FIGYELEM! |
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
|
Top posting users this month | |
discord |
Discord
Regisztrálj az oldalra
|
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 102 fő) Pént. Okt. 18, 2024 6:39 am-kor volt itt. |
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
October Soininen Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
| #301Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Szept. 07, 2020 3:38 pm | |
| A ruháim – amiket nem is olyan régen húzta fel –, most a hálóban hevernek szanaszét, és vehetem vissza. Na nem mintha bánnám az okát, amiért meg kellett szabadulnom tőlük. Egyáltalán nem kapkodok. Kissé komótosan szedegetem fel és húzom magamra az alsóneműket, a nadrágot, majd a pólót. Azt kívánom, bárcsak megállíthatnám az időt, vagy legalábbis, bárcsak néhány nap múlva kéne menni. NY után pedig… Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz; Ville hetekig turnézni fog. Átfut az agyamon, hogy Normális ez? Hogy pánikolok? Hogy már jóelőre baszottul hiányzik? Miközben öltözködöm, ráemelem a pillantásomat. Kettőnk közül valószínűleg engem visel meg jobban a hiányának a gondolata és a ránk váró egymástól való távollét. Valszeg csak a hormonok teszik ezt velem; nem kéne azon bánkódnom, hogy mennem kell, vagy hogy neki kell mennie. Elvégre felnőtt emberek vagyunk. Lehet, hogy csak félek. Attól, hogy talán… ha most kiteszem a lábam a házból és elköszönök tőle, többet nem látom viszont. De miért? Hová menne? Vagy én hová mennék? Az ég szerelmére, ez csak New York! Nem egy másik galaxis. Már most türelmetlenül várom a legközelebbi viszontlátást. Miután visszahúztam a pólómat is, fogom a töltőt és a mobilomat az éjjeliszekrényről, és kibattyogok a nappaliba, ahol Ville is megtalálja a saját felsőjét. Eszemben sincs rohangálni, mint pók a falon. Épp időbefagyasztó-mágiát gyakorolok. Villet nézem. „Azt tudod hogy pokolian fogsz hiányozni... ugye..?” A szavaira elvigyorodom. - Valami effélében reménykedem. – döngöm hamiskás hangon, és ahelyett, hogy valami nyálas szöveggel felelnék, inkább odamasírozok a konyhapulthoz, és becsúsztatom az ott pihenő táskámba a mobilomat a töltővel. Szembefordulok Villel, és balom mutatóujjával pisztolyt formálva a pult végében posztoló mézes-csuporra bökök. Tudom, hogy nem gyenge elméjű, és valószínűleg fel fogja találni magát, de nem árt némi instrukció – csakhogy megkönnyítsem a dolgát. - Kápé a bödönben. – kacsintok rá. - ...És nyugi, valószínűleg te is hiányzol majd nekem. – fűzöm hozzá gonoszdi vigyorral az arcomon. |
| | Ville Deadman Wallow
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
| #302Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Szept. 07, 2020 5:02 pm | |
| Elmosolyodom. Csak úgy, az orrom alatt. Lehet hogy beillik valamiféle vigyornak is, de azért komolyan tetszik a tudat, hogy... ...hogy a dolgok így alakultak. Álmomban sem kívántam volna másként...
Még mindig követem, szemmel, de továbbra se mozdulok. Csak míg be nem nyögi a lóvés dolgot, ekkor van hogy megforgatom a szemeimet. De egy árva szót nem szólok. Csak kénytelen.. kelletlen.. - vagy legalábbis úgy játszva - megteszem azt a minket elválasztó néhány lépést, de előtte nem állok meg. Simán tovább lépek, és csípővel - úgy ahogy van velem szemben - a hátával felkenem a pultra. Csak úgy.. az orrunk szinte összeér, ahogy belenézek a szemeibe.
- A 'valószínűleg' nem egy megnyugtató szó! - tartom a szám az övé fölött. Előtt.. Részletkérdés.. - .... De mondjuk hogy most elhiszem.. - elvigyorodok, aztán a száját újra megtépem. Rohadtul nem fog velem játszani...
- És nyugi... vettem az adást, attól még hogy te jobban érdekelsz.. - és elvigyororodok. Oké, lóvé... vettem. Csak ne ragozzuk ezt már túl!
