FIGYELEM! |
Az oldalon korhatáros, erotikus tartalom és durva szövegek találhatóak. A később esetlegesen kialakuló lelki defektekért és a fejlődésben való visszamaradásért felelősséget nem vállalunk.
♦ ♦ ♦
|
Top posting users this month | |
discord |
Discord
Regisztrálj az oldalra
|
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 102 fő) Pént. Okt. 18, 2024 6:39 am-kor volt itt. |
|
| Vegas után NY - Allen & Octi | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Allen Payne
WHAT HAPPENS IN VEGAS ▼ STAYS IN VEGAS ▼
Job : az Empire Records nemzetközi lemezkiadó-cég alelnöke
| #26Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Pént. Jan. 31, 2020 7:11 pm | |
| Könnyű szállóigévé fejlődik az a néhány szó a fejemben. És magával húzza azt a mindentbetöltő mosolyom. Azt az igenlőt. Az életvidámat, a boldogat, elvégre... minek szomorkodni! Felnevetek, de igazából valószínűleg csak a saját gondolataim okán teszem. Na nem, semmi olyan, egyszerűen csak újra megcsap a boldogság szele. A szabadságé. Azé a világé ami... nem adatott meg sok embernek ezen a földkerekségen, én mégis a két kezeim közé kaphatom. És... azthiszem ezáltal szerencsés vagyok. Senki nem lehet nálam szerencsésebb...
- Hát akkor... máris jólindul ez a nap. - a mosolyom köré eresztem, és letagadhatatlan hogy az a kő.. ami az előbbiekben még messzemenőkig nyomta a mellkasom, valahogy köddé vált az utóbbi percekben. Most csak a könnyű.. és a végletekig betöltő izgatottság marad. Az amivel az egész út elé néztem. És innen nem vagyok hajlandó ellenszegülni.
|
| | October Soininen Wallow
Job : a Slaves of Hell női vokálosa
| #27Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Pént. Jan. 31, 2020 10:40 pm | |
| „Hát akkor... máris jól indul ez a nap.” - Bizony. – helyeslek mosolyogva szemközt Allennel. - Köszönöm, hogy elhoztál. – jócskán szükségem is van erre a kis kiruccanásra, rám fér a szórakozás a sok szarság után. Allen mellett pedig biztos, hogy nem fogok sem búslakodni, sem pedig unatkozni. - Figyelj csak… Bánnád, ha egy kicsit aludnék? Egész éjjel ébren forgolódtam. Azon agyalogtam reggelig, hogyan lógatom, majd hajítom ki Gridet, azt a drága aranyembert a századikról, és küldöm utána a puccos íróasztalát. Piszkosul elfáradtam benne... Ha Allen válaszolna valamit, megvárom, aztán felhúzom a térdeimet és kényelmesen bekucorodok az ellustítóan puha fotelbe. A karfára hajtom a fejem, és behunyom a szemem. Tényleg iszonyat fáradt vagyok. A Griddel való találka, és annak a mocskos pénzéhes képének a látványa rendesen leszívta az energiámat. Engem sem kell ringatni. Szinte azonnal elszenderedem. Lehet, csak arra ébredek fel, hogy Allen talán ébresztget, mert megérkeztünk NY-ba. Egek! Remélem nem horkoltam át 4 órát! |
| | Allen Payne
| #28Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 01, 2020 12:43 am | |
|
- Szívesen. – mosolygom vissza rá, holott nem ez lenne a legmegfelelőbb szó. Igazából.. ő tesz nekem szívességet. Ő az akinek a társaságára a leginkább vágytam és valamiért az utóbbi időben ez egyre elterjedtebb. Magam sem tudok rá megfogalmazni válaszokat. Őszintén.
Kevésbé őszintén meg inkább hagyom hogy a percek teljenek és nem törődöm megfogalmazhatatlan kérdésekkel.
- Dehogy. Pihenj csak nyugodtan. – még egy utolsót a szemeibe mosolygok, figyelem ahogy elhelyezkedik, és csak félig felemelkedem, hogy a mögöttem lévő fotelből elmarjam azt a pokrócot, és úri mutatványt megejtve vele az asztal mögött, csendben betakargassam. Ám lehet ő már akkor az igaz álmok világában jár…
Elmosolyodom.. ahogy visszatérek a helyemre, és újból kifigyelek az ablakon. Nem tévedtem. Nem is lehetne ez a nap ennél tökéletesebb.
A maradék majd három óra, egész csendben és nyugalomban telik el. Szeretem ezeket az időket. Visszaemlékeztetnek az afrikai kontinensre. Ott mindig van idő... Mindenre. Nincs óra, időpontok, megbeszélések, csörömpölés, nincsenek rohanó emberek, nincs kényszer. Semmi nincs ami a 'haladó' világ megfojtó gyümölcse, ott teljesen szabad vagy.
A stewardess visszatérése szakít ki a gondolataim közül. Azt mondja hamarosan leszállunk, azt mondja már ide is értünk. Az idő tökéletes, a leszállás zökkenőmentes, és én megvárom.. igazából hagyom hadd pihenjen, amíg az újabb bukkanóval a földhöz érnek a kerekek. Csak csendben csordogálunk be a helyi hangár ajtóinak közelébe. A nesz elhalkul, a motormorajlást a mély csönd váltja fel, és csak ekkor térek oda óvatosan és finoman Octoberhez hogy felébresszem. Van bőven ideje felébredni....
Kis idővel később már egy bérelt autóval száguldunk a cél felé. A száguldás NY forgatagában több mint jóhiszemű megnevezés, inkább csak döcögünk. Mint minden más halandó ember, de épp ezért kértem az autóhoz sofőrt is. Nem akartam elfáradni már az odautat követően.
Halk csikorgással parkol be aztán a jármű a választott szálloda előtt. Kiszállunk, Octobert ha szükségét érzi segítem, de nagyon is nagyvilági nő ő. A csomagjaink a londinerek által érkeznek, a recepción sincs fennakadás. Irány a lift, a belsejében halk vonósnégyes zenéje tölt fel, amikor is kilépünk a hetediken. Innen már csak a hostesst követem, October mellett, akinek kezei alatt már kattan is a zár, a mágneskártya alatt az ajtó enged, és szélesen kitárja a hatalmas szobát.
- Parancsoljanak. - hangzik el, azzal belépünk. Őt követve.
- És a két hálószoba.. - mutatja az egyiket, majd a másik irányában tűnik el, de én csak lepakolom, az épp a szemben érkező nappali-pamlagon a rengeteg papírt és a kis kézitáskát. A zsebemben némi borravalóért keresgélek. Ne bánjunk vele szűkmarkú kézzel.
- Érezzék csodásan magukat New Yorkban. - meghajol, mint ahogy az a nagykönyvben megvan írva, holott nem igénylem. És aztán eltűnik. Akkor nézek csak October felé.
