Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
Az oldal alapötlete a „Passion in Las Vegas” nevű fórumról származik. Annak folytatásaként jöttünk létre.
Belépés
Chat
Legutóbbi témák
» Zenedoboz... by October Soininen Wallow Tegnap 10:53 am-kor
#101Tárgy: Re: A New Yorki meló Vas. Okt. 11, 2020 10:22 am
Az ágyon ücsörgök, kissé kába aggyal. Mit is mondott Allen? Hogy 7-re jön a kocsi értem. Most 6 van. Vegasban még csak 3… A gondolatra fáradtan visszahanyatlok az ágyra. Csak még 5 perc… Jólesőn nyújtózok egyet, egész testtel, és aztán nem mozdulok. Csak fekszem hanyatt, és elképzelem, hogy Ville hosszú, nyúlánk alakja mellettem heverészik. Csak néz azokkal a hatalmas jégzöld, igéző szemeivel, majd azzal lapát tenyerével megsimítja a hasamat.. A keze egyre lejjebb csúszik, be a nadrágomba, a bugyim szövete alá. Az altestem fellüktet, a szívem hevesebben kezd verni a gondolattól. Szinte magamon érzem az érintését. Csak hagyom, hogy képzeletben simogasson, aztán a következő pillanatban egy hirtelen indíttatástól vezérelve sietősen megszabadulok a nadrágomtól és vele a bugyimtól. Lerángatom, lerugdosom azokat a padlóra. Továbbra is hanyatt fekszem a franciaágyon. Felhúzom a térdeimet, mire a kezem besiklik a combjaim közé. Az ujjaim a szeméremajkaim közé merészkednek, és lassan simogatni kezdem magam ott, ahogy a legérzékenyebb. Hááát... Így tuti el fogsz késni. Behunyom a szemeimet, és csak Villet látom. Olyan közel van hozzám, hogy érzem az orromban az őt körüllengő cigifüstös illatot. Olyan valóságos és eleven a kép, ahogy gonoszan figyel, miközben halkan nyöszörögni kezdek a saját ujjam keltette gyönyörtől. Az elmémben az ő férfias kezét és annak határozott tapintását érzem. Beharapom az alsó ajkamat, a testem lágyan tekereg, kígyózik az ágyon. Az ujjaim egyre gyorsabban és gyorsabban köröznek a megduzzadó apró kis nedves gombocskán. Ekkor Ville finoman belém csúsztatja az ujját és járatni kezdi bennem. Összeszorítom a szemhéjaimat, a nyakam megfeszül, ahogy a fejemet hátravetem, teljesen belenyomva a párnába. A hátam, az egész testem feszes ívbe rándul és felnyögök, ahogy elélvezek. A tüzes végső pillanatban görcsösen összezárom a combjaimat, és így, a combjaim közé szorított kézzel oldalra borulok. Kellemes reszketés és zsibbadás jár át. Ez most nagyon kellett. Baromi jól esett. Csak zihálok, mozdulatlanul heverészve az összegyűrt paplan tetején. Pár másodpercre kiürül az elmém. De aztán eszembe jut, hogy tényleg készülődni, menni kéne. Bebaszna, ha késnék. Félő, Allen még azt hiszi, kislányos hisztiből, szándékosan és figyelemfelkeltés okán váratom meg. Kezdtem örülni a csendnek, de a kósza, sorjázni kezdő gondolatok felébrednek. Allen gondolata elindít egy újabb lavinát. Tudom ám, hogy bejött a csini kis zakójában, rágerjedtél, ne is tagadd. Este legszívesebben a folyosón nekiestél volna. És akkor mi van? Semmi, semmi. Mindent a szemnek… De még nem késő Villel szakítani. Óh, értem, csak azért nem teszed, mert már teljesen felbolygattad az életét, és azt hiszed, ezzel kihúznád a talajt alóla. Nem akarod elhagyni, mert úgy érzed felelősséggel tartozol érte. Pedig jobb lenne mielőbb rendezni ezt, és Allen után menni, bocsánatot kérni a béna választásodért és végre határozottan a szemébe mondani, hogy igenis őt szereted jobban. Tudod, hogy igazam van, csak nem mered bevallani magadnak! Még helyrehozhatod vele. Mérföldekkel jobb férjed lenne, mint ez a vén majom. Soroljam, hogy miért? Nem hagynád végre abba te paraszt? Óóó neeem, most jövök bele. Reménykedtél benne, hogy nem enged el ilyen könnyen, hogy talán még próbálkozik nálad, és lesz egy kis entyempentyem a vacsi után. Nem tudtál volna ellenállni az úúúrfinak. Tervezted, hogy felkeresed a szobájában valami béna ürüggyel… Valljuk be, örültél volna egy kiadós seggrepacsinak. Arról is tudok, milyen esküvőt szerettél volna vele, hogy imádtad volna, ha megtörténik. A menyasszonyi ruhádat is elképzelted. Te jó ég, mennyit álmodoztál róla! Mindez már ki fog maradni az életedből Ville mellett, pedig már azon voltál, hogy igent mondj Allennek... Látod-látod? Én baromira mindent tudok. Sőőőőt! Tudom, hogy saját gyereket is szültél volna neki, mert szeretted volna boldoggá tenni, hiszen tudod mennyire odavan a kölykökért, ne már csak a másét – a drogos expasidét – nevelgesse. Előttem nincsenek titkaid. Esküszöm, ezek a hangok egyre furábban viselkednek. Te... ugye vágod, hogy már nem sok vizet zavarsz? Dumálj csak faszságokat. Hiába erősködsz, szeretem Villet. Betűzzem? SZ-E-R-E-T-E-M. PONT. Nem fogok sem válni, sem csalni. Épp most dugtam a saját kezemmel, miközben csak ő járt az eszemben. Ez az. Csaaaak győzködd magad!... Na jó, elismerem, becsülöm benned, hogy kitartasz a döntésed, bocs, a hülyeséged mellett, és képes vagy végigjárni ezt az utat. Mégha szerintem a lehető legszarabb döntés is. Köszönöm! Most pedig dugulj el. Így nem tudok SMS-t írni. A hang ezzel elcsitul, végre, – már kezdtem magam úgy érezni, mint Szméagol -, és minden figyelmemmel az ágyról felkapott mobilomra koncentrálok. Szaporán pötyögök Villenek. Még mielőtt elhúznék készülődni, mint a vadludak, muszáj üzennem neki.