|
| | October Soininen Wallow
| #303Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Szept. 08, 2020 9:58 am | |
| Hagyom magam nekitaszítani a pultnak. Közben is zavart pír keretezi a mosolyomat – a közelségével és a hevességével még mindig zavarba tud hozni annak ellenére, hogy már nagyon sok mindenen túlvagyunk. Azt hiszem, Ville örök életemben ilyen nagy hatással lesz rám. Miközben magyaráz, sunyi vigyorgás közepette vizslatom a tekintetét. Bízom benne, hogy tudja, csak szivatom. Mert az olyan jó. Meg is kapom érte a magamét. Levegőt venni sem hagy időt, nem hogy válaszolni. Vad csókja, mint az édes méreg. Ville szinte berobbant az érzékeimbe a művelettel, én pedig megadtam neki magam, ahogy a száját az enyémre szorította. Néha olyan heves, hogy alig bírom vele tartani az iramot. Miután szabadon ereszti a számat, ő szólal meg előbb. „És nyugiii... vettem az adást, attól még hogy te jobban érdekelsz.” Finoman megpaskolom két tenyérrel a mellkasát. - Na jó… Most már tuti, hogy hiányozni fogsz... És ha az volt a terved, hogy az őrületbe kergess, akkor sikerült. – dünnyögöm. Nagyot sóhajtok. Vár rám a taxi, Allen, New York, és egy elvégzendő feladat. Még egy kicsit elidőzöm a szemein és az arcán. Elódáznám az indulás percét. Nem mintha ne lennének képek róla, amiket nézegethetnék, de mindenestül nagyon-nagyon az emlékezetembe szeretném vésni. - Ideje menni. – búgom halkan, beletörődve. Nem mintha olyan rossz dolgom lenne NY-ban, csupa imádnivaló ember vesz majd körbe. Bízom benne, hogy a munka, az emberek és az ottani események majd alaposan lekötnek és segítenek elterelni a gondolataimat Ville hiányáról. Mert ez valami veszedelmes érzés. Épp csak visszajött, és már el is köszönök tőle. Ha enged, ellépek a konyhapulttól, kezemben a kistáskával, és kisétálok az előszobába, ahol belebújok a vászoncipőmbe és a fekete dzsekimbe. Egyáltalán nem kapkodok. Miután készen állok az indulásra, Ville felé fordulok, ha ott van a közelemben. - Hááát… Tiéd a kégli. – magyarázom a szemeibe mosolyogva - Lakd csak be. – ezzel lábujjhegyre magasodom, és ha Ville hagyja, szájon puszilom. Ezzel kinyitom az ajtót és kilépek a folyosóra, majd Ville-vel az oldalamon lecammogok a lépcsőn és kilépek az utcára, ahol az épület előtt ott parkol a taxi. |
| | Ville Deadman Wallow
| #304Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Szept. 08, 2020 12:39 pm | |
| Látom én a szemeiben... Már hogyne látnám. Ettől még nem baj, ha tanul belőle. Vagy legalább én tanulok... Jólesik megtépni a száját, és ha nem szorítana az az átkozott taxi, az biztos hogy újra felraknám a pultra. De marad az egyszerű fantázia, elvégre tudom hogy mennie kell. Muszáj... Ezért...
Kényszerű sóhaj hagyja el a tüdőmet, úgy a felét, sikerült elnyomni. Alig hátrébb lépek, csak annyira, hogy már ne szorítsam... 'annyira', de azért még rendesen hozzá érjek. Mert így esik jól.
- Lehet hogy az volt. - vigyorodom el. - De hogy mennyire sikerült.. - csak most lépek még egyet hátra tőle, de vele együtt fordulok, ahogy ő ellép mellettem. Már ha ellép. Az én agyam meg beleakad, hogy most melyikünk is.. lehet nehezebb helyzetben. Oké, nemcsak ő pörgött fel..
Hamar pörgetem tovább a dolgot, vagy legalábbis megszívva az orromat figyelem. Aztán az eszembe jut még valami. Könnyű áldás a fortyogó tűzre... Azzal még mielőtt követném, magamhoz veszek egy újabb szálat, a gyújtóval is megküldve, és csakis azután lépek utána. Csúszik is be a farzsebembe.
Az újabb szavai.. az puszi a számon, kellemes bizsergést hagy emlékbe, de ennek ellenére követem. Bárhová követném. Úgy igazából... egész NewYorkig ha kell, de tiszták az indokok. Ezért egy további kurva szót se szólok, amíg lebaktatunk a lépcsőn, nyílik előttem az ajtó, és őt követve kilépek. Kurvára nincs ehhez az egészhez kedvem...
Rohadtul nem akarom hogy itthagyjon.
|
| #305Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Szept. 08, 2020 4:18 pm | |
| Nagyon korán van még. Szinte senki sincs az utcában, leszámítva azt 1-2 embert, aki most indul munkába, a taxist és minket. A járdán, közvetlenül a járgány mellett megtorpanok. Szemben Villel. Baromi nehéz ez. Mégsem akarnám jobban megnehezíteni a helyzetet, és nyakig elmerülni ebben a fos érzésben. Valami segít is, hogy némileg kizökkentsen belőle; Regie verdájának látványa, látom Ville válla fölött. Ott parkol a közelben. Szerencsére egyben van, és nem lopták ki alól a kerekeket reggelre. A tekintetem aztán visszavándorol Ville arcára. Ha a közvetlen előttem ácsorog, két kezem ujjai lassan belemarnak a pólójába és belekapaszkodnak. - Nagyon rühellek búcsúzkodni, meg aztán, csak a várost hagyom el, nem a bolygót, úgyhogy… inkább nem köszönök el. – nem hát, mert mindjárt elbőgöm magam - Úgyis hamarosan látjuk egymást. – magyarázom mosolyogva. - Megígérem, amint tudlak, hívlak. – tudom, hogy ez sokat jelent neki, nem akarom, hogy Allen miatt aggódjon, azt meg végképp nem szeretném, hogy kombináljon. Ha Ville engedi, akkor a pólójánál fogva lejjebb húzom magamhoz. Csakhogy megcsókolhassam. - Ha esetleg eszedbe jutna a fiúkkal ittalvós pizsipartit tartani, melegen ajánlom, hogy tüntesd el a nyomait. – dünnyögöm aztán a szájára vigyorogva. |
| | Ville Deadman Wallow
| #306Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Szept. 08, 2020 5:41 pm | |
| Hát ittvagyunk... Vagy legalábbis ott, ahol lennie kell, és valahogy.. nem tudom hogy bánom e ezt az elhúzódást. Elhúzást... Tökmindegy! De hamar kiver a fejemből minden gondolatot, ahogy közelebb lép, belemar a pólómba, és eléri hogy rá figyeljek. Ki másra figyelhetnék??