- Megfelel?? Vagy szeretnél valami mást..? - ha nem tévedek, a lány körbejárja az egész helyiséget, vagy egyszerűen elfoglal egy szobát. A bőröndjeink ekkor érkeznek, az ajtóban kapnak helyet (egyelőre) azzal újabb borravaló a kézbe és máris eltűnnek.
- Még most cserélhetek.. - újabb mosoly köszön fel, de őt figyelem igazán. Azt ahogy belakja a szobát. Vagy.. amit éppen csinál. Övé a választás előjoga!
|
| #29Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 01, 2020 8:43 pm | |
| Nagyon jó pihentető alvásban volt részem. A gép egyenletes, halk zúgása mélyen elringatott. Mint egy csecsemőt. Nem érzékeltem semmit az útból, sem az idő hosszából. Arra eszméltem, hogy Allen óvatosan, gyengéden ébresztget, és közli, hogy megérkeztünk NY-ba. Döbbenten pillogtam a hír hallatán. Kicsit el is szégyelltem magam, amiért így átaludtam az egész repülőutat és Allent „magára hagytam”. Jobbára csendben követtem őt, és nézelődtem a kocsiból. A Plaza Hotel felé tartva és odalent a recepción, miközben Allen intézte a becsekkolást, arra döbbentem rá, hogy kezdek mellette túlságosan elkényelmesedni. Így még sosem hordozott a tenyerén senki. A szobába felérve lassú, kíváncsi lépésekkel körbejártam, elámultam a luxuson és azon, hogy a vegasi bérlakásom egy az egyben elfér benne. Modern volt, világos, tágas és gyönyörű. „Megfelel?? Vagy szeretnél valami mást..? Még most cserélhetek.” Allen szavaira elnevetem magam, és megfordulok, hogy ránézzek. - Most ugye csak ugratsz? Ez csodálatos! Tökéletes! Imádom! – teljesen zavarba hoz azzal, hogy így elkényeztet. - Ha nem bánod, a jobb oldali hálót választanám. – Hogy miért? Talán mert ahhoz vagyok közelebb, különösebb ok ezenkívül nincs, mert egyáltalán nem vagyok válogatós. - Odanézz! Innen pont rálátni a Central Parkra! – a nappaliban ácsorogva rálátok a háló hatalmas ablakaira, amik mögül észvesztő kilátás nyílik a közelben elterülő, híres parkra. - Te Allen... Ez az a hotel, amelyikben a Reszkessetek betörők 2-t játszották! - nevetem el magam, amint leesik. - Sosem hittem, hogy egyszer életemben megfordulok itt! - legszívesebben Allen nyakába ugranék, de nem akarom a frászt hozni rá a hirtelenségemmel. Még a végén félreérti és azt hiszi, nyomulok. |
| | Allen Payne
| #30Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 01, 2020 9:47 pm | |
| - Ami csak tetszik. - gyenge oldal-fejbiccentéssel engedem, elvégre nekem teljesen mindegy, nem ezért vagyunk itt. Az a lelkesedés ahogy kezeli a helyzetet, őszintén engem is feltölt. Az a mosoly az arcán.. az a vidámság... lerí hogy a pihenés is eleget tett, de sokkal inkább számít a gondtalanság légköre. Az a gondtalanság amit az elkövetkező néhány napban adni tudok. És már ezért megérte.
- Hát látod! Soha nem tudhatod mit hoz a holnap! - és én is szélesre engedem a vigyorom, az egyik nappali szintű ablakhoz érve, és légkondicionáló ide vagy oda, ez itt nem Vegas vagy Afrika, itt fogalmuk sincs róla mi is az igazán meleg, ezért egyszerű mozdulattal az ablakot (bukóra) megnyitom. Azonnal betüremkedik az ezernyi taxi dudájának hangja, a nyüzsgés.. a pezsgés.. a new yorki atmoszféra, az ami bár imádtam az elmúlt 3 óra csöndjét, mégis valami új születésével kecsegtet, valami kalandosra hívogat.
- Éhes?? Nem vagy? - fordulok most oda hozzá, igaz, reggel ettünk utoljára, és lehet.. lehet hogy nem ártana valamit falatozni, de az is hogy megkeressük mi odakinn a kalandokat. A kérdés hogy van e kedve hozzá! Nos?? Akad??
|
| #31Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 01, 2020 10:07 pm | |
| - Már most imádom New Yorkot. Okééé, tudom, hogy a Nagy Alma is egy nagyváros, de mégsem ugyanolyan, mint a többi. – magyarázom, miközben odalépek a gurulós utazótáskámhoz, ami a bejárat mellett pihent eddig, és behúzom a választott hálóba. Az ágy mellett hagyom. „Hát látod! Soha nem tudhatod mit hoz a holnap!” Kifelé jőve a szobából Allenre vigyorgok. - Az egyszer biztos. Főleg melletted. – kacsintok rá. Nagyon beletrafált a hotelválasztással. Hogy kaja? A varázsszóra konkrétan a gyerekem is felkapja a fejét. Dehogy nem vagyok éhes. Én állandóan az vagyok. És a New Yorki kiruccanás után mindjárt kereshetek egy jó konditermet is. - De-de! – bólogatok. - Először elrohanok a mosdóba, és aztán mehetünk is. De ne itt a hotelben kajáljunk, együnk igazi New Yorki kosztot. Menjünk ki a Central Parkba, és vadásszunk le egy hot dog árust. A filmekben mindig van egy parkban, meg fagyis is. – duruzsolom, és a választ meg sem várva, még duma közben beszáguldok a fürdőbe. Persze, csak miután megtaláltam... Nagyon kellett már pisilnem. Pár perc múlva vissza is térek Allenhez. - Bocs… Meg sem kérdeztem, neked lenne-e kedved hozzá. – lehet, hogy teljesen más elképzelései vannak az ebédet illetően (mint a legtöbb normális embernek általában), ennyire nem akarok önzőzni. - Viszont én készen állok bármire. Bárhová mehetünk. – már csak Allen döntésére agy beleegyezésére várok. |
| | Allen Payne
| #32Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 01, 2020 10:36 pm | |
| - Ez az egy biztos.. - csak az orrom alatt engedem, jórészt dünnyögöm, de mégsem információként szánom, egyszerűen csak kicsúszik a széle. Mégis valami hiányzik még. A hangok.. A kintről beáramló természetes meleg, ha egy dolog van New Yorkban amit nem szeretek, az az állandó légkondicionálók. MINEK!?
Aztán mégiscsak felmerül egy kérdés. Egy olyan, amit mondhatnám a gyomrom korgása indított, de biztos akad benne valami más. Hiányzik a felhajtás. És ha már ittvagyunk, ne kuksoljunk a szobában! Vagy legalábbis egyelőre ne.
Ééés.. a megmozdulásom úgy tűnik bátran talál követőre. Az ahogy rávágja, még szélesebbre rántja a vigyorom, nem mert lefogadtam volna, neeeem, á, dehogy, egyszerűen tényleg adja magát az ötlet, és nem is csalódom.