Jó reggelt!!! Már alig várom, hogy lássalak, és… Na mindegy. Addigis szeretnélek kárpótolni az elmaradt online randiért. A nejed készült ám rá...
Később hívlak.
UI.: Reggel te voltál az első gondolatom és magamhoz nyúltam. Szóval jó lesz, ha mielőbb idetolod azt a helyes kis képedet és megmutatod ki az úr a háznál.
Allen Payne
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
#102Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 12:14 pm
Korán kelt a vekker. 5 óra. Azonnal az eszembe ötlik mi mindent kell még megtennem, ezért hamar be a zuhany alá. Magamra húzom a mai öltönyt, a tegnapinál egy sokkal... kényelmesebbet, és útközben megrendelve a reggelit és a kávémat, a stúdióba, behúzom magam után az ajtót.
Az ő szobaszáma előtt, csak alig egy pillantást vetve megyek el. A liftbe érve már sokkal több ideig időzök a számjegyen, egész míg be nem csuknak az orrom előtt az ajtók, de onnan már egy nagy sóhajjal csak kiengedem. Kiengedek mindent.
A kocsim már a szálloda előtt vár. Pontban 6 óra. Már tegnap leadtam az úti célt, ma csak az újabb kanyart tisztázom a sofőrrel, és alig 15 perc múlva, röviden elmélázva NY korai forgatagában, megfordul a fejemben, hogy tényleg ide kéne költözzek. Végleg... Talán mindenkinek úgy lenne a legjobb...
Megérkezve a stúdió elé, a stáb már készen vár. A tegnapi nap délutánján még rendre kiosztottuk a részleteket, kinek-mi a dolga, mit-hol talál, mit várok el, és ma... úgy tűnik az összeszokott csapat szentsége mégiscsak kifizetődő gyümölccsel támasztja alá a tökéletességet. Nem is választhattam volna jobban... Bármennyibe is kerül...
Alig egy óra múlva, Martin is befutott. Alig a kávégépet követően, és a szendvicseket... így kellemes csevegések közepette köszönhettem meg, mennyire is értékelem, elsősorban a barátságát... másodsorban azt, hogy még az utolsó pillanat ellenére is megteszi nekem ezt a szívességet. ( És bár alapból az Empire Records égisze alatt működik, mégis egy kiegészítő szerződéssel segíti nekem ezt a munkát.) Képtelen leszek ezt neki valaha is meghálálni.
- Köszönöm hogy igent mondtál. - mosolyodom el. - Tudom hogy nem.. szokványos ez a rohanás, kapkodólag hat, de tényleg csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy... - hagyok rövid időt a megfelelő szavakba öntésre - más elfoglaltságaim adódtak, így nem fogom tudni vezetni ezt a munkát. - nyújtok át egy leírást, mi az amire számíthat.
- Florentini nem kispályás, és Te vagy az egyetlen akiben megbízok. Ismerem a munkád, ismerem azt a precizitást amit megkövetelsz és amit véghez is viszel, így... nem lehetek elég hálás.. - mosolyodom el. És épp ekkor nyílik az ajtó.
- Úgy tűnik a művésznő is megérkezett.. - alig egy hosszabb leheletnyit pillantok előre.
- ...Neki is bemutatlak.
Azzal felpillantok Octoberre.
October Soininen Wallow
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
#103Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 12:16 pm
Allen & O.
Az SMS-t elküldöm Villenek, és pattanok is fel az ágyról, hogy beviharozzak a fürdőbe egy pár perces villámzuhanyzás erejéig. Miután végzek, türcsivel a testem körül caplatok ki, és kapkodom fel a padlóról az imént szétszórt előzőnapi ruháimat. Képtelen vagyok kupit hagyni magam után. Basszus, jól bealudtam; se vacsi, se zuhi, se átvedlés nem volt, csak kóma. Leülök az asztalhoz, és kicsomagolom az esti pirított tésztát. Megszagolom; nem romlott – gondolom, mivel nem szalad el előlem. Muszáj gyorsan ennem pár falatot, ha másért nem is, a kölyök miatt mindenképp. Majd jön a szélsebes fogmosás. Ezután magamra kapok valami kényelmes, de jellemzően rockeres szerkót, és összeszedem a válltáskámba a szükséges cókmókjaimat. Belebújok a dzsekimbe, és munkára készen hagyom el a szobámat. A hotel kávézójából szerzeményezek egy fél literes kávét – enélkül nem indulhat a nap. Pláne nem ilyen korán. A sofőr meg a kocsi, ahogy Allen ígérte, 7-kor ott várt rám a bejárat előtt. Az utastérben csendben ücsörögve, iszogatva a friss kávét volt alkalmam elmélkedni, lelkiekben rákészülni a napra. Megfogadtam, hogy a kapcsolati nehézségek ellenére profiként fogok viselkedni, elvégre az is vagyok. Történjen bármi, a szívügyi problémámat a stúdión kívül hagyom és kizárólag a munkára fogok koncentrálni. Nem hagyom, hogy a bánat, az Allen iránti gyengéd érzelmek, a hiánya és a távolságtartása elkeserítsenek. A lehető legjobb formámat fogom nyújtani – ez nem csak az én érdekem, de Allené is, az induló cégéé. Szeretném, ha az első saját projektje fergeteges sikert aratna. Meg amúgy a stúdiója. Mindent meg fogok tenni. Allenért. Kiszállva a kocsiból a stúdió épülete előtt, még egy pillanatra megtorpanok és felemelem a pillantásomat az épületre. Kicsit azért parázok, mi lesz, ha összefutok vele, de na... Ennyi félsz belefér. Hatalmas, erőt adó lélegzetet veszek. Hozzon akármit ez az időszak, jó lesz. – ezzel az elhatározással megyek be a bejáraton. Odabent az első kukába eldobom az üres kávéspoharat. Már ismerem a benti járást, hiszen annak idején Allen megmutatta a stúdiót, körbevezetett. Emlékszem milyen izgatott, lelkes és boldog volt közben, mint egy kisgyerek karácsonykor. Csodás terveket szövögetett, amik most félig-meddig megvalósulni készülnek. Jah. Félig-meddig... Egyenesen oda megyek, ahol gondolom, hogy lehet a stábbal, mert feltételezem a többiek is itt vannak már. Benyitva a helyiségbe Allen az első, akit meglátok, egyenesen ráesik a pillantásom. Nem mondom, hogy nem rándul össze a gyomrom, vagy üt egy nagyot a szívem, de azon nyomban nyugalomra intem a bensőmet. Tegnap világossá tette, hogy "viszlát", vagyis nem lesz bájolgás. Feltételezem. Ennek megfelelően fogok én is viselkedni. Semmi baj. Nem utáljuk egymást, csak megkönnyítjük egymásnak a létezést. Barátságos mosollyal vándorol át a tekintetem a másik fickóra, aki Allen társaságában van. - Jó reggelt. – köszönök kedvesen, de kellően határozott kisugárzással. Odamegyek kettejükhöz, hogy kezet nyújtsak az ismeretlennek. Valószínűleg ő lesz aaaa….?
Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
#104Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 1:03 pm
Ragyogó, mint mindig. Ez titkos mosolyt csal a mélyen rejtett bensőmre, de nem hagyom kirajzolódni.
- Miss... - akadok el. Csak cseppnyi zűrzavar a részletek ismeretében, de hamar túllépek rajta. - Miss October Soininen. - azt hiszem.. Mutatom be Martinnak, aztán részben felé fordulok.
- Az úr itt Martin Moore. Az Empire Records művészeti vezetője, és a segítségünkre lesz ebben a projektben. - pillantok Octoberre, de Martinnal is, tökéletesen tartom a kontaktust.
- Üdvözletem Miss.. - ő kezet fog/csókol, mindig is az a régimódi, udvarias, de szoknyapecér volt. Elmosolyodom.
- October, Martin fogja átvenni a munkálatok felügyeletét, amíg én.. - pillantok egy újabbat rá - más.. - alig hallhatóan nyomom meg - viszonylatokban vállalok kötelezettséget, így kérlek minden szavát vedd az én utasításaimmal egyenértékűnek. - a hangom hideg. Én magam is érzem, de nem az az.. elutasító hidegség ez. Inkább a kényszereké.
- Sajnos mivel az idő szorít, kicsit hirtelenebbül is történtek a dolgok mint azt alapesetben kéne, így nemsok időnk marad az ismerkedésre. Martin az éjjel utazott ide.. - fordulok October felé, de alig egy szemvillanásra teszem - ...de kellő profizmussal rendelkezik ahhoz hogy hamar felmérje a terepet, és a mesteri munkamorál amit diktál, biztossá teszi a legjobb végkifejletet - mosolyodom el, rá - így... valószínűleg minden a lehető legnagyobb rendben lesz. - Bízom ezekben. Ismerem a módszereit. Talán az egyetlen akiben megbízom a cégnél. Teljes mértékben.. - Kérlek hogy találjátok meg a közös összhangot - a hangom ellágyul.. de csak némileg, talán csak ő érzékelheti a különbséget - és... és kívánom a legjobbakat! Mosolyodom el.
- Ha nincs több kérdés, én talán el is.. - és a hátam mögé mutatok. Az irodák fele. Ha van még kérdés, szívesen meghallgatom. De ha nincs...
#105Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 2:43 pm
Allen & O.
Allen egészen más fényben tündököl, mint szokott. Csak csendben, a fejemben mosolyogva konstatálom, hogy valóban jól áll neki az új stílus és szerepkör. Legalább láthatom egy új oldalát, amit azelőtt soha; az üzletembert, a főnököt. A jelenlétének pokolian örülök. Mármint annak, hogy a közelben, vagyis az épületben van, és nem… Afrikába lécelt le. Van egy olyan sanda érzésem, hogy csak napok kérdése lenne és utánaporoznék. De így… egyszerűen megnyugszom. A hivatalos, tárgyilagos hangnem közel sem üt úgy szíven, pedig féltem, hogy majd megvisel, de valamiért jól érzem magam. Ebből a helyzetből is nagyon sok mindent ki lehet hozni, a hasznunkra fordíthatjuk. Tudom, hogy képesek leszünk, vagyis vagyunk rá. Amikor Allen a nevemet kimondja, a szívem kihagy ijedtemben egy ütemet. De aztán, ahogy befejezi, és nem Mrs Wallow-oz le, hát kurvára fellélegzem. Ez az egész még rohadtul titok. Hálásan vetek rá egy röpke pillantást. - Örvendek Mr. Moore. – csúsztatom a kezem a fickó markába, mire nem kis meglepetésemre keze csókol. Igazán megszokhatnám már, hogy vannak még régimódi, gáláns úriemberek. Allen további szavaira, hogy Martin veszi át a vezetést, és vegyek mindent úgy, mintha egyenesen tőle jönne, bólintok. - Rendben. – felelem kedves hangon, ugyanakkor eltökélten, mintegy biztosítva, azon leszek, hogy jól működjön a teljes gépezet. Az is világos, hogy Martin profi. Lerí róla a magabiztosság a szakértelemmel együtt. Szerintem jól megleszünk. „Kívánom a legjobbakat!” - Meglesz. – mosolyodom szolidan Allenre, majd Moore-ra. Tudom, nem vagyok valami szószátyár, mint általában, de mától új szelek fújnak, és az új helyzet a szófogadó, szorgalmas, eltökélt, lendületes alkalmazott szerepet kívánja tőlem. „Ha nincs több kérdés, én talán el is...” - így Allen, a háta mögötti ajtó felé mutatva. Mivel minden világos, ezért csak annyit fűzök hozzá bólintva, hogy „Oké.” Hadd vegye birtokba az irodáját. Nem zavarnám, eszemben sincs bolygatni. Meg aztán, mi tuti elleszünk a stábbal. Még ha nem is látszik rajtam az izgatottság, konkrétan ég a talpam alatt a talaj, mert alig várom, hogy bemasírozzak az üveg mögötti kis helyiségbe, a mikrofon elé álljak, és azt tegyem, amire születtem: énekeljek.
October Soininen Wallow
#106Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 3:34 pm
A meló idejére lenémítottam a telefonomat, így viszont a két felvétel közti pisi- illetve kávészünetben veszem észre, hogy Ville 2 SMS-t is küldött:
Az este füstölni fogsz! KÉSZÜLJ!
Gonosz, elégedett vigyor fut ki a képemen. De csak mert én egy számító picsa vagyok, és már baromira várom az estét, hogy velem legyen fizikailag is, ne csak egy hang legyen az éterben, vagy pár bepötyögött szó a telefon kijelzőjén. Aztán térek át a következő SMS-re, már nyitom is.