Figyelem a szavait, de ettől még nem akarom tudomásul venni őket. Valami szorít belül. Legbelül. Valami elkerülhetetlen. És ahogy egyre inkább próbálkozom és nyomom el, az egyre inkább akar világot látni. Ezért egyszerűen lenyelem.
A csókja mondjuk hogy jótékonyan hat. Az újabb szavai is, nem távolodom el, még ott a száján, hosszúra húz a vigyorom, és...
Valamit mondanom kéne.. Annyira érzem... Mégse a megfelelő szavak jönnek.
- 2... NAP! MAXIMUM! - ezt még mindig ott a száján, ahogy a vigyor alábbhagy az igyekvésben, és nagyon is komolyan gondolom. Megnyugtatásul... Igazából önmagamnak. És enged vagy nem enged, a biztonság kedvéért még utoljára, jóóó alaposan megcsókolom. (Utálom ezt a szót... 'utoljára'...) És csak ha végül ő az aki megválna tőlem, vagy a taxis beletenyerel a dudába, akárhogy is, csak ha ő akarja, csak akkor engedem. És szárnyaszegetten figyelem ahogy becsapódik az ajtó...
Nem mindig jó hollónak lenni....
|
| #307Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Szept. 08, 2020 7:50 pm | |
| - 2 nap. – ismétlem meg a szavait rásuttogva a szájára, miközben a homlokom a homlokának dől. Pokoli nehéz az elválás. Bár tudná… Talán tudja. Nem akarok menni… Nagyon nem. Kellemesen zsibbad a szám Ville csókjától. Lassan leízlelem a bizsergést az alsó ajkamról, és csak aztán motyogok valamit. - Fantasztikus volt az éjszaka... – suttogom. Banditamosoly jelenik meg az arcomon. És valahogy csak most kezd igazán tudatosulni bennem minden… - Van egy feleséged. Nekem meg egy férjem… És nem is akármilyen! – kuncogok halkan. Elhallgatok néhány másodpercre, nem törődve a taxissal. Bár, szerintem neki mindegy mennyit vár, az óra ketyeg, majd kifizetteti velem. - Nagyon szeretlek. – fűzöm mondandómhoz a végszót, és muszáj, hogy megcsókoljam. Megint. Még egyszer. Utoljára. Kell az útravaló. Ezzel köszönök el tőle. Nem szavakkal. Lassan elhúzódom Villetől, elengedem a pólóját, és őt nézve odalépek a taxi hátsó ajtajához, hogy kinyissam. Végig rajta tartom a szemem, intek neki a szabad kezemmel, és beszállok a járgányba. Amint elnyel az utastér, a motor felbúg, a kocsi megindul, és elgurul az épület elől. A szélvédőn keresztül is Ville távolodó alakjára tapad a tekintetem. Egészen addig, amíg látom őt. Csak akkor fordulok előre, miután már szem elől tévesztettem. |
| | Ville Deadman Wallow
| #308Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Szept. 09, 2020 12:01 pm | |
| Sose gondoltam hogy valaha ilyen nehéz lesz... Hogy lesz ilyen nehéz. Bármi is. Mondhatnám azt hogy csak 2 nap... ahogy mondtam is, de annyira örökérvényűnek tűnik minden... És én jogosnak érzem kapaszkodni...
Amint újra beszél, az én homlokom még mindig ott az övén.. És igen, bólogatok... azt hiszem... Biztos vagyok benne! Életem legszebb éjszakája volt, és nem adnám oda soha, SENKINEK!!! És a szó... férjem... megédesíti a számban ezt az ízt...
- Kettőt pislogsz és ottvagyok... - csak belső mosollyal engedem, az arcomon inkább feszültség fűz. Önmagam ellen cselekszem... Az ösztöneim ellen... Minden ellen ami azt mondja: "NE engedd el!!! Ha már megfogtad, a Tiéd... NE hagyd hogy elmenjen!!" Mégis felülír a józanész...
Az újabb csókja már teljesen helyénvalónak hatott.. Ahogy az is ahogy beszáll a kocsiba, teljesen valóságos, én meg ott, egyszeriben lefagyva csak állok, és nézek utána. Nem mozdulok... Egész addig amíg csak látom eltávolodni a járgányt... Egy darabot vitt most el belőlem. Jól érzem, már most érzem az ürességet...
Kell rá az a füstölgő cigaretta.
|
| | Ville Deadman Wallow
| #309Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Szept. 09, 2020 12:52 pm | |
| *** Talán percekkel azután, hogy hűlt helye.. volt, az az ujjaim között feszítő cigaretta is tövigégett, így elkerülhetetlenné vált a tudat, hogy egyszerűen eldobjam, és vissza, fel... menjek, ezúttal egyedül. Csakhogy amikor ujjaim ráfűződnek a kilincsre, tudatosul a tudat, hogy az ajtó ZÁRVA.. nekem meg egyetlen épeszű kulcsom sincs. Na fasza.... Telefon fenn.. vagy legalábbis valahol elhagytam az utóbbi időben, a betörés meg szóba se jöhet. Nem akarom a sittről felhívni mielőtt felszállna.. azzal a vízfejűvel, Grid meg...
Muszáj lesz ezt megoldani...