- Jól van. - nevetem, de el is szalad, én meg gyorsan felturkálom a kézitáskámat, és magamhoz veszem a tárcám és a mobilom. Ez a kettő még szükséges lesz.
Nem telik sok időbe, máris ott áll a balomon. Meglepődöm elsőre. Hogy volt ilyen gyors!??
- Dehogy.. - nevetek mégegyszer - A Central Park tökéletes lesz. - vigyorgom. - Legalább az egészet megmutatom! - túlzás hegyek, elvégre olyan nagy az az erdő ott, hogy akkor napestig csak járkálhatunk. De csak a lényegeseket.
- Na sipirc! - bökök az ajtó fele, és ha megértett és szalad, követem, de ha nem indul el, megnyitom az ajtót, és várom hogy ellépjen előttem. Elvégre a gyomrom egyre jobban MORGOLÓDIK!
|
| #33Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Vas. Feb. 02, 2020 7:33 pm | |
| Hm??? Az egészet? Sandítok vigyorogva Allenre. - Biztos? A területe 3,41 km². – hogy honnan vagyok ilyen jóltájékozott? Gugli az én barátom. Előre készültem. - Akkor estig elleszünk ott. – nevetek - Persze, ez engem nem tart vissza. – kacsintok Allenre. - A lényeg, hogy veled lehessek.„Na sipirc!”Nem kell kétszer mondania. Már megyek is. A hotel bejáratán kilépve, és átsétálva az úton, rögvest elérjük a Central Park peremét, ahonnan egy gyöny9rű sétány visz be a dús lombú fák közé. A sétánytól balra egy békés kacsaúsztató terül el, aminek a partján páran ücsörögnek, piknikeznek, beszélgetnek, a kacsákat etetik, vagy csak nézik a víz csillámló felszínét és merengenek. Ha Allen nem bánja, belekarolok. Boldog pillantással mosolygok fel rá. Erre hangosan felnyikordul a gyomrom. Elnevetem magam. - Nem hiszem el, hogy még ennyi csoki után is ilyen éhes.Allen jobbján andalogva nézelődöm, miközben igyekszem alaposan magamba vésni a park látványát. Gyönyörű itt. Hozzánk hasonlóan mások is sétálgatnak errefelé. - EZAZ! – rikkantok fojtott hangon, mégis diadalmasan, amint megpillantom a sétány kanyarulata után felbukkanó zöld hot dogos kocsit. |
| | Allen Payne
| #34Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Vas. Feb. 02, 2020 8:04 pm | |
| - Látom jól felkészültél.. - és még mindig nevetek. De mivel ideje indulni is, nem csak a szánkat jártatni, ezért mondjuk úgy: előre engedem, én meg jókedvűen lépek utána.
A lift, meg a szokásos hercehurca, mindennapos kieső eset, de alig hogy kiérünk a járdaszirtre, egem is elkap valami felejthetetlen érzés. Akárhogy is.. Afrika.. Szibéria, London vagy Párizs.. Még idesorolhatnánk akár Vegast is, de New York... az felbecsülhetetlen. Már ha az egészet körülölelő légkört nézem.
Beérve a Parkba, feltűnik hogy mennyire húz előre. Én meg hagyom magam. Miért ne hagynám, ez a nap most az ő jókedvére hivatott, SŐT! Úgy az elkövetkező pár szintén! Én meg teljes engedelmességgel haladok mellette, ahogy karol, én is megteszem, úgy érzem magam mint két elszabadult gyerek, de megérzem azt az elénk kerülő Hot-dogos kocsit is. Márminthogy mivel a lendület megindult valahogy abba az irányba.
Nevetek, mert igazából épp ehhez van kedvem. Üdvözlöm a mögötte álló fickót, kikérek két darabot, már ha neki elég egy a kezébe, és máris fizetem a szükséges összeget. Persze némi borravalóval is megtoldva. Errefelé ez így szokás.
- Nos..?? Hogy ízlik? - vigyorgok rá, miután én is beleharaptam az enyémbe. Az ő arca meg tiszta mustár.. vagy ketchup?? És ha esetleg kettőt rendelt belőle, tuti hogy a másikon is folyik végig. De ez New York... Itt senkit sem zavar az efféle eset, itt mindennap látsz ilyeneket. A lényeg hogy légy SZABAD! ; )
|
| #35Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Hétf. Feb. 03, 2020 1:45 pm | |
| Mi az, hogy mustárt vagy ketchupot kérek? Mindkettőt! És még sajttal is meg lett szórva a hot dogom teteje. Fehér szalvétákkal bebagyulálva kaptam kézbe. Azonnal rá is repültem, persze mielőtt megköszöntem az árusnak a kiszolgálást, Allenek meg az ebédmeghívást. „Nos..?? Hogy ízlik?”Ketchupos arccal megeresztek egy Joker-féle vigyort Allenre. A válasz szerintem rám van írva. Kenve. - Isteni New York íze van. – magyarázom az első pár falat után. Jah, mert a vegasi hot dognak meg Vegas íze van. Közben tovább andalogtunk a híres, és a filmekből is sokat látott Bow Bridge-re. Még a falat is megállt a számban, amikor megláttam. A híd szélére könyökölve fejeztem be az ebédelést, megtöröltem a szalvétába a számat, majd kuka híján a szemetet elsüllyesztettem a kistáskám mélyébe. A hídról gyönyörködtem a tájban, a fákban és az alattunk elterülő tóban, amin néhányan csónakáztak. Úgy egy órácskát sétálgattunk Allennel a parkban, amikor felvetette, hogy menjünk, megmutatja a stúdiót, ha már megígérte. Szinte az egész délutánt ott töltöttük, Allen alapos idegenvezetést tartott, mindent megmutatott az első kilincstől a legutolsó gombig. Csak úgy sugárzott közben. Látszott rajta, hogy igazán büszke a szerzeményére. Már esteledett, mire visszaértünk a hotelbe. A gyerek jelezte is, hogy vacsoraidő van. Van egy olyan érzésem, hogy mire világra tuszkolom ezt a látens drogfüggőt, szumóbirkózóvá avanzsálok. De akkor leverem rajta. Az esti program pizzás filmezés volt. A Deadpoolt néztük meg. Én a kanapén el is aludtam a fáradtságtól. Allen biztos rohadtul örült nekem, mert a fejem az ölében pihent. Bár később megriadtam, és mindketten becammogtunk a saját szobánkba. De én már nem tudtam visszakábulni... *** Csend honol a lakosztályban. Allen már biztosan az igazak álmát alussza a hálószobájában, de én még fenn kuvikkolok magamban. Van egy kis elintéznivalóm, és a mai nap lendületet adott