Ezt már buktad!
Éééééés egy fotó is csatolva van hozzá. Megnyitom, kinagyítom, görgetem, ezerrel nézem… jól látok?????? Hatalmasat dobban a szívem. Valahogy a világ összes gondja egyszeriben elillan. BESZARÁS!!!! Most már hivatalosan is a felesége vagyok???? ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Elnevetem magam hangosan, miközben a pihenőszoba egyik kényelmes foteljában ücsörgök. Ha vannak ott mások is, rám kapják a tekintetüket. Én meg csak bámulom a kijelzőt és az ott világító dokumentum fotóját. Elkap a remegés, futkos rajtam egyszerre a hideg és a meleg. Ajjj, basszus, úgy felhívnám, de most nincs erre idő. Majd a hosszú ebédszünetben, ahogy megbeszéltük. Addigis marad az SMS. Mint a villám, úgy járnak az ujjaim:
ÚÚÚRISTEN!!!! ELSEMHISZEM!!!! Mrs Wallow lettem!!!!! IMÁDLAK!!! Fogalmad sincs róla mennyire!!! Szivi... nem én fogok füstölni este, hanem TE! Úgy megmászlak, egy hétig nem fogsz tudni felkelni.
…Küldés. És röhögök magamban, mint egy idióta. Most hogy fogok így megint a munkára koncentrálódni??? Hihetetlen... Mától tényleg Villehez tartozom. Papír van róla. Hűűűűűű!!!
October Soininen Wallow
#107Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 4:39 pm
Már-már eszelős, mennyire várom és amilyen kapkodva nyitom meg a befutó válasz SMS-t.
Rohadtul de a szavadon foglak!!! És ne felejts el kivenni.. Egy SZABADNAPOT! IMÁDLAK!!! Drága nejem...
„Drága nejem...” Hát ez kész. Vigyorogva csóválom a fejemet. Mintha nem is Villel pötyögnék, hanem egy teljesen másik emberrel. Vadul vihogni kezdek. Be kell tapasztanom a tenyeremmel a számat, nehogy felnyerítsek. Ajjj, Te... A többiek meg néznek nagy szemekkel, hogy „Na mi a szart találtál a Facén? Mi is hadd röhögjünk!” Máris füstjelzek vissza:
Drága férjecském, meglesz az a szabadnap. Ha most itt lennél, úúúgy de úúúúúúgy térdre vágódnék előtted hogy… Fúúú, ezzel csak magamat zaklatom fel. Inkább takarodok vissza melózni. Te időd szerint 11-kor hívlak! SZERETLEK!!! - A nejed
October Soininen Wallow
#108Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 5:10 pm
Iszonyúan szeretlek!!!
Megy is az azonnali röpke válasz.
Én is Téged! Hívni foglak.
Szerelmes ábrázattal és egy kiadós sóhajjal némítom újra a ketyerét, hogy feltoljam magam a fotel kényelméből, és újult lendülettel vessem bele magam a dalolászásba. Ez a néhány SMS mindenképp feltöltött energiával. Még odalent is megbizsergetett. Pokolian várom már az estét... El sem hiszem, hogy Ville este beesik! Este...
October Soininen Wallow
#109Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 8:22 pm
Elképesztő délelőttön vagyok túl! A stáb, mit mondhatnék, fantasztikus. A szakik, akiket Allen felvett közvetlenek, jó kedélyűek, energikusak és profik, ki-ki a maga területén. Nem utolsó sorban odafigyelnek egymásra és toleránsak. Jól és könnyen lehet velük együtt dolgozni. És úgy láttam, mindenki nagyon örül ennek a projektnek. Először féltem, hogy a köztem és Allen közt történtek beárnyékolják a napot, de ebben a közegben hamar elragadott a lelkesedés és a munka szelleme. A szomorkodás kint maradt valahol NY utcáin. Maurice (értsd Florentini) is tiszteletét tette a stúdióban, ugyanis elkérte a 35 éves Reed Orbison-t az Anomaly nevű metál bandától, azokhoz a dalokhoz, amiket duettre írtak. Florentini behozta bemutatni. Reed szintén egy veszedelmes figura, úgy értem, remek srác. Megdumáltuk, hogy másnap nekiugrunk a két énekhangos számoknak, hogy azokkal végezzünk előbb. Szóval ő ma még lazíthat, aztán holnap reggel korán kezdünk. Szóval most itt ücsörgöm a stúdió épületével szomszédos kis étteremben. Bent egy távolabbi, eldugottabb boxban a sarokban. Magamban, elrejtőzve az emberek elől. Az ebédemet, ami egy kiadós szelet lasagne volt, már letudtam, és épp egy csésze gőzölgő mogyorós cappuccino fölött elmélkedem. A hangok – a bűntudatom meg a félelmeim – már vagy egy napja zaklatnak a saját elgondolásaikkal, és velük próbálom felvenni a kapcsolatot: Oké, akkor beszélgessünk, majmok. Most épp van pár percem nyugodtan tisztázni egyet s mást. A külső szemlélők, azok, akik egyáltalán nem ismerik Villet, csak egy vad, nemtörődöm, önpusztító drogost látnak benne, egy tipikus nagyképű rocksztárt, de ő sokkal több ennél. Egy hihetetlenül érzékeny és érzelemgazdag lélek. Ő egy nagyon jó ember… ...saját tragédiával. Ő sem ok nélkül olyan, amilyen. És nagyon igyekszik, hogy még jobbá váljon. Én tudom. Az emberek általában nem veszik a fáradtságot, hogy jobban megismerjék, mert csak valami elfogyasztható kultúrcikknek tekintik, vagy épp szexszimbólumnak. És ez nem Villet minősíti. Könnyű rá ujjal mutogatni, hogy ő ilyen meg olyan, de nekem megnyílt és megmutatta egy olyan oldalát, amit lefogadom, nem sokak előtt tár fel. Én egy őszinte és erős férfit látok benne; valakit, akinek elvarázsolt a zavarba ejtő pimaszsága és merészsége... A legelejétől, hogy találkoztunk. Neki sikerült elérnie azt, ami soha senkinek: megtanította, hogy nem kell félnem a kapcsolatoktól, mások közelségétől, az intimitástól. Mellette elmúltak a pánikrohamaim. Úgy, hogy észre sem vettem… Sokan csak egy szar alaknak tartják, de nekem… életem első nagy szerelme… Azt szeretném, ha Ő lenne az utolsó is. És én ezt a fantasztikus férfit – ha tetszik nektek köcsögöknek, ha nem – most felhívom!!! Az eddig ágáló hangok lapítanak százzal, én meg a kezembe veszem az asztalon fekvő mobilomat, és máris csörgetem Villet. A férjemet!!! Ha felveszi a telefont, széles vigyorral az arcomon búgok bele: - Sziaaa... Tisztán hallhatja, hogy nagyon jó kedvem van. És ennek a boldogságnak jelenleg vagy egy tucat oka van. Az okok listájának első helyén pedig Ő áll. Nem is sejti mennyi energiát merítettem ma belőle.