Lecsúszik a seggem, le a zárt ajtó mellett a földre, és felhúzom a térdeimet. Csak.. jön erre valamikor valaki.. Valamikor... És most bánom csak igazán, hogy nem egy egész dobozzal rántottam le. Legalább kellemesen telne a várakozás...
|
| | Wilson néni
Job : Nyugger
| #310Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Szept. 09, 2020 4:13 pm | |
| Wilson néni papucsban csattog végig a folyosón. A kijárat felé tart, közben is szövegel. - Már megint, te macska? Há mi a rák bajod van, hogy folyton kifelé kéreckedel??? Nem jó itt benn? Folyton menegetned kell, he? Hát akkor mennyé, te paraszt. Ezzel kilöki a főbejárati ajtót, mire a jószág kiszáguld az utcára. - Aztán nehogy megint ideszarj nekem a ház elé, mer bízisten belevágom az orrodat, oszt virnyoghatsz az állatvédőknek! Ekkor a jóasszony meglát valakit a fal tövében ücsörögni. - Hát te meg mit búslakodol itt hajnalok hajnalán te gyerek? Melyik rotty koncertről szalajtottak? Aszt itt laksz-e a környéken vagy csak hajléktalankodol? Jobban szemügyre veszi Villet. - Óóó! Várjál már... Erre a tészta képedre határozottan emlékszem! Te mászkálsz ahhoz a finn kislányhoz az első emeltre! |
| | Ville Deadman Wallow
| #311Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Szept. 10, 2020 1:27 pm | |
| Hirtelen csapódik ki az ajtó, engem meg meglep elsőre. Nem mintha ne számíthattam volna rá.. számítottam, vagy legalábbis kellett volna, de mielőtt feltápászkodok, kiszáguld egy vernyákolós macska. És követi egy fura öreglány....
Megáll... engem bámul. Én meg visszabámulok. Elsőre... Másodikra dől belőle a szöveg, de engem meg nemérdekel, nem, most, így hamar feltolom a seggemet, és nekikászálódok hogy belépjek. De jól jönne most az a cigi...
- Ja... October.. - ennyi amit kicsikar, de már söpörném is félre, vagy legalábbis inkább egyszerűen megkerülném. Határozottan ez nem a társalkodós napom.
Van olyan??
|
| | Wilson néni
| #312Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Szept. 10, 2020 1:53 pm | |
| Wilson néni, amint érzékeli a szándékot, azonnal elállja Ville útját. - Hová-hová, fiacskám?! Tudtommal nem itt laksz! A kislány pedig most ment el hazulról. Láttam!... Nem fognak ám itt mindenféle pernasuhajderek beszivárogni a lakásba, hogy aztán kedvükre randalírozzanak szerteszéjjel mindent! De nem ám, amíg én élek! Ejjj!... És hogy képzeled? Hogy csak így idecsikkezel nekem a bejárat elé??? He? Azonnaltessékfelszedni! Addig innen el nem mész! |
| | Ville Deadman Wallow
| #313Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Csüt. Szept. 10, 2020 2:10 pm | |
| De a vén tyúk elém lép. Megakadályoz a lépésben, én meg elsőre meglepődöm. Most tényleg kötözködni akar!??
Megállok, de csakmert úgy tartja kedvem. HÜLYESÉG! Simán áthajthatnék a némberen, de valamiért... most nem tenném ezt meg Octoberrel. Helyette egy elnyeltet sóhajtok.
- Most tényleg játssza a szipirtyót?? - egyszerű zsigeri kérdés. - Vagy az!?? - ez már inkább meggyőződés. Persze az is megfordul a fejemben, hogy egyszerűen itthagyom és visszamegyek, vissza a stúdió fölé, de nem hagynám szarban Octobert. Tutira nyitva a lakás...
|
| | Wilson néni
| #314Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Szept. 15, 2020 5:02 pm | |
| - Szerencséd, hogy nincs nálam a seprű te gyerek! Adnék én neked szipirtyót meg arcoskodást! Következő életedben is azt emlegetnéd! Wilson néni juszt is elállja Ville útját az ajtóban. - Aztán az a kislány tudja-e, hogy itt ólálkodol, he? |
| | Ville Deadman Wallow
| #315Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Szept. 16, 2020 4:14 pm | |
| Megforgatom a szemeimet. Ez elől nem szabadulhatok...
- Persze hogy tudja. - dörmögöm. - Én leszek a házivérebe amíg lelépett, nekem kell bokánharapni ha valaki be akar jönni, akarja kipróbálni!?? - a szemöldökeim a homlokomon akadnak. Full komolyan beszélek... És ha találok egy kis lyukat, bármit amin lehetőségem van, a nyanyát kikerülve belépek. De ha nem...
|
| | Wilson néni
| #316Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Szept. 16, 2020 4:34 pm | |
| - Véreb mi? – füstölög Wilson néni, miközben úgy hunyorog, hogy a vadnyugati revolverhősöket is megszégyenítené. Pár másodpercig szkenneli Villet, de aztán... - Megjegyeztem ám a képedet te gyerek. Ha rendmegbontózol itt a házban, bízisten elkaplak, ledarállak, megetetlek a kanárimmal és soha többet nem hall felőled senki. Elég érthető vagyok? – Wilson néni ezzel sarkon fordul a bejárati ajtóban, és visszaindul a lakása felé. A seprűjéért megy. Elvégre Ville összecsikkezte a lépcsőt. Most az egyszer elnézi neki, de a szemét nem maradhat ott. |
| | Ville Deadman Wallow
| #317Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szer. Szept. 16, 2020 8:23 pm | |
| Ledöbbennek. Sejtettem én hogy ez egy unalmas környék, de ez a banya asszem túl sok sorozatot nézett. Mégiscsak állok ott amíg ellép. És ellép, ez az egy jó benne, az ajtóba belekapaszkodom, mielőtt zsigerből újra bevágná előttem, és amikor úgy tűnik, végre eltűnik, csak akkor indulok el felfele. Odafenn a hátrahagyott lakás fogad. Talán hálás is vagyok a kis közjátéknak, amiértnem kellett azonnal visszajöjjek, de most se, az üres helyen, nemigen tudok mit kezdeni. Ezért csak arrébb rakok egy szanaszét hagyott pólót...
De aztán mást gondolok.. Mégiscsak újra érte nyúlok, és az orromhoz emelem. Hogy jóóól beleszippantsak a közepébe, felfedezve az ő illatát. Elmosolyodom... A szemembe akad a gyűrű a kezemen, és egyből eldobom a cuccot. Megforgatom az ujjamon... Kétségem se fér hozzá hogy jól tettem. Soha nem tettem még ekkora hülyeséget, de ez... Vagy ezerszer is megtenném újra!
Elmosolyodok, de aztán az ablakhoz lépek. Ki az erkélyre. Magamhoz rántok egy újabb cigarettát.. na jó, kettőt. Max hármat... Azzal azonnal az orrom alá gyújtom.
Megkapaszkodom a korláton, és hagyom hogy az események dolgozzanak a fejemben. Muszáj összeszedni, mihez is kezdjek...
Először is fel kell hívjam Demient. Tartozik nekem, épp ideje, hogy törlesszen, és kiperkálja azt az ötezret. Ha elviszi a kápolnába, a többit elengedem. Aztán azt a retkes taxit is el kell intézni. Megígértem... Így bár kellemes emlékek fűznek hozzá, mégis van rá ember, aki ezt is rendezze. Ráér a törlesztés később.
Újra szívom a cigarettát, már a sokadik slukk marja fel a torkomat. Grid.. Ő lesz a következő... Na ő már nehezebb menet lesz, de őt is a sorba kell vegyem. Vissza kell szerezzem a pénzemet.. és vissza kell szerezni az életem! Nem hagyhatom hogy továbbra is ő diktáljon. Elég volt belőle!
Magamhoz veszem a telefont, és azonnal tárcsázom is a számot. Demien, veszi fel, hamar vázoloma helyzetet, csak szűkkörűen, mindenről neki se kell tudni. Pipa...Aztán jön a taxi... alig pár órával később már odalentről csengetnek, én meg egy újabb szál cigivel a számban leviszem a kulcsot. (Az Octobertől elvett némi összeggel.) Csak össze ne fussak azzal a némberrel... A taxi is kipipálva, pedig alig órák teltek el. Újra a kápolna következik.. jön a hír, minden rendben, másnap reggelre ígérik az érvényességet, de újabb kétezer lesz. Szuper.. Megint telefon Demiennek.. nem, még most sem újabb anyag van terítéken, most is csak szívesség kell. Kétezer.. Megint. A kápolnába.. megint... Zsong a fejem, de muszáj ezt elintéznem. Mert el AKAROM intézni!!
Olyan 11 lehet, mire úgy tűnik minden sínen. Talán el is aludtam.. némi időre, legalábbis a fotelben ébredek, de kiégette a földre esett cigaretta...
- Bassza meg...!!! - gyorsban eltaposom. Nagy levegőt szívok be, és jól jönne most némi por. De egy centem sincs, és különben is muszáj hogy még Grid elé menjek. Oda is megvannak a terveim...
Újabb telefonok, most gyümölcsöznek csak a régi kapcsolatok. Az ismerős.. ismerősének az ismerőse... Bárki, aki bátran tesz szívességet, ha cserébe idővel magasabb összegek várhatók. És ezen eszemben sincs spórolni... A részleteket telefonon beszélem le, és már meg is van az időpont. A találkozó időpontja. Kinyomom a gombot, és egy taxit rendelek időre. Ide a ház elé, alig fél órám van. Addig burkolni kéne valamit, de megnyitva a hűtőt, az eszembe jutnak a szavai. "... Ugyanis tök üres a frigó." - ezért egyszerűen becsapom."
Hátakkor... irány zabbantani valamit.
|
| | Ville Deadman Wallow
| #318Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Pént. Szept. 18, 2020 3:00 pm | |
| Már a kezemben a kulcs.. - csak el ne felejtsem. Nyílik az ajtó, amikor valami csörgésre leszek figyelmes a háttérből. Bassza meg a telefonom... Megint majdnem itthagytam, így félbe-nyitva hagyva az ajtót, hirtelen mozdulok, és érte nyúlok. Elsőre a kijelzőt nézem meg. De nem az fogad akit vártam.. A FASZT! Szélesre húz a vigyorom. Valaki sokkal jobb annál!
Benyomom, aztán a fülemhez emelem. Képtelen vagyok lemosni a vigyoromat.
- Szia.. - a hangom mélyen zengő.. kedves... Fogalma sincs róla mennyire örülök neki...
- Te sosem hívsz rosszkor... - a hangom mosolyog, és egy lépés előre, az ajtót fél lábbal berúgom, hatalmasat csapódik a háttérben. Én viszont visszahátrálva az ágyon egyszerűen hanyattdőlve elterülök. Nyekkenek a művelet alatt.
- Az az öreglány?? - kérdezem - Szóval te állítottál rám ellenőrző készüléket.. - vigyorgom. - Tudtam én hogy félsz itthagyni amilyen kapós vagyok. - oké, ez igaz.. az volt. Most már kitérdekel. A napot tekintve viszont..
- Semmi extra.. Itthagyott a nejem, szóval lógatom az orrom.. - és vigyorgok. Veszettül. Teljes terjedelmében, már a szó: nejem, megbizsergeti a halántékomat.
Ilyen lesz ez innentől mindig..!??
---------- |
| | Ville Deadman Wallow
| #319Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Szomb. Szept. 19, 2020 12:55 am | |
| |
| | Ville Deadman Wallow
| #320Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Okt. 06, 2020 3:09 pm | |
| Vissza NY-ból...Még percekig fetrengek ott, pedig óráknak tűnnek. Nincs kedvem felkelni. Nincs kedvem elindulni... Nincs kedvem... egyáltalán az ügyvédek szemébe nézni, habár tudom hogy muszáj lesz. Muszáj ezt meglépni...
Csörög a kezemben a mobil, de csak ránézek és látom hogy a taxi az. Kinyomom. Feltolom magam, fel az ágyról, megindulok az ajtó fele, amikor az eszembe jut még valami. Már a bejáratiból fordulok vissza.
Feltúrom a szekrényt, megtalálom azt a gépet. A laptopot. Nem vagyunk nagy haverok mi ketten, de kecsegtető az az esti opció... Elmosolyodom, és a vállamra dobom mielőtt kilépek.
A nyanya hálaistennek nem cövekelt le a bejáratiban, így már újra cigarettára gyújtva lépek ki. Berakom magam a taxiba, és már csörgök is.. Dieternek.. onnan is kéne egy szívesség. MEGHÁLÁLOM! Sokszorosan...
Igyekszem nagyvonalakban ledarálni mire is van szükségem, és gyors kitérővel a stúdió fele dobom be a gépet. Aztán tovább.. Már vár a cím! Várnak az ügyvédek.. És vár.. egy hosszú és lehetetlen nap.
Mondjuk az éjszaka már annál inkább megmozgat!
|
| | Ville Deadman Wallow
| #321Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Kedd Okt. 06, 2020 4:21 pm | |
Hogy elfáradtam volna?? Még talán azt is. A hosszú.. és nehéz.. jogi blabla, egyáltalán nem az én asztalom, ahogy az se, hogy ahhoz látniuk kell a szerződéseket, hogy ha így.. akkor ez így van, ha úgy, akkor meg úgy, vagy tökmáshogy. Nehéz a fejem, kurva sok sületlenséget toltak bele, és szükségem volt ehhez egy pohár whiskyre. Vagy kettőre... Hazafelé pont ezért tettem egy kis kitérőt.
Kezemben az üveggel, már újra sikerül kikerülnöm a némbert, köszönhetően hogy a kulcsaim is megvannak. Caplatok fel a lépcsőn, a számból most nem lóg cigaretta, de biztos vagyok benne ha fölérek, rágyújtok egyre. Csörög a kulcs.. mintha egy buldózer taposott volna le, nem is kell a pohár, már az ajtóban tépem le a kupakot - mire vártam eddig?? - és alighogy beléptem az ajtón, meghúzom az üveget. Csakhogy úgy kellemesen marja végig a torkomat.
Már nyugodtabban.. valamivel.. keresi végig a lábam az ismerős terepet. Itt végtelen nyugalom fog el. Mintha minden rendben lenne. Mintha minden... csak a lehető legtökéletesebben alakulhatna, és itt ezt hajlandó is vagyok elhinni. Vele bármit elhiszek..
Koppan az üveg alja a konyhapulton, de a nyakát még nem engedem el. Hív a cigaretta.. Hív egy régi élet. Nem a dugás, nem egy nő, vadul lihegve a feje fölött, inkább a felelőtlenség érzése... Akkor még minden annyira más volt...
Magammal rántom az üveget, de az a belső hang, végig azt mondogatja már ideje volt. Felnőni... Meglépni... Megtenni ezt a baszottnehéz lépést. És bár fáj... minden egyes izmomban érzem, mégis tudom hogy ez a helyes lépés. Nem tehetek másként...
Parázs izzik, öngyújtó villan, ahogy kitelepszek az erkélyre. Eljátszok néhány gondolattal. Néhány régivel, és mellételepszenek újak. Eljátszok azzal is, hogy hogyan is fog ez kinézni. A holnap... Hogy talán újra elgurul e a gyógyszer... Hogy lehet e eredménye... Van annak értelme ha újra neki megyek?? Hogy képes leszek e megállni... Felülemelkedni. Hogy képes leszek e bármire a közelében, de legalább hideg fejjel túlélni. Hogy képes leszek e.... .. épeszű emberként viselkedni.
Muszáj hinnem benne. Ez az egyetlen amim van. A reményem. És a tudat, hogy valaki hisz bennem...
Elmosolyodom a gondolatra, de sikerül a cigaretta szívása közben. Így a füst közben kiszökik. Vesztes egy helyzet, ezért megfordulok, újra belövöm a whiskyt ott nem messze az asztalon, és inkább leöblítem egy következő löttyel.
Csakk... .. bátorításként.
Mennie kell! ... menni fog... |
| | Ville Deadman Wallow
| #322Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Vas. Okt. 11, 2020 12:55 am | |
| Talán a harmadik cigarettán vagyok túl, de ami a biztos, hogy legalább a fél üveg whiskey-n. Fel se tűnt hogy ennyi fogyott.. Meglötykölöm az üveget az orrom előtt, és eszembe jut az a részlet, hogy talán nem kéne benyakalnom az egészet. Hát hogy fogom így... 'állni' a sarat az éjjel... De aztán... Újra meghúzom az üveget.
Ez még sose jelentett gondot, pláne ha ő lesz ott a túlvégen...
Elmosolyodom, és máris az eszembe jut az a gép. Dieter biztos kint hagyta az ajtó mellett, így egy utolsót szippantok, a félig égett blázt elhajítom le a erkélyen, és még mielőtt belépnék az üvegajtón, az éjszakába fújom ki. A szemeim azonnal keresnek. És nem is kell sokat! Máris megtalálom azt a táskát az ajtó mellett, és belefűzöm az ujjaimat. Az üveget az ajtó melletti benti izére teszem le.
Hogy hogy is van ez?? Emlékszem, Dieter egy időben próbálta tanítani a fejemet, na meg a srácok... De ők inkább mutogattak a neten, hatalmas csöcsök, az esti fogások, vagy épp duhajkodás, de sose kellett ezzel az egésszel érdemben törődjek, most mégis kecsegtető ez a lehetőség. Ezérthát... Megtalálom a végét, a madzagnak biztosan. Bedugom. A helyére. A cuccot elfektetem, nem messze az ágyon, volt már ilyen, volt hogy unalmas órákban a többiek ezerrel nyomatták a pornót, de ez a része engem sose érdekelt. Én csinálni szeretem..
Elvágódom az ágyon, de jön velem a whiskey-m. Csak a plafont bámulom. A telefon csippan, rajta egy üzenet. Dieter az.
"Na? Megvan a cucc? Elvitettem ahogy kérted."
Elvigyorodom. Lerakom az üveget, az ágy melletti kis szekrényre, megtámasztom a fejem, az egyik párnát gyűröm be, és azonnal írni kezdek.
"Kösz, haver, minden a helyén. Jövök eggyel."
Aztán küldöm.
Hátrahajtom a fejem, a telefon leesik mellém. Újra én és az üveg. De csak szorongatom. Ölelgetem... Ha már valaki mást nem lehet. Bámulgatok... Nagy a csend.. aztán...
Hogy mikor aludtam el, nem tudom. Az üveg fekszik mellettem, az ágy ázik. Csicsog. Azonnal érte kapok. Ahogy az én egyik gatyaszáram is, de a legkevésbé se érdekel. A telefonért nyúlok, kilenc alig múlt, de vár ott valami sokkal kellemesebb. Egy üzenet... TŐLE! Elvigyorodom, és azonnal belelépek, de nem az fogad amit vártam. Valami sokkal... ... megmosolyogtatóbb annál...
Szia! Ne haragudj, bealudtam. Itt mindjárt éjfél van. Bánnád, ha átraknánk az online randit holnapra? Piszok fáradt vagyok. Nagyot sóhajtok, de nem mert bármit is egy percig is bánnék. Azonnal visszaírok."Semmi baj. Aludj csak. Holnap hívj!"Azzal nyomom is a küldés gombot. És érkezik is a válaszom.Oké. 7-re megyek reggel, nálad akkor még csak hajnali 4 lesz. Inkább ebédszünetben hívlak, az a te időd szerint kb 10-11 óra. Aludj jól! Elmosolyodom, megint. Azzal elengedem a telefont, és újra a plafont bámulom. Alig várom a holnapot... Az estét.Egy félfordulatot fordulok, és valamikor elveszik az a kép. |
| | Ville Deadman Wallow
| #323Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Okt. 12, 2020 3:02 pm | |
| Csippan az a vacak... De nem eskü hogy felébredek, mégis, az agyam hátsó szegletében valami mocorogni kezd. Mégsem elég erős ahhoz hogy felébredjek. Így alszom tovább...
A nap süvítő sugarai keltenek, meg valami átkozott dudálás! nem úgy volt hogy ez egy csendes környék?? Baszod...
Kitörlöm a szemeimet, de húz még vissza az ágy. Ám valami más is húz.. egy emlék. Egy olyan emlék amit lehet hogy csak álmodtam, de azonnal a telefonom után keresek. Valahol bele van fűződve az ágytakaróba vagy mibe.
- Meg is vagy.. - dünnyögöm, még egy szemtörlés. Csak a biztonság kedvéért. És láááám.. valami ott villog. Valaki. Elvigyorodom.
Azonnal lépek is az üzenetbe, és próbálva kitisztítani a fejemet olvasom.
Jó reggelt!!! Már alig várom, hogy lássalak, és… Na mindegy. Addigis szeretnélek kárpótolni az elmaradt online randiért. A nejed készült ám rá... Később hívlak.
UI.: Reggel te voltál az első gondolatom és magamhoz nyúltam. Szóval jó lesz, ha mielőbb idetolod azt a helyes kis képedet és megmutatod ki az úr a háznál. A végére teljesen kitisztulok...- Hű! - ennyi sikerül. A többi fejben játszódik le. Na meg a gatyámban. Baszott élet hogy miért nem szálltam fel tegnap arra a gépre... Összefolyik a számban a nyál, de visszaesem. A hátamra.A plafont bámulom. A telefon még ott van a kezemben, de közben vigyorgooook... Ahogy a belenyilalló fényt takarja a szemem elől a másik kezem. Már alig várom az estét...Eldobom a telefont, alig idővel később. Feltornázom magam. Bevetem a zuhanyba, a gatyám már nem csicsog, de mintha egy hatalmas behugyozós folt lenne rajta. Leszarom. Már csupaszon és részben még vizesen dőlök vissza az ágyra. És hason. Kezemben a telefon, és pötyögöm is vissza a válaszokat. "Utálom Gridet.."De aztán visszakozom. Visszatörlöm, és újból nekiesek. Másképp! " Az este füstölni fogsz! KÉSZÜLJ! "Elvigyorodom, azzal már dobom is el a mobilt. Visszakeresem a cuccom, és próbálom.. az agyam nem a képén tartani, ahogy magába nyúl, - vagy ahogy én teszem - inkább az előttem állókra felkészülni. Kurvanehéz sztori! Amikor csörög megint a mobil... Széles vigyorral vetődőm rá, akár már most kész lennék hogy a Mennyekbe repítsem, megint, de valami tökmás hang fogad. Egyből lehiggadok. - Mr... - hezitál - Wallow?? - talál. - Elkészültek a papírok. Elküldettem...
És már kopognak is az ajtón. - Kösz! - vágom rá, aztán eldobom. Kinyitom, a túlfélen cérna ficsúr fogad. Belekezd valami szövegbe, de engem meg nemérdekel, kikapom a kezéből a borítékot és már vágom is rá az ajtót. Gyorsban bontom a csomagot. Ville Wallow és October Soininen Wallow... Házassági okirat. Elvigyordulok. Kedvem lenne azonnal felhívni! Kedvem lenne azonnal a képébe dörgölni, de tudom hogy elfoglalt. Ezért csak... Elfektetem a cuccot az ágyon, és gyorsban lefotózom. Megy a következő üzenet. "Ezt már buktad! "Ha ne lett volna elég vidám a napon, mostantól majd ki CSATTANOK! Házas ember vagyok, ezt soha nem tudtam volna elképzelni! Egész szinte délig, csak nézegetem a papírdarabot, felváltva pár az erkélyen elszívott cigivel, és mellékelve némi gyenge fejfájással, amit a tegnapi whiskey hagyott. De ma még ez se tud lelombozni.Csak alig várom már azt a telefont!!! |
| | Ville Deadman Wallow
| #324Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Okt. 12, 2020 4:21 pm | |
| Szélesre húz a vigyorom! Fel se tűnt.. mennyire vártam, mennyire ugrásra készen, azt a beeső csippanást! Cigi száguld a földre, nem számít, kinek a fejére esett rá az erkély mellett, de úgy vetődöm újra, be a nappaliba, mintha fegyvert tartanának a fejem mellett. AZONNAL OLVASNI AKAROM!
ÚÚÚRISTEN!!!! ELSEMHISZEM!!!! Mrs Wallow lettem!!!!! IMÁDLAK!!! Fogalmad sincs róla mennyire!!! Szivi... nem én fogok füstölni este, hanem TE! Úgy megmászlak, egy hétig nem fogsz tudni felkelni. Hangosan nevetnem kell! Sikerül is, csak úgy zeng belé a szoba, de most kurvára nem érdekel! Beférkőzik újra a tudat, hogy hagyjam a faszomba Gridet. Itt lesz ő még akkor is, ha elsuhantam a keleti partra, rendesen... "megünnepelni" az egybekelésünket, és már holtfáradtan roskadok össze, de aztán... ... Győz a biztos a kérdésben. Nem akarom hogy ez a geci bármit is kitaláljon ha a tudomására jut. Nagyot sóhajtok, a korábbi tervnek lőttek... De nem úgy a jókedvemnek, elvégre... ESTE! Az estére ottleszek! Újra felhúz a vigyorom, és az ujjaim már maguktól járnak a gépen. Nemsok szükségem van gondolkodni. (Alapesetben nem vagyok a kiss.. sárga izék híve, de nem most képtelen vagyok lakatot tenni. A... kezeimre. )"
Rohadtul de a szavadon foglak!!! És ne felejts el kivenni.. Egy SZABADNAPOT!
IMÁDLAK!!! Drága nejem...
"
Fura leírni ezt a szót... Most méginkább.. Mégis úgy feltölt, mint még soha más nem! És nincs kedvem elengedni a telefont... Mintha az összeköttetést nyújtana. Át, egy fél kontinensen, és most valahogy így is érzem. Egy darab papíron. |
| | Ville Deadman Wallow
| #325Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. Hétf. Okt. 12, 2020 5:01 pm | |
| Újra nevetnem kell! Már a tenyeremben ér a válaszüzenet, és még szinte ideje se volt megjelenni, máris vadul nyomkodok.. MINDENT! Ami azt jelenti, hogy úgy a harmadikra, valami áátkozott... baszott játék, meg egy ribancrendelő app után, sikerül vagy a harmadikra az üzenetre térnem.
Basszameg!
Drága férjecském, meglesz az a szabadnap. Ha most itt lennél, úúúgy de úúúúúúgy térdre vágódnék előtted hogy… Fúúú, ezzel csak magamat zaklatom fel. Inkább takarodok vissza melózni. Te időd szerint 11-kor hívlak! SZERETLEK!!! - A nejed Alighogy elolvasom... orbitálisat sóhajtok. Most MÉGINKÁBB gyilkol az az ütem, hogy hagyjam a fenébe Gridet. Az ügyvédek viszont....Elmosolyodom. Talán épp ezt jelenti felelőségteljesnek lenni...Amikor mennék... Ennyit írok vissza. "Iszonyúan szeretlek!!! "Azzal elküldöm. |
| | Ajánlott tartalom
| #326Tárgy: Re: Home alone - Vé & O. | |
| |
| | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |