és fosás mentességet én is preferálnám - bólogatott hirtelen, de csak eddig jutott. Biztos volt abban, hogy az említett kajáldáknál adott ételeket úgy fogja túrni, mint egy hangyász a kibaszott hangyák után, de mindent el kellett egyszer kezdenie. - Inkább én bízom rád magam, de mutatom az utat. Így egálban leszünk és te sem, Agent Jake, sem pedig én nem fogom szarul érezni magam. Áll aaa...az alku? - vigyorodott el, és ha ezzel sokkolta a faszit.. hát rövid ismertségnek nézett elébe... megesett vele már ez sokszor.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:22 pm

A lány megtorpan, és nekem beletelik néhány tizedmásodpercbe míg követem. Először azt hiszem valami baj van. Kérdőn nézhetek rá, vajon meggondolta magát?? De aztán beszélni kezd, én meg hagyom, végül is.. majd kimondja ha bármi ellenére lenne én meg nemakadályozom.
És kimondja.

Egy darabig megint bambán állok. Nem, nem hosszú ideig, nem úgy mint az edzőteremben, korábban, határozottan javul az automotoros tendenciám, vagy csak a lányra szokom rá egészen, ezért hamar belerázódom a helyzetbe. Viszonylag.. hamar..

- Simán! - vigyorodom el, na igen, ez is koordinálatlan, de egyre jobban tetszik ez az érzés. Aaaaa.. szabadság érzése, vagy kötelezettségmentesség, nevezzük inkább egyszerűen valamiféle olyan életnek, amiben ezeddig nemigen volt részem. Egyszer mindent el kell kezdeni!

- Hát akkor.. - kellemesnek tetsző sóhaj - A Tied az irányítás... Nem Miss, csak Danielle! - mosolygom már csak a táskát szorongató kezemmel előre intve, CSAK LAZÁN! Igen, a ma este mottója EZ LEGYEN! És hogy mik a következmények?? Ráérünk majd ezen holnap aggódni, majd holnap... igen, egyszer bele akarok kóstolni az élet ízébe. Igen.. csak egyetlen egyszer!
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:27 pm

Összeszűkítette szemeit, ahogy megint előkerült a Miss-ezés, de aztán ahogy végül elmaradt, csak nyugodtan bólintott egyet. Az egyik, amit utált, ha lenénizték, a másik pedig ha túlságosan is sok tisztelettel fordultak hozzá. Totál felesleges volt, és különben is tett arra, kinek milyen párkapcsolati viszonyai voltak. Nem mintha bármikor is azon gondolkodott volna, hogy bárki a világon is el tudná őt viselni, de a reményhal meg utoljára. A remény meg végképp. Ki érti ezt?!
Csak egy bólintás, és már el is indult. Előre, mert az úgy teljes mértékben logikusnak tűnt, és különben sem akart zsonglőrködni trükközni azzal, hogy ellentétes irányba menne. Előbb vagy utóbb úgyis elérnek valami helyet, ahol nem csak sült kutyákat és napon érlelt bogarakat tálaltak fel, amire egyébként is nemet mondana. Nem túl mű az számára.
- Komolyan mondtam, hogy állíts meg, ha valami ehetőt látsz az úton - lesett fel Jake-re vagy fél perccel később, hogy elindultak (remélhetőleg). Nem igazán nézelődött. Sem emberek felé, sem pedig az üzlethelyiségek kirakatai felé, helyette kiszedte a dobozt a zsebéből, abból pedig egy szál cigit húzott elő.
- Ha zavar, arrébb mászok - jegyezte meg, és már tolta is a szájába, a gyújtó lángja pedig fellobbant, de várt. Egy választ leginkább, hogy most tényleg tolja-e a seggét arrébb, vagy jó lesz úgy is, ha épp indiánosat játszik füstöt eregetve.

_________________

Vissza az elejére Go down

Dr. Jake Gryzminski

Dr. Jake Gryzminski

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : Neurológus
Location : Las Vegas
Posts : 80

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:35 pm

- Rendben van. - mosolygom, kémlelve a környéket, de úgy néz ki, ez Vegas egyetlen része ahol nem lehet enni valamit.
Csak lépkedek.. a lány mellett, még akkor is, amikor előránt egy szál cigarettát, éééés...

- Nem.. hagyd csak.. majd megszokom.. - mosolygom, habááár, soha nem szerettem a dohány füstjét, átéltem pár boncolást, láttam pár szervet, tisztában vagyok vele a szer mit tesz az emberrel, de hogy is mondta az előbb?? ÉLNI!

Párat köhintek.. de aztán igyekszem visszafogni magam. Úszkálok a füstben, a nem létező szél Vegasban most lááásd, milyen erőteljes egyöntetűen támadt fel és söpri a képembe az egészet, és én akkor.. a füstön túl látom meg az a sárgán villogó M-betűt.

- Ott!?? - állok meg és irányba irányítok, bár az öltözékem.. fene ezt az aktatáskát, na meg hogy miért kellett busszal jöjjek, mégse engedjük veszni a helyzetet. Még akár valami jó is kisülhet!
Vissza az elejére Go down

Danielle C. Portland

Danielle C. Portland

WHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼Job : tattoo artist
Location : Las Vegas
Posts : 249

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   Hétf. Jan. 23, 2017 5:38 pm

Az engedélyt azért megvárta, mielőtt a láng fellobbant volna, mélyre szívva a cigi füstjét, szinte megforgatta a tüdejében, és ahogy kifújta azt, a faszi köhögése, és egyéb hanghatások egyértelműen azt jelezték, hogy zavarja ez az egész cigizzünk dolog, mire Danielle csak felsóhajtott. Akkor mégis mi az istenért engedték, ha most meg meg akarnak halni mellette? Három mély, jóleső slukk után a parázsló szálat eldobva rálépett a csikkre, amit aztán felszedett, és a legközelebbi kukába nagy ívben kidobta, mintha épp kosarazni akart volna.
Irányba nézve csak felvonta a szemöldökét és el is vigyorodott.
- Normális étel max akkor lesz ott, ha salátát kajálsz... de utána meg mekegni fogsz, remélem fel vagy rá készülve - vigyor tépte szét a pofáját, nem mintha az életben valaha is állati kajára ítélte volna bárki is. Reggel, délben, este neki aztán tök mindegy volt. Vitamint alig vett magához, hacsak a fagyiban lévő izék nem számítottak abba bele.
Elindult arra, amerre a Mekik istene rejtőzött, és mielőtt lehagyta volna Jake-et, mert az a szerencsétlen M betű úgy villogott, mint a rossz kurva a nászéjszakáján.
- Próbáltad már a füves cigit? Nem mintha most az lenne nálam... - biggyesztette le a száját szenvedve, mert ma tényleg "elfelejtett" betankolni abból, de tudta, hogy seperc alatt képes volt találni elosztót, aki simán terülj terülj asztalkámat játszott volna, ha drogot akart, de most.. előbb kajálni fog. Annyit, mint egy madár és olyan egészségtelenül, mint amilyen egy elhízott pióca volt egy vérfürdő után.
- Tudod mit? - vigyorodott el, amikor eszébe jutott valami... - Ha bármit is terveztél mára az edzés után, mondd le.. kivéve, ha egy alapos dugás lenne az - oldalpillantással vigyorgott rá Jake-re, de nem árulta el magát... hogy sokkolni akarta a másikat? Előfordulhatott. És talán még élvezte is. - Lefoglallak mára - jelentette ki. Persze ha a fickó temetésre ment volna, az istenért se akarta volna visszafogni. Egyéb esetben... biztosan.

_________________

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomWHAT HAPPENS IN VEGAS
▼ STAYS IN VEGAS ▼
TémanyitásTárgy: Re: My way - my moves   

Vissza az elejére Go down
 

My way - my moves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Las Vegas :: Külváros-