Ville Deadman Wallow
admin
Job : A 'Slaves of Hell' rockzenekar frontembere
#110Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 11:40 pm
Én is Téged! Hívni foglak.
A beérkező válaszüzenet, megnyugtat. Megnyugtat az a tény, hogy ő se bánja hogy nem rohanok, nem is tudnék... mit tenni, a felvételeknek el kell készülnie, így inkább én is lehiggadok. Csak újabb cigarettára gyújtva várom az említettet. Aztán mehet majd a menet.
Aligidővel később, de lehet hogy már komoly órák óta szívom be a szenet, amikor a zsebemben zizegés fogad. Nem kell az órára nézzek, hogy tudjam ki az aki hívogat.
Kikapom a zsebemből - na jóóó, beletelik némi időbe mire kieszkábálom a lábam mellett -, és már útban befele, csak az ajtóban jutva eszembe a cigarettám, azt még időben a messzibe hajítva, a füst már odabenn esik be. Hát szorri... Mégis megcélzom a hálószobát... (Talán mert oda jó emlékek kötnek?? )
- Szia Te Szépség! - mosolygom bele a telefonba ahogy keresztbedőlök az ágyon. Hogy szerelmes vagyok?? ISZONYÚAN! Hogy lebuktam? A legkevésbé se érdekel, vele, rohadtul de nem, és most nem is félek kiengedni az egészet.
- Már tűkön ültem hogy halljam a hangodat.. - a szám még mindig mosolyog. A hangom is. Az már talán NEVET! De ettől függetlenül... élvezek vele minden egyes eltöltött percet, és most olyan.. mintha itt lenne mellettem.
Szinte meg is érint(h)e(t)ném...
October Soininen Wallow
#111Tárgy: Re: A New Yorki meló Hétf. Okt. 12, 2020 11:48 pm
„Szia Te Szépség!” Belenevetek a telefonba, talán még bele is pirul az arcom. Az ő szájából olyan könnyen zavarba hoznak a bókok. De hiszek neki; forrósággal tölt el, hogy tetszem neki. „Már tűkön ültem, hogy halljam a hangodat..” Hallom azon a kellemesen mélyen búgó, bugyiszaggató baritonján, hogy szélesen vigyorog. - Nekem is baromira hiányzott a tiéd. Ne haragudj, hogy nem tudtalak előbb hívni. – sóhajtok egyet, szinte megkönnyebbülve. Tényleg mérhetetlenül boldog vagyok, hogy hallom. Felkönyöklök az asztalra, miközben a mobilt a fülemen tartom. - Szóóóval, mikor is érsz ide? – tudakolom.
Ville Deadman Wallow
admin
#112Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 12:16 am
- Ne aggódj, addig is elképzeltem.. - húz néma csíkká a szemem de közben is, letörölhetetlen a vigyorom. Na de hogy mikoris...
- Igazááából.. - akadok meg a kérdéssel, ez a még-nem-eldöntött-szempont. De hogy vetítsek?? - Úgy voltam vele, hogy ha lerendezem... azt amit le kell rendezzek, máris rohanok a reptérre... - vigyorgom. Hogy mikor? Minél előbb... De észbekapok.
- Szóval meglepi lesz! - vigyorgok. - Masnival vagy masni nélkül kéred!?? - pásztázzák szemeim a plafont, de közben végig odabenn járok. A fejemben, mélyen. A hangjában.. Az ölelésében... Bárhol, csak legyek már OTT!
October Soininen Wallow
#113Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 12:31 am
- Hát jól van... - sóhajtok egyet mosolyogva. Gondolom, hogy jó későn ér ide, de nem baj. Addig elütöm az időt a melóval. - Mindenképp masnival szeretném. - búgom. De mit is? Őt? Elképzelem egy óriási masnival körültekerve, ahogy bekopog hozzám az éjszaka közepén. Most már biztos, hogy szét lesz szedve a férjem. - És a 410-es szobába kérem az ajándékcsomagomat. - ja, ez fontos infó. Nehogy máshoz menjen be. - Mmm... Képzeld csak. Van egy jó hírem. Ma sokáig dolgozunk, és lehet meglesz 4 dal is. És ha tartjuk ezt a tempót, néhány nap alatt megleszek. Amiiii azt jelenti, hogy egy teljes hetünk lehet együtt, ha Te is szeretnéd... Ha nincsenek más terveid, vagy valami dolgod. Mit szólnál egy New Yorki... - ennél a pontnál óvatosságból lehalkítom a hangomat, hogy senki más ne hallja a közelben, amit mondani készülök - ...nászúthoz? Ha már erre járunk...
Ville Deadman Wallow
admin
#114Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 1:01 am
Szélesen vigyorgok. Vagyis még azt is be kell szerezzem... A többit sorban megjegyzem, Plaza Hotel, 410-es szoba. Oké! Simán ottleszek! De ahogy tovább folytat, jóleső sóhaj kúszik ki a fejemen, már sokkal inkább kevésbé őrült, de lemoshatatlan mosollyal az arcomon.
- Viccelsz!?? Veled akár még a Marsig is elmennék! - és vigyorgom tovább. Bármeddig.. bárhova.. és bármikor. Akár még egy lakatlan szigeten is szívesen dekkolnék, csak legyen ott mellettem Ő!
- Persze azt nem tudom ígérni, hogy fogunk is látni valamit a városból.. - a szemeim ráncolnak. Elgondolkozom?? Igazából mi a különbség.. Itt.. vagy máshol.. Akárhol az ágyhoz kötözöm, ha nem is kötéllel, de a modorommal biztosan. Újra elvigyorodom.
October Soininen Wallow
#115Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 9:13 am
Halkan kuncogok a telefonba. - Nem is a városnézés a lényeg. – duruzsolom vigyorogva az ötletre, hogy majd nem látunk semmit belőle, mellesleg sejtem Ville mire céloz. - Hanem hogy egy kicsit távol legyünk Vegastól, és úgy mindentől… meg mindenkitől. Csak Te és én. – igazából teljesen mindegy mit csinálunk. Ha egész nap csak döglünk egy hotelszobában, nekem az is tökéletes, csak vele lehessek. Alig tért vissza az életembe, máris el kellett válnunk. Szinte felfogni sem volt időm. Megintcsak elmondanám neki, hogy mennyire hiányzik, és olyan őőőőrülten várom az estét, hogy majd megzavarodok de ezt vagy 100-szor közöltem már vele. És ettől sem telik gyorsabban az idő. Rákérdeznék, milyen volt a napja, sikerült-e elintézni, amit szeretett volna, de nem tudom, akar-e róla beszélni, vagy inkább kerülné a témát.
Ville Deadman Wallow
admin
#116Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 2:15 pm
Igazából igaz. Miért gondoltam hogy neki ez a fontos!?? Mindenesetre jól fog esni, távol.. távol Gridtől, az egész itteni kuplerájtól, lehetne mégtávolabbra menni?? Elmosolyodom, de csak megfog a korábbi gondolat. Helyette egy nagyot sóhajtok.
- De mocsok lassan telik az idő... - de azért mosolygom. Tutira. A plafon rá a bizonyítékom, de azért..
- Csak képzeld el... Te és én.. kettesben... egy lakatlan szigeten.. - mélázok el. - Lehet venni kéne egyet?? - vigyorgom.. nevetem.. teljesen mindegy. A biztos, hogy hagyjon végre mindenki békén! És csakis az ő illatát érezzem..
- Hiszed vagy sem, az egyik pólódat ölelgetem .. - oké, nem most, de amúgy, és tegnap este.
- Szóval kinevezhetsz ügyeletes vadászkutyának, még kis híján a nyanyát is bokán haraptam. - újra vigyorgom. De aztán kiütközik valami békésebb. - Hiányzik az illatod....
October Soininen Wallow
#117Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 3:48 pm
Ó, az a rohadt idő, itt is megállt. Direkt! Hadd szenvedjek. Percenként nézek valamilyen órát, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára ránéztem... Hogy egy lakatlan szigetet? Elképzelem, és a gondolat még szélesebb ívű mosolyt rajzol az arcomra. - Meg egy hajót, hogy bármikor kimehess a vízre. Na ott végképp nem érne el senki, kivéve a partiőrséget. – magyarázom vigyorogva. Tényleg! Nem is lenne rossz egyszer hajókázni valamerre. - Szóval csak vigyázz ezzel a lakatlan szigettel, mert még szavadon foglak, és egy reggel arra ébredsz, hogy el vagy rabolva a civilizációból. És kiderül, hogy a pólómat ölelgeti. Elnevetem magam. - Szegény Wilson néni… – csóválom meg a fejem, úgy sejtem Ville nincs különösebben oda érte. - A póló, mi? Ez már a vég, szivi. – Oh, remélem mást nem ölelget meg szagolgat, csak a pólóimat. Na jó, hagyom is ezt a kósza gondolatot elsomfordálni, noha viccesnek tartom. - Valamit nekem is lopnom kell tőled. Ilyen esetekre. Bár… jobb lenne, ha nem kéne ilyen távol lennünk egymástól. Nehezen viselem... – vallom be lebiggyedő ajkakkal, és kipillantok az étterem ablakán. Jönnek mennek az emberek az utcán. Nekem nincs tőle semmilyen ereklyém, de majd szagolgatom őt magát, amikor végre itt lesz és megölelgethetem, hülyére csókolgathatom. Elengedek egy sóhajt. Most, hogy felhívta rá a figyelmemet, baromira elkezdett hiányozni az a cigifüstös illata.
Ville Deadman Wallow
admin
#118Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 4:19 pm
Hangosan nevetek. Szinte olyan csuklóan, de jólesik ez az egész... Eljátszani a gondolattal... De jó is lenne.. Felüdítő... Mégis visszatérek a jelenbe, csakmert akarom hogy tudjon róla. És ahogy rákontráz...
Megint nevetnem kell, de most már sokkal jókedvűbben. Igaza van... Én se ismerek saját magamra, de nemérdekel! IMÁDOM EZT ÉREZNI!!
- Deazért ne mondd el senkinek.. jóóóó..? - még mindig vigyorgom. A két szemem csíkba, de hogy hogyan érintene?? Ha a srácok megtudnák.. Az egész négyhetes turnén át, tuti ez menne, véget nem érő szívatás! Mégis hajlandó vagyok ezt vállalni. A kockázatot. Már ha kinevetne. BOLDOG VAGYOK!
- Már csak pár óra.. - dobom aztán mosolyogva be, de lehet csak magamat nyugtatom. Magam.. IS! Elvégre... tényleg már csak egy hosszú köpés, egy jóóó hosszú köpés és végre a kezemben tarthatom. Megbizsergek a gondolatra. És nem csak hosszú bizsergés ez. Valami sokkal több annál..
October Soininen Wallow
#119Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 5:20 pm
Elnevetem magam. - Hűűű, valaki nagyon félti az imidzsét... – bazsalygom Villet heccelve, de aztán megnyugtatom - Persze, hallgatok mint a sír, ne parázz. Nem árulom el senkinek, hogy amikor egyedül vagy otthon, az asszony ruháit szaglászod. Amúgyis… ki hinne nekem??? Hogy a naaagy Deadman ilyet csinál? Ugyan már! – nem tehetek róla, de képtelen vagyok abbahagyni a nevetést. Imádom, hogy ilyen kis dinka és játékos is tud lenni. Éjszaka pedig kibújhat belőle a szenvedélyes vadállat. Majd megőrülök azért, hogy ellássa a bajomat, az a reggeli kis magánakció nem volt az igazi nélküle. Komolyan, még az is felizgat, ha néz közben. Bassza meg, na jó! Hagyjuk. - Nyeh… pár óra... – ismétlem meg Ville szavait fancsalogva, azon a mély altomon búgva. - Talán valahogy kibírom… Arra azért készülj fel, hogy minnnnndent leszaggatok rólad, és nem lesz olyan porcikád, amit ne kényeztessek mindenféle módon halálra… Fúúú gyerek, reggel olyan izomlázad lesz, ülni nem fogsz tudni. – hogy fenyegetem? Faszt! EZKURVÁRAÍGÉRET!!!
Ville Deadman Wallow
admin
#120Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 5:40 pm
Vele együtt nevetek. Csak mert szórakoztat. És amúgy is.. az ő szájából, amúgyis annyira MÁS! Eszemben sincs szégyenkezni. Komolyan.
Demert nekem is hiányzik, és már.. én is ottlennék a karjai között - feküdnék.. vagy akár függnék, TÖKMINDEGY! - a következőket magam számára is nyugtatólag engedem. Csakhogy neki más tervei vannak... Nevetek... Először. Másodjára már nem biztos hogy kibírom ép ésszel. Sokkal inkább jár el a fejem, ami jelenleg.. nem annyira bíztató szempont.
- Na mesélj... - engedem kellemes hangon. Hogy ráérek? RÁÉREK! Elő vele!
October Soininen Wallow
#121Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 6:20 pm
„Na mesélj...” Awww… Sejthettem volna, hogy kap az alkalmon. Belül nevetek, miközben az arcomon ördögi vigyor terebélyesedik. Aztán belekezdek a játék kedvéért. Fogalmam sincs mi van ma velem!!! De, de talán tudom; szerelmes vagyok és boldog. FELESÉGÜLVETT!!!! - Készülj, mert nagyon ki fogsz kapni nyuszifül… – búg baljósan a mély altom, miközben beljebb húzódóm a sarokba és lehalkítom a hangomat, hogy csak Ville hallja. Nem hiányzik, hogy elkapjanak és kivágjanak, mondván „ez egy családbarát étterem, perverzeknek kívül tágasabb”. - Letépem a ruhádat, kifektetlek, jóóó alaposan megdolgozlak a számmal odalent… Mmm, ahogy csak bírlak... Iiiigen, mert én imádom ezt csinálni... Aztán kegyetlenül elfenekellek, amiért így meg mersz váratni és hagyod, hogy itt szenvedjek magamban. – duruzsolom teljesen beleélve magam a játékba, majd kissé idegesen futtatom körbe a tekintetemet, vajon ki az, aki hall és néz. Senki. Szerencsére. Messzebb vannak.
Ville Deadman Wallow
admin
#122Tárgy: Re: A New Yorki meló Kedd Okt. 13, 2020 11:10 pm
Szinte hallom azt a vérremenő vigyorát! LÁTOM! Inkább... Mégse hagyom ki ezt a ziccert, és vele együtt vigyorgom, felkészülve... Na igen, minden eshetőségre. Ne kapkodjuk el...
"Készülj, mert nagyon ki fogsz kapni nyuszifül…"
Hú! Már egész jól kezdődik! Persze fenekelésben én vagyok a nagyobb spíler, de lássuk mi az ami benne rejtőzik. Szélesre húz a vigyorom.
Aztán... aztán már nincs kedvem vigyorogni. Annyira... Lecsukódik a szemem, és a fejem beindul. Elképzelem... Ahogy vadul munkálkodik, ahogy egyre csak jár a nyelve.. a forró.. szájának érintése, és ahogy a leheletét érzem a hasamon. .. Egyből kiráz a hideg. Elmosolyodom, de nem adja fel. Ne is add, Szépségem! Alig torkot köszörülök, amikor... ...a szóba kerülnek azok a fenekelések, és akkor már nem bírok magammal.
Hangosan felnevetek.
- Alig várom hogy lássam ezt az arcodat... - a hangom mély, begerjedt. Na igen, bár nem vagyok az ilyesmi híve, vagyis voltam, pokoli kíváncsivá tett. A másik oldalon... Vele... bármi jöhet!
- De azt tudod.. khm.. - köszörülök újra torkot - hogy egész megkeményedtem itt a szavaid nyomán!?? - nem igazi kérdés ez. Tények. És ezek a tények megkérdőjelezhetetlenek. Bármit megadnék hogy vele együtt élvezzem! A kérdés... mennyire eltökélt!!?
October Soininen Wallow
#123Tárgy: Re: A New Yorki meló Szer. Okt. 14, 2020 12:23 am
- Nevess csak. – dünnyögöm játékosan tettetett duzzogással - Majd megkapod a magadét, csak várd ki… Kerülj egyszer a kezeim közé, Miszter. És a folytatás? „De azt tudod... khm... Hogy egész megkeményedtem itt a szavaid nyomán!??” Hűűű! Az izgatottság belecsikar a gyomromba. És nem csak oda. Normális, ha felizgat, hogy Ő fel van izgulva? Egek... Ezt nyomban orvosolni kell. Mármint Ville állapotát… Nem hagyjuk Őt parlagon. Gyorsan kiiszom az utolsó néhány korty kávét a csészémből, szabad kezemmel elővadászom a jattal megtoldott pénzt a farmerzsebemből, az asztalra dobom a tányérom mellé, és már lököm is ki magam a helyemről, fülemen a mobillal. - Jól van Nagyfiú, a csajod teljesen begerjedt rád... – döngöm továbbra is mély, érzéki hangon, az arcomon ravasz mosoly trónol. A mosdó felé igyekszem. Akkor kezdődjön az esti mese felnőtteknek... - Ha a kanapén ücsörögsz... Belököm az ajtót és beveszem magam a legtávolabbi fülkébe. Bezárkózom. - … lesiklom a testedről a lábaid közé… Leülök a budi tetejére, és törökülésbe rendezem a lábaimat. A hangom továbbra is visszafogott. A figyelmem nagy részét Villenek szentelem, de közben kifelé is fülelek, nem toppan-e be valaki, miközben én táverotikus magánszámot adok elő épp a férjemnek. - Ott térdelek előtted… Mert imádlak és bármit megtennék neked… Lehúzom a sliccedet... Most jön csak igazán jól, hogy nem hordasz alsógatyát, mert így azonnal hozzáférek ahhoz, amit keresek... – fogalmam sincs, hogy Ville eközben mit csinál vagy mit nem, de basszus, baromira élvezem a dolgot, és folytatom a történetet. - Először csak simogatlak… Tetszik, hogy olyan bársonyos és kemény vagy… Aztán ahogy az ujjaim a farkad köré zárulnak, az öled fölé hajolok és a számba veszlek... – Ville egy vágyakozó, hosszú sóhajt hallhat tőlem, és egy másodpercnyi szünetet. A szemeimet lehunyom, és elképzelem, hogy ott vagyok vele Vegasban, a lakásunkon. A nappaliban… A kanapén… - Mmm… El sem hiszed, mennyire imádlak az ajkaim közé venni… Nyalogatni… Kóstolgatni… Szopogatni… Szeretem, amikor a számban vagy… Érzem, ahogy duzzadsz és egészen megkeményedsz… Újra és újra végignyalom a farkadat… Majd megszopogatom a csúcsát, a nyelvem is elidőzik rajta, fürgén körözget… Aztán rád borulok, hogy az ajkaim közé zárjalak… Egyre gyorsabban és erősebben szoplak… Óh, Istenem… Őrjítő az ízed!… Igen… Egyre csak szopogatlak és nyallak, miközben a markom is serényen dolgozik rajtad… Masszírozlak, csókollak… Szívogatlak… Egyre keményebben és bátrabban. Olyan mélyen a számba veszlek, amennyire csak tudlak… Megfoghatod a fejem, belemarkolhatsz a hajamba… Irányíthatsz, ha akarsz. Tudni szeretném, hogy mi az, amit élvezel, mi az, ami kell neked… Azt akarom, hogy elélvezz… a számba. – a hangom rekedtes a vágytól. Ölni tudnék azért, hogy most ezt a meccset a valóságban is lejátsszuk. Hamarosan… Nincs már messze az este. Behunyt szemmel ücsörgök a budin, miközben halkan zihálok. Nekem elég a puszta képzelet is, hogy totál felzaklasson. Alul-fölül.
Ville Deadman Wallow
admin
#124Tárgy: Re: A New Yorki meló Szer. Okt. 14, 2020 1:27 am
Nagy a csend... Először nem tudom mi lelte, de aztán besistereg a kapkodás.
- Ittvagy?? - kérdezem. A szemem megnyílik, elvégre tetszik a tudat, hogy megkukult. Egy időre. Mégszélesebbre húz a vigyorom, és... ..ideje kigombolni a gatyám.
És aztán... ..úgy tűnik nála is beindult a hullám...
Hangosan felnevetek.
- Azt hiszem.. akkor már ketten vagyunk. - rándul meg a szemem, de igazából.. van kedvem hozzá. Őhozzá... És besiklik a fülembe a becsapódó ajtó hangja.
Megint nevetek.
- Azért össze ne törd magad, megvárlak.. - és már meg is indult a kezem. Épp mielőtt a hangja búg... És aztán...
Újra csukódik a szemem, és csak hallgatom. Csúszik a cipzár, a seggem emelem, de csak hogy kényelmesebbe toljam a gatyám. Most már tolhatod, Baby! És el sem engedi!
Elvigyorodok, de csak halkan. Minden szavára figyelek... Elképzelem. A kezem jár, a hangom meg-megakad az egészben, de azért erősen rájátszom. Nem az élvezetre, az simán megy a hangján, de azt akarom hogy ő is élvezze. Ha mást nem... azt amit tesz velem...
Nyelnem kell, hangosra sikerül. Ez már nem játszott, éles.. Elvigyordul a szám széle, de akkor folytatja, egyre erősebben, gyorsabban, az én kezem meg egyre jár... A légzésem.. megemelkedik, vér dörömböl a fülemben, a szívem meg felveszi a ritmust. Az ő ritmusát... A szájáét... A nyelvéét... A képzeletemben játszóét... Ahogy a kezem... És ahogy a "hajába marok..."
- Imádom ahogy a nyelved jár... Ahogy csúszik... Ahogy átadod a forróságod, imádom hogy a.. - megakadok. Nyelek. - Imádom hogy az enyém vagy... Elhallgatok. Megreszketek... Kimaradnak a szavak. És ahogy végez... A következő pillanatban én is kivégzek. Egy pillanat alatt elszállok...
Szélesre húznak a fogaim... de a szememet még nem nyitom ki. Csak lihegek... És vigyorgok.
Percekbe telik mire újra szóhoz jutok. Na jó, lehet csak pillanatok.
- Hát Gyönyörűm... - akadok el - ez elrendezve.. - és nevetek. Hangosan, és boldogan, a képzeletemben a karjai közé rejtőzve. Bármit megadnék azokért a pillanatokért... És most... ..csak hallani akarom a hangját.
- Akárhogy is, még mindig megveszek érted.. - és még mindig lihegek. Csakmostmár... lehet hogy kibírom estig.
Lehet...
October Soininen Wallow
#125Tárgy: Re: A New Yorki meló Szer. Okt. 14, 2020 11:24 am
Hallom ahogy Ville a vonal másik végén zihál, ahogy akadozik a hangja. Uhm… Basszus…! Gerjedek a hangjára, arra, hogy tudom mit működik odaát, ez van. Ha a hotelszobában lennék, tuti, hogy nem bírnám ki, hogy ne… vezessem le én is a feszkót. Amikor nevetve, félig lihegve azt mondja, „Hát Gyönyörűm… Ez elrendezve”, jólesően beleborzongok és kissé magam is meglepődöm, hogy Húúú, azanyját! Mármint… Tényleg ilyesmire vetemedtem/vetemedtünk? Itt ülök egy kajálda wc-jében bezárkózva, és telefonon keresztül szexelek a férjemmel. Ő odaát recskázik, nekem meg ideát guvadnak a szemeim, miközben töprengek, hogy baszki váltásbugyit kellett volna hoznom. Belevihogok a telefonba, és szabad kezemmel homlokon csapom magam. Ééédesjaúistenem... Aztán Ville búgó baritonja az, ami kirángat a pillanatnyi csendes, kislányos szégyenkezésből. „Akárhogy is, még mindig megveszek érted..” Elvigyorodom. Vagyis ez inkább egy széles, boldog, szerelmes mosoly, amibe vegyül némi zavar és nem kevés elégedettség. - Helyes! – döngöm most már vigyorra görbülő ajkakkal - ...Csak mondom, hogy a csajod is majd megpusztul érted. Teljesen kifordul önmagából, amikor veled van. Meg amikor nincs, és rád gondol. Szóval jó lesz, ha este elkapod és rendre utasítod, mert már rohadtul nem bír magával. – hatalmasat sóhajtok. Vágyakozom. Ville után.