arra, hogy nekiduráljam magam. Legfőbb ideje pontot tenni az ügy végére...Nesztelen léptekkel masírozok ki a hálóból, keresztül a félhomályba borult nappalin, majd kilépek a teraszra és halkan behúzom magam mögött az üvegajtót. Leülök az egyik kipárnázott nyugágyra kezemben a mobilommal. Feloldom a kijelzőt, és megnyitom a telefonkönyvet, hogy a névjegyzékben megkeressem Ville-t. Reszket az ujjam, még a gyomrom is öklömnyire zsugorodott, de nem húzom az időt, eltökéltem, hogy felhívom és beszélek vele, letudom ezt az egészet – naná, hogy az éjszaka közepén, ez tök normális lépés. Valószínű, hogy ráér, ébren van, JÓZAN és fel is veszi. Ha ez megtörténik, tuti mellétárcsáztam... Valószínűbb, hogy 3 szőkével kefél. Úgyhogy biztos nem veszi fel. Valójában nem is akarom, hogy felvegye, pokoli nehéz lenne elnyammognom neki, hogy mi a fenét akarok. Bízom is benne, hogy megúszom a társalgást egy hangüzenet formájában – hát csak ezért az embertelenül késői időpont. Tárcsázok, várok néhány másodpercet, aztán ahogy sejtettem – amiért imádkoztam –, beszól a női géphang, hogy a sípszó után menjek aaa… jóédesanyámba??? Melyik kretén állat állította ezt be? Na mindegy. Belekezdek. - Szia… Én vagyok. Csak azért hívlak, mert… mert fontos lenne beszélnünk. Vagyis a jelek szerint inkább nekem fontos. – hosszú szünetet tartok, fogalmam sincs mit mondjak. Egy nagy sóhaj után mégis sikerül folytatnom. - Talán sosem hallgatod meg ezt az üzenetet, de azért elmondom, amit szeretnék. Hátha!... Ne aggódj, megértettem; ha akarnál tőlem bármit is, már rég kerestél volna. Elvégre eltelt egy hónap… Vártam és... vártam, Isten tudja mire... Talán arra, hogy egy nap majd belépsz az ajtómon, és megkérdezed hogy vagyok... De sosem jöttél… Végül arra jutottam, hogy ha te nem, akkor majd én lezárom. Hálátlan egy feladat… és nem örülök, hogy rám hagytad. De megteszem, mert csak így tudok továbblépni. Szeretnék új életet kezdeni. – egy pillanatra elhallgatok. Ismét hatalmas sóhaj hagyja el a mellkasomat. A hangom még mindig magabiztos, és nyugodtan cseng. Egyelőre uralom a remegését. - Nem gondoltam, hogy ilyen könnyen elhagysz majd, azok után, amik köztünk történtek, de... ezek szerint csak én hittem, hogy ami köztünk volt, az többről szól, mint a dugás. – megint meg kell állnom. Gombóc gyűlik a torkomba, az orrom is facsarni kezd, a szemem elhomályosul. Nagyon jól tudom mit jelent ez; a bőgés démona cápaként köröz körülöttem. Hogy menne a picsába. Újabb erőadó lélegzetet veszek. Folytatnom kell. - Szóval… részemről is vége. És ha minden jól megy, mi már a büdös életben nem találkozunk többet. A bandából is kilépek. Képtelen lennék úgy létezni, egyáltalán dolgozni, hogy minden nap lássalak. Épp elég szívás, hogy akárhol vagyok, akármit csinálok, mindenhol te kísértesz. Még a repülőgép retkes budikabinjában is. Szóval… szeretném, ha… normálisan fejeznénk be, mint két felnőtt ember…. És tudom, hogy nem akarsz beszélni, sem hallani a babáról, de… egy kicsit muszáj. Szeretném… Szeretném, ha írásban lemondanál az apai jogaidról. Én is lemondok a mindenféle anyagi marhaságról. Hát… – szipogok egy aprót - ...csak ennyit szerettem volna… Most már hivatalosan is szabad vagy.... Szia. - remegő sóhajjal fejezem be a hívást, és nyomom ki a telefont. Elnyúlok a nyugágyon, és bokánál keresztbe fűzöm a lábaimat. Felkönyöklök a karfára, az államat megtámasztom az öklömön. Gondolkodom. A szemeim párásak. Néhány éjszakát már szarrá bőgtem Ville miatt, ezt nem kéne. Ideje tényleg túllépnem a közös múltunkon, az már úgysem jön vissza. Ahogy Ő sem. Összeszorítom az ajkaimat, ettől megfeszül a halántékom is. Lenyelem a sírást. Piszkosul gyűlölöm ezt az érzést. Nagy levegőt veszek és hosszan kifújom, vele együtt Ville gondolatát is. Fogalmam sincs mióta ülhettem kint egyedül az éjszakában, de elaludtam. Másnap hajnalban a teraszon ébredtem. |
| | Allen Payne
| #36Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Kedd Feb. 04, 2020 8:34 pm | |
| A kedvenc horrorfilmembe illő eset lenne.. Már ha lenne kedvenc horrorfilmem. De nem szeretem az ilyeneket, ezért csak egyszerűen visszavigyorgok ahogy rám mereszti azt a széles vigyorát, csak mert.. így esik jól. De a szavain újra felvigyorgok.
- Hát még ha meglátod a többit! - oké, akárhogy is nézzük New Yorknak az útszéli hot-dog a fő eledele, de ismerek ám pár extravagánst. Amit sehol máshol.. soha.. és csak meghatározott időben lehet megízlelni és tervezem is párba belevinni, szóval fel lehet kötni a gatyát! Már ha a kis poronty is engedi...
A nap további része... hasonlóképpen csodákba ütközve telt. Tetszett ahogy felvillanyozódik az arca, egy-egy helyszín, vagy a későbbi stúdió képe láttán, de lehet az utóbbit csak én képzeltem bele. Az én fejem annál sokkal jobban viríthatott. Oké, valljuk be, sose gondoltam volna hogy egyszer megteszem, de mégis álmaim netovábbjává vált ez a kis terem. Még ha nem is olyan kicsi, de nagynak se mondanám, apám gigantikus méretű ingatlanjaihoz képest, mégis valahogy már a rövid idő alatt a szívemhez nőtt. Talán mert itt érzem magam egyedül függetlennek.
Az esti órákban, mikor láttam már rajta hogy kellően fáradt, vissza a szállodába vettük az irányt. Egy kiadós vacsora.. természetesen a szobában, egy film mellett, csak úgy szabadon és teljesen elengedve, nem is lehetett volna jobb lezárás. Ahogy a feje sem, az ölemben, kissé kényelmetlen volt ugyan egy idő után a tartás, de eszemben nem volt felébreszteni. Hadd aludjon még...
Másnap... természetesen aztán idővel csak sikerült hogy mindenki a helyére térjen, egy kiadós reggeli volt a kezdő helyzet. Aztán irány a város! Minden amit csak New Yorkban érdemben látni lehet, ami különleges, amit "egyszer mindenképp meg kell nézned mielőtt meghalsz", és ami nem kifejezetten turistalátványosság, nem is említenek az ide vonatkozó könyvek, egyszerűen csak a jóviszony, a kapcsolatok, és a fű alatt suttogó hangok térítenek, hogy próbáld ki, nem bánod meg, és idővel rájössz hogy tényleg mindegyiknek igaza volt. Mert igazuk volt. Nagyon is. Bár New York csak egy "egyszerű" város, mégis felfedezheted benne az egész világot. Egy mini.. Glóbusz. Egy kicsinyített tükör a világ szemében, akad rossz oldala is, de a jó.. pláne ha figyelemmel kíséred, sokkal inkább meggyőz az igazáról. És ezt szerettem volna én neki megmutatni...
Hogy sikerült?? Erről csak ő nyilatkozhatna igazán, igazából útközben kérdeztem, de az a felettébb vidámság, az a sok mosoly letörölhetetlen volt az arcán, így eszemben sem volt részrehajló szavakkal bombázni. Éreztem a belőle áradó energiát... Éreztem hogy a részem... És ez valahogy engem is jótékony szeretettel töltött el. Olyan igazi... megfoghatatlannal. Amit csak ritka pillanatokban érzek.
Hát most...
|
| #37Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Kedd Feb. 04, 2020 10:51 pm | |
| New York hatalmas, tele rejtett kincsekkel és hihetetlenül sokszínű. Nem elég néhány nap a megismerésére. Még vissza kell térni ide párszor, hogy tényleg mindent felfedezhessen benne az ember. És végigkajálhassa a jobbnál jobb konyhákat. A bakancslistámról pár dolgot kihúztam, egyúttal hozzá is írtam ezt-azt. Allen ma egy felejthetetlen meglepetéssel ajándékozott meg: áthajóztunk a Liberty Island-ra a Szabadság-szoborhoz és felvitt a hölgy koronájába. Életem legszebb perceit töltöttem ott. És persze nem csak ott. New York minden négyzetcentimétere annyira elvarázsolt, hogy az összes gondomról teljesen megfeledkeztem. Bár erről nem is New York tehet annyira, sokkal inkább Allen. Mindent elkövetett és a nap 25 órájában elkövet, hogy felhőtlenül érezzem magam. A társaságában szinte repül az idő, és Vegas mintha nem is létezne. Ma este nem a hotelszobában, hanem egy „The Little Owl” nevű manhattani étteremben vacsoráztunk. Még kimondani is menő: „Manhattan”. A tálnyi sültkrumpli, az emeletes salátás-húspogácsás hamburger és a szelet krémsajt-torta tökéletes zárása egy átkirándult napnak, amin térdig jártam a lábamat. Tagadhatatlanul fáradtan léptem a hotelszobánkba. Kényelmes a vászoncipőm, de alig vártam, hogy az előtérben lerúghassam magamról. - Óh, istenkém… – nyögöm nevetve. - Szétdurranok. – az biztos, hogy kiadós volt a vacsora. Alig bírtam magam végigvonszolni a folyosón, a testem minden energiát a gyomromra összpontosít. Most a gyerek is ellehet reggelig. Becsattogok a nappaliba, és a hatalmas szatyrot, ami tele van öntapadós strasszkövekkel, ledobom az egyik fotelba. Muszáj volt bevennem magam egy írószerüzletbe. A semmiből beugrott, hogy olykor Ravinnal ilyenekkel szoktunk teleragasztani mindent, ami a kezünk ügyébe akad. Imádja ezeket a csillivilli, színes kis köveket. Vettem vagy 100 zacskóval. Mindenféle színűt és formájút. Odáig lesz tőle. Hát még attól, hogy tényleg emlékszem az átbébiszittingelt éjszakákra, amikor Mick gitárjára, övére és farmernadrágjának farzsebeire glittervirágokat ragasztgattunk. Már amikor én ugrottam be hozzájuk. Nálam jobbára jegyzetfüzeteket, egy-egy fekete vászoncipőt és jó pár poharat díszítettünk hülyére. És… a külön Villének vett hamutartót, meg az öngyújtót. Egy sóhajjal hajtom el a felszínre törő emléket. A kis odaltáskámat is ledobom a szatyor mellé, aztán hanyatt vágom magam a kanapén úgy, hogy a térdhajlataim a karfán pihennek. A fejem alá gyömöszölök egy lila díszpárnát, kényelembe fészkelem magam, és miközben összefűzöm mind a tíz ujjamat a hasamon, láblóbálva bámulom a mennyezetet. - Ma este te választasz filmet. – szólok oda Allennek, tartózkodjon a szoba bármely pontján. A kanapé másik fele szabad, ha oda szeretne ülni mellém. Direkt úgy fekszem el, hogy bőven legyen helye neki is a TV-vel szemben. Persze ha inkább egy fotelbe kívánja letenni magát, messze tőlem, okulva az előző esti lábzsibbadásból, az sem gond, megértem. |
| | Allen Payne
| #38Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Kedd Feb. 04, 2020 11:52 pm | |
| Szavak nélkül követem... Egész míg el nem nyúlik előttem a kanapén, csak akkor közelítem meg az oldalsó szekrényt, ahol az ásványvizes üveget észlelem.
- Azt mondod? - lépek oda és csurgatok bele a pohárba mellette egy majd félpohárnyi adagot. Igaz, hogy az étteremben is csak vizet ittam, de valamiért iszonyúan szomjazom. Aztán intve felé is emelem, neki tölthetek e.
Ha kér.. töltök. Ha nem, csak a magaméba kapaszkodok bele és lépek oda a kanapéhoz, hogy leüljek, közvetlenül a feje mellett és lemosolyogjak a szemeibe.
- Csak aztán nehogy panaszkodj, hogy valami túúl nyálas, vagy túúl szerelmes! - nevetem, holott nemegészen vagyok az a fajta. Az emberek fejében egész másképp játszanak az ilyen esetek. Ha meleg vagy.. biztos táncot lejtettél az anyád cipőiben, folyamatosan vikszoltad magad, vagy még transzvesztitaként is elég jól festesz, de ez nemigaz. Nem így működik. Mégse tudom hogyan is jutott ez az eszembe. Elterelem a dolgot, lévén elég sokat gondolkodom mostanában ezen. Túl sokat is. Mármint nem itt, mellette, de mégis... vele valahogy beférkőzik a köreimbe. A gondolataim közé. Valahogy mássá tesz mindent. Feszültté. Mégis jótékonyan fogom fel ezt a feszültséget. Kénytelen vagyok.
- Szóval akkoooor.. - nemtitkolt játékossággal húzom el - legyen valami könnyed!?? - szemeimmel kérdezem. A vígjáték most nem illik a degeszre tömött estéhez, de valami könnyű és szórakoztató.... - Segíts nekem! - veszem el a távkapcsolót a dohányzóasztal széléről és átnyújtom felé. A Hotel filmtárában könnyen keresgélhet, és hátha találunk valami épp megfelelőt! A végletekig bízom benne... Vagyis mondhatjuk hogy énválasztok.
|
| #39Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szer. Feb. 05, 2020 9:22 am | |
| - Nem, kösz. – felelem, amikor vízzel kínál. „Csak aztán nehogy panaszkodj, hogy valami túúl nyálas, vagy túúl szerelmes!” Felvigyorgok rá, ahogy ott ül a fejemnél a kanapén. - Csak nem őrültél meg. – Allen nem az a fajta homoszexuális férfi, aki tűsarkúban riszál és úgy bőg, mint a lányok. Nem jellemző rá, hogy a csajos filmekre gerjedne. Legalábbis így rémlik. A szemeim a felém nyújtott távirányítóra vándorolnak, majd vissza Allen arcára. Jót derülök a helyzeten. Neki kell választania. Micsoda felelősség és mekkora meló! - Neeeem… Örülj neki, hogy ma este tiéd a távkapcsoló és a döntés. – nem nyúlok érte, csak somolygok az orrom alatt. - Használd ki. Az lesz, amit te akarsz. – meg sem mozdulok. így is egyfolytában csak az én kedvemben jár. Ma legyen az, amit ő szeretne. - ...De azért ne valami ezeréves, fekete fehér filmet lőj be, kérlek. - mert attól kihalnék. |
| | Allen Payne
| #40Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szer. Feb. 05, 2020 8:13 pm | |
| És visszautasít... Miért nem lepődöm én meg ezen??
Elmosolyodom, a pohár még mindig ott a kezemben - a távkapcsolóval együtt - és egyszerűen beleiszom.
- Hát jó.. - egyezem bele végül. Hogy miért?? Mert egyáltalán nem okoz gondot, hogy csalódást, annak már sokkal inkább ott az esélye, de ő adta át a stafétát, szóval...
Veszettül nyomkodni kezdem a gombokat. Az ABC sorrendben keresek, és vagy megvan, vagy nincs a kedvenc filmem, nem feketefehér, de nem is az elmúlt évek szülötte így egy próbát mindenképpen megér. Max ha nála nem jön be, ott a jótékony váltás.
- Ezer még nincs, de meglátjuk a Te gyomrod mennyire veszi be. - és mosolygok. és meg is van. A cím: "Holt Költők Társasága". Klasszikus.. a maga nemében, és egy percig sem semmitmondó. Sokat is beszél... igazából ami fontos itt nem is a történések, hanem az hogyan is lehet élni ezt az életet. És talán ezt szeretem én benne igazából.
- Szóval ha már nem bírod, jajjveszékelj! - vigyorgom, és már indul is a főcím. A távszabályzó leesik mellém a kanapéra, persze, nálam az irányítás, de tényleg csak szólnia kell, én meg csendben iszom tovább a vizemet.
Teljesen magávalragad az egész...
|
| #41Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szer. Feb. 05, 2020 9:02 pm | |
| - Gondolod megbánom, hogy átadtam az irányítást? – somolygom fel Allenre. Mi lehet a legrosszabb? Legfeljebb bealszom. Elkezdődik a film, és suttyomban fellesek Allenre; a TV-t nézi, és közben enyhe elégedett mosoly játszik az arcán. Az elmúlt napokban csak a kívánságaimat leste, és szó nélkül belement mindenbe, amivel előrukkoltam. Most ideje, hogy az legyen, amit ő szeretne. Szeretem Robin Williams filmjeit, de erről a filmről már az első öt percben megállapítottam, hogy legkésőbb fél óra múlva sikeresen álomországba juttat. A képernyőn mozogtak az alakok és hallottam, ahogy duruzsolnak. A készülékből áradó fény valamelyest segített ébren maradnom, de a pilláim egyre inkább elnehezedtek. Erről talán nem is annyira a film tehetett, sokkal inkább az ólomsúlyú fáradtság. Mindjárt kinyitom a szemem… Mindjárt kinyitom a szemem... Hiába mantrázgattam, a következő pillanatban elfelejtettem kinyitni a szemem….. |
| | Allen Payne
| #42Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Csüt. Feb. 06, 2020 4:04 am | |
| Felnevetek.
- Ehhez előbb az kell, hogy nézz meg belőle legalább pár percet! - és még mindig vigyorgok - Aztán majd jöhet az óbégatás... - hogy komolyan gondolom e? Részint tökéletesen. Mert ez az ő estéje, vagyis bocs, hete. Fél-hete, akármi is, a biztos hogy nemegészen nyerő ha csak én szórakozom, mégis valahogy belefeledkezek az egészbe. Sikerül... Pokoli rég láttam.. utoljára, de emlékszem rá hogy tetszett. Nagyon. És ahogy csendben hátradőlve leköti minden figyelmem, fel se tűnik az a részlet, hogy az utóbbi időben nagyon csendben van.
Felé fordulok. Csak szinte meg se moccanva az ülésben, akkor látom hogy elaludt. Elmosolyodom...
Lassan vándorol előre a már épp alig csak tartalmazó poharam a dohányzóasztal szélére, és megnyomom a gombot. Azt ami egy pillanatra megállítja nekem, és lassan.. továbbra is csendben, felemelkedem a kanapéról.
A lépteim csak alig messze kalandoznak el, minden zaj nélkül. Tudom hol láttam a pokrócot, a hálószobán belül, és ahogy hangtalan léptekkel visszatérek, csak csendben kinyitom, és finoman betakarom vele.
Ekkor nézek csak az arcába.. Az arcára...
Milyen békés... rezzenéstelen és szépséges... Veszettül nem tudom mi fogott meg benne.. Azaz utóbbi pár nap... Pár hét... Ott az az este... a szobájában, az éjjel... amikor könnyekben tört ki és azt kérte ne menjek el. Talán soha nem fogom elfelejteni azt az estét. Soha nem leszek képes... túllépni rajta. Feldolgozni... Megérteni. Nem őt, hanem az a férget. Hogy képes így itthagyni. Elhagyni... Amikor a legnagyobb szüksége van a segítségre, amikor...
Szorító érzés lesz rajtam úrrá, ahogy visszatér az a repülőn töltött jelenet. Ahogy beszél... Amikor magyarázni kezd, és ahogy bennem... valami eltörik.
Jó képet vágok az egészhez. Hogyan is ne tehetném. Hogyan mondhatnám azt neki, hogy ne törődjön vele. Az egy SZEMÉT! Aki csak így itthagyja a legnehezebb időkben...
Én örökké fognám a kezét...
Valami sejtelmes és lehangoló kezd megtelepedni a mellkasomban. Valami kérdés... Valami ami fojtogat, és ami nem hagy nyugodni az utóbbi időben.
Mégse hagyom előrukkolni még. Nyelek, és elodázom a pillanatot. Messzire...
Önkéntelenül végigsimítok a haja mentén, csak egy leheletnyire, hogy ne is érezze.... ... aztán kiegyenesedem.
Mi a fene van velem. Valami nagyon nem oké...
Hirtelen mozdulok, felkapom a vizespoharat az asztalról. Kifele, a konyharész felé lépkedek, a csapot megnyitom, jóóó hideg vizet engedek, és valahogy egyszerre az egészet magamba döntöm. Ekkor fordulok csak meg.
Talán jobb lesz elkergetni a hülyeségeket.
Biztosan.
|
| #43Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Csüt. Feb. 06, 2020 10:25 am | |
| Valami fura pózban érzem a testem, mégis, jóleső meleg burkol be. Oldalra kéne fordulni... Várjunk csak… Csend van. Fülelek. Tényleg csend van. Már nem hallom a TV duruzsolását, valami halk neszezést távolabbról viszont igen. Kinyitom a szemeimet, és látom, hogy a képernyő egyetlen képet mutat. Ó, bakker, elaludtam... A film talán a vége felé járhat. Már azt sem tudom hol veszítettem el a fonalat. Felüllök a kanapén. Ekkor veszem észre magamon a plédet. Amennyire kótyagos fejjel tőlem telik, elvigyorodom, amikor rájövök, hogy Allen követte el. Tényleg… Ő hol van? Nincs a kanapén. Körbehordozom a lakosztályban a pillantásomat, és meglátom a konyhában a csapnál. Rámosolyodom, és lekászálódom a kanapéról, a pokrócot otthagyom, aztán odamasírozok Allenhez. Oldalvást a konyhapultnak dőlök. - Ne haragudj, hogy kidőltem, de New York kiütéssel győzött. – magyarázom. Közben rájövök, hogy akármilyen lusta vagyok, még zuhanyoznom is kéne. Meg fogat mosni. Pfff... Mindjárt nekidurálom magam... Isten tudja mennyi az idő. Tök későre járhat. Odakint sötét van. Nem is tudom. Mintha valami szokatlant véltem volna felfedezni Allen arcvonásai közt, amikor ránéztem. De lehet, csak a kimerültséget láttam rajta. - Minden rendben? – tudakolom, miközben azokat a hatalmas, kék szemeit fürkészem. Vajon mi rejtőzik bennük? |
| | Allen Payne
| #44Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Pént. Feb. 14, 2020 8:48 pm | |
| Sokfelé járok... Vagy úgy őszintén, semerre sem. Próbálom munkára bírni a fejemet, de közben tartok is tőle. Félek?? Azt igazán nem. Tartok. Egyszerűen. Valami hátsó sugallat folyamatosan próbál besulykolódni az előtérbe, de valamiért nem akarom megérteni. Felfogni. Vagy úgy egyáltalán számolni vele, ezért amikor újra fordulva, már a nappalinak háttal óriási sóhajt húzok a tüdőmbe, az a hátulról jövő hang megakaszt. Elmosolyodom. És már ott is van mellettem...
- Ne csinálj belőle problémát.. - most a szemei az amibe belemosolygok. Hogy őszintén e? Teljesen. Már a messzibe csúszott az az előbbi válság, és képes vagyok csakis rá koncentrálni.
- PERSZE! - vágom rá aztán kicsit nagyobb hévvel is mint kéne, és még jómagam is elcsodálkozom - Úgy értem semmi gond, csak lehet én is kicsit.. - ráncolom a szemöldökeimet - ..elfáradtam. - és mentek. Miközben mosolygok, deeee.. mivel ne ragadjunk le itt, helyette a háta mögötti órára pillantok.
- Akarod hogy mára kidőljünk?? Holnap is lesz nap.. - ezt már mosollyal a szemeibe - és még ha az utolsó is, KOMPLETT.. 24... ÓRA! - nevetem el, elvégre... bár nincs most kedvem aludni, de abban biztos vagyok hogy ő viszont a lehető leginkább a végletekig lefáradt. Én meg magamhoz veszek majd egy jó könyvet.
|
| #45Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Pént. Feb. 14, 2020 9:41 pm | |
| Elhiszem, hogy Allen is elfáradt. Jééé! Elfáradt… Ezt is megéltem. Elmosolyodom. Oké, az nem ember, aki egy ilyen mozgalmas nap után nem merül le. Nem is froclizom a dolgot. Hogy ki akarok-e dőlni? Ezen elvigyorodom. - Én most valahogy... felébredtem. – mondom megvonva a vállam. - Azt hiszem feltöltött az előbbi kis kummantás.- magyarázom - És ha… lefekszünk aludni, hamar holnap lesz. Vagyis… előbb vége lesz ennek a pár napnak. Azt pedig… nem akarom... – szinte belesuttogom a végét egy sóhajba. A kiruccanás vége azt jelentené, hogy vissza kell menni Vegasba. Nem akarok… Jó itt. Mindentől tácol. Ha tehetném, megállítanám az időt, hogy örökre itt és most legyen. Oké, tudom, lesz még egy teljes napunk együtt New Yorkban, de nekem az nem elég. El akarom ódázni a hazautat, amíg csak lehet. A terasz felé fordulok, majd visszavándorol a tekintetem Allen arcára. A szemébe mosolygok. - Mit szólnál, haaaa kicsit még elnyújtanánk a mát, és csobbannánk egyet a jakuzziban? – ha már itt vagyunk, használjuk ki a luxust, na meg, ha már a filmezés nem jött össze, akkor dobjunk össze egy másfajta relaxálós ejtőzést. Hatalmas szemekkel pislogok rá. Én tényleg felélénkültem. - Lenne kedved? – tudakolom. Talán látszik is rajtam, hogy reménykedek az igenlő válaszban. Ha viszont Allen nemet mond, akkor maradok a fogmosással összekötött magányos zuhanyzásánál. |
| | Allen Payne
| #46Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Pént. Feb. 14, 2020 10:37 pm | |
| "Én most valahogy... felébredtem. "
Vagyis felébredt. Én pedig ezt egy árva percig sem bánom, ahogy tovább beszél, még mindig nem engedem a szemeit - már ha partner benne - és egyre szélesebben.. vonul ki az a mindent elsöprő mosolyom.
- Ne aggódj... jöhetünk máskor is... - csak alig halkan engedem. - Most hogy itt a stúdió.. - de valahogy nem érzem szükségesnek elengedni a végét. Tudja jól. Bármikor jöhet. És ráadásul ha velem tartana... - de hamar elharapom ennek a gondolatmenetnek a végét, elvégre nem akarom többet ebbe ringatni magam. Azt mondta meggondolja. Azt mondta előbb még... .. Ville...
Kezd valahogy ez a szó egyre inkább ellenszenvessé válni a szótáramban. Mégsem engedem hogy bármi meglátsszon, csak fordulok egyet, most már háttal támasztva, és ahogy a szemeimbe néz, az újabb szavakra a teraszra vetül a tekintetem. Először ráncol... aztán csak másodikra oldódik fel. Jórészt féktelenül vidáman nevetőbe. Oké, ezt is megoldjuk valahogy...
- Kedvem még éppenséggel lenne, de fürdőgatyám már annál kevésbé. - és vigyorgok. - De persze ezt is meg lehet oldani - lököm el magam - Szóval miért is NE!?! - és alig kell idő hogy gondolkozzak, ha nem állít meg, vagy akad valami ami megakadályozna ebben, máris eltűnök a szobám felé, hogy... hát úgy feltúrjam a sporttáskámat mi is akadna a célra benne. Nem vagyok válogatós. Kivéééveeee.. ha....
|
| #47Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Pént. Feb. 14, 2020 11:27 pm | |
| Allen benne van. Remek! - Fürdőgatya? Kinek kell ide olyan? – nevetem el magam. - Én sem hoztam fürdőruhát. - eszembe sem jutott, hogy kellhet, de ez nem tarthat vissza, elég találékony vagyok. Nem tartom fel Allent, amikor elindul a szobájába. Én a fürdőbe masírozok be először, hogy magamhoz ragadjak két fürdőlepedőt, egyet Allen részére, egyet pedig nekem, majd betámadom a minibárt, és kikapok belőle egy zacskó sajtos chipset. Csak ha begyűjtöttem a holmikat, csattogok ki a teraszra, ahol lepakolom a szerzeményeket a jakuzzihoz legközelebb eső nyugágyra, aztán vetkőzni kezdek. Kibújok a felsőmből, a karfára hajítom, majd kigombolom a farmernadrágomat, letolom a lábaimon, és kilépek belőle. Ez is ott végzi, ahol a pólóm. Már csak a fekete melltartó és a fekete bugyi van rajtam. A tudat, hogy Allen nem csak a legjobb barátom, de emellett még meleg is, bőven biztonságérzetet ad, fel sem merül bennem, hogy pironkodjak előtte, vagy hogy bármit (kimondottan a hátamon égtelenkedő, térképnyi égési sérülést) rejtegetnem és szégyellnem kéne. Ő nem úgy tekint rám, mint más férfiak, ezért nincs is okom ezt a szitut túlkombinálni. Az, hogy előtte így megjelenek, igazi valómban, takargatás nélkül, az iránta érzett bizalmam mélységét jelzi. Nem tudom, hogy Allen jön-e, de minden esetre belelépek az oldalról megvilágított pezsgő vízbe, és lassan beleereszkedem. |
| | Allen Payne
| #48Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 15, 2020 12:30 am | |
| Ő se hozott... Ez az egy dolog az ami megakad a fejemben, és őszintén, egyáltalán nem tudnám megvallani miért is van ez. Arra viszont elég, hogy elgondolkozzak a részletben, miszerint tényleg kell e. Ezért a szobát kihagyom. Vagyis fogalmazzunk úgy, megakadok, hogy még a nappaliban, vagy már a szobán belül az ajtóban ácsorgok, amíg ő kikészíti a részleteket, ez a dolog már rég kiesett. Valami más, sokkal inkább piszkálja az elmém szélét. Valami olyan, ami újult erővel kecsegtet, és ami nem engedi.. ami útját állja annak, hogy úgy mint kinn.. Kamerunban, anyaszült meztelenül ugorjunk a víznek. Már amikor volt mibe ugrani. Mégis megteszem azt a pár lépést, a szobám fele, és magamra húzok egy rövidet. Semmi cécó, csak azt ami a kezembe akad, aztán már visszafelé lépkedek.
Pont akkor, amikor ő viszont a vízbe lép be, és arra a pár pillanatra megakadok. Valahol a nappali közepében. Csak ott állok. És figyelem... Nem egészen leskelődni akarok, csak éppen... Aztán észbe kapok amikor megindulok.
Egész kifele úton azon töprengek mi volt ez. Ez csak October... A legjobb.. barátom. Egy nő. Egy olyan csodálatos nő, aki... De valamikor itt érek ki a nyílt térre, és ahogy felém néz, felkényszerítem azt a mindent megoldó mosolyom. Minden további szó nélkül lépkedek be. Vagyis... úgy combközépig minden szó nélkül.
- BASSZUS! - csúszok aztán akkorát, hogy egy pillanat alatt toccsanok a vízbe, szinte mindent beterítek, lehet Octobert is, de a fejemet sikerült nem odaverni. Kész szerencse, a hajamnak viszont lőttek. Ahogy lehet October se lesz annyira szívélyes, dehát...
|
| #49Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 15, 2020 12:55 am | |
| Mikor meghallom Allen lépteit, irányába fordulok, és felpillantok, hogy rámosolyodjak. Örülök, hogy megérkezett és csatlakozik hozzám egy kis éjszakai fürdőzésre. Amikor belép a medencébe, majd hatalmas csobbanás közepette megcsúszik, azonnal mozdulok és kapok egyik kezemmel a karja után, másikkal a hátát igyekszem elérni és megtámasztani, hogy ha esetleg elmerült volna a feje a vízben, vagy ha beütötte volna, nyomban felszínre segítsem. De ha nem ilyen durva a helyet, akkor is ugrok, hogy elkapjam és megelőzzük a nagyobb katasztrófát. Már amennyire az én nőies erőmből telik. Bakker!!! - Allen jól vagy? – tudakolom halálra váltan. Alaposan megijesztett a mutatványával. Még a szívem is kihagyott egy ütemet. - Nem ütötted meg magad? – faggatom tovább, ujjaim a felkarjára fonódva, közben is aggódón végigmérem, nem lett-e rajta sérülés. Csak akkor engedem el, és a hátáról is csak akkor veszem le a tenyerem, ha biztosít arról, hogy nincs semmi baja. A felcsapó víz beterített rendesen, a hajam csurom víz lett, az arcomról is patakzik, de ezzel nem törődök. Ez semmiség. Elvégre nem azért ül bele az ember lánya a jakuzziba, hogy száraz maradjon. |
| | Allen Payne
| #50Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi Szomb. Feb. 15, 2020 1:07 am | |
| Kiúszok. Vagyis mondjuk inkább úgy, felszínre kerülök, megszoktam már az ilyen vízalatti mókát, de nem így, és nem ilyen tekintetben.
- PERSZE! Persze.. - vágom rá, az arcomból a vizet és a vizes hajcsomókat kitörölgetve, és igyekszem.. úgy valójában végre egyszerre látni a képet, merthogy..
- Dehogy.. semmi baj.. - sikerül még mindig köpködve, aztán hirtelen.. fogom magam és hátrasimítom a hajamat. A csuklómról leszakadó hajgumival kötöm a fejem hátulján egyetlen csomóba meg.
- Csak épp.. - vetítek - Hatásos belépőt akartam, és azthiszem sikerült. - vonul szélesre a fogsorom a kérdésben, és tényleg. Minden feszültségem a semmibe foszlott.
- Szóval!?? - nézek aztán a szemeibe. Egyenest... a szemeibe. - Sikerült? - és máris fülig ér az állkapcsom. Nem érdekel innen már semmise. Vagyis de. Az hogy itt van velem.
|
| | Ajánlott tartalom
| #51Tárgy: Re: Vegas után NY - Allen & Octi | |
| |
| | | Vegas után NY - Allen & Octi